Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 27.4.2009 22:51:39
|
|
|
|
amaya
|
evo mene....
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 27.4.2009 23:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugo vprasanje...je tema o kapcah brisana?Zakaj nikjer ne pise,ko se neka izbrise...sem ze zadnjic iskala temo-Groza...
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 27.4.2009 23:15:14
|
|
|
|
rija
|
piše, piše...v mojem zs razsaja rija virus
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 27.4.2009 23:29:46
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem doma...še...moji fantje pa so že na morju. p.s A tema je že brisana, ali kako?
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 27.4.2009 23:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija piše, piše...v mojem zs razsaja rija virus svasta,le zakaj . Pa ja,za praznike smo doma,ker moz je doma samo en dan,tako da...BV.
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 0:15:36
|
|
|
|
Meggi
|
Mi smo doma in na "dopustu" a na domačem delovnem. Ma kaj češ enkrat je treba. Je pa res groza ko sam poslušaš kam kdo gre!
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 7:17:55
|
|
|
|
NEVA-1
|
Mi smo tud doma, pa mi je prov fajn kadar smo vsi skupaj doma, sej drugač je vedno neki, k moraš hitet, pa norimo cel dan iz enga konca na druzga...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 8:21:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 8:23:09
|
|
|
|
rija
|
nisi. jaz grez zdaj....ker je šla moja zaposlena na lepše
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 8:24:11
|
|
|
|
alička
|
Nisi edina! Jaz sem tudi v službi . Smo imeli planiran dopust, pa mora dragi delat, zdaj sem ga pa tudi jaz stornirala in delam. Bomo nadomestili konec maja .
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 8:25:47
|
|
|
|
Volga
|
Jaz tudi v službi sem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 8:30:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 8:31:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz tudi v službi sem. Ja in? Ti je težko al kaj? Sej itak na netu visiš. A se ti zdi, da sem rekla, da mi je težko? A sem kakega takega smajlila nalimala al kaj? Pa ženska, kaj je s tabo?????
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 8:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa doma in v službi obenem .
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:09:24
|
|
|
|
ssevin
|
Tudi v službi, brezveze.
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:10:45
|
|
|
|
kaya2007
|
če bo slabo vreme, bomo mi tudi doma. v nasprotnem primeru, pa bomo šli malo na krk.
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:16:41
|
|
|
|
kjava
|
Mi smo doma. Sem se tok veselila, da bom na njivi sadila in sejala, zdej pa ta dež uliva
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:21:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija piše, piše...v mojem zs razsaja rija virus Ja Rija, kaj si spet zakuhala? A ti je RR tim vse kapice pokupil? Tiste, ki ste v službi uživajte, saj je itak dež in je tudi doma bv. Čao čao ga.
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem sicer na dopustu, a prav daleč ne morem, ker čakam, da mi naredijo osebno
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:23:01
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Mi smo doma. Sem se tok veselila, da bom na njivi sadila in sejala, zdej pa ta dež uliva Se boš pa lahko pujso Pepo igrala.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 28.4.2009 9:28:46 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 9:25:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 9:27:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:33:14
|
|
|
|
mika
|
Sem v službi......... malce napeta, ker ne kurijo več in me zebe....samo mene .
|
|
|
|
RE: Še kdo doma čez praznike? 28.4.2009 9:34:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz tudi v službi sem. Ja in? Ti je težko al kaj? Sej itak na netu visiš. A se ti zdi, da sem rekla, da mi je težko? A sem kakega takega smajlila nalimala al kaj? Pa ženska, kaj je s tabo????? Kako si pa ti eno nesramno ženšče!!!! Ali imaš mogoče kamen namesto srca? Kar priznaj. To, kar jaz nosim v prsih, nikogar nič ne briga. zato, ne sprašuj takih neumnosti!!!
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: