Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 27.4.2009 20:48:39
|
|
|
|
krtek 1
|
Pozdravljena.Tudi naš sinček je bil rojen septembra in ker je ravno tako dojen ne zna uporabljati flaške.Pred kakšnim mesecem sem mu kupila NUK-ovo lonček flaško(imel je tudi Tommie tippi,Avent) in je do sedaj za to najbolj zainteresiran.Seveda jo je prve dni samo grizel,sedaj pa že naredi nekaj požirkov hkrati.Tudi jaz mislim,da je čas ko prihajajo visoke temperature in ravno tako malčki,kot mi potrebujejo tekočino.Ali je še vedno dojen,se ponoči še dojita?Mi imamo ponoči probleme,ker se še vedno zbuja za dojenje po štirikrat na noč.
|
|
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 27.4.2009 20:52:49
|
|
|
|
glen
|
Če mu do sedaj nisi ponudila flaške, mu je tudi zdaj ni treba,brezveze. Je že dovolj velik, da se počasi navadi piti iz kozarčkov z nastavki oz. iz kozarca,le malo vztrajnosti in nekaj mokrih majčk je potrebno pa se bo navadil. Eni se naučijo prej drugi kasneje ampak vsi se. Jaz sem obema svojima otrokomo ponudila vstekleničko že pri 1. mes. tako po par žlukov. Prvi (zdaj že 5 letnici)sem pol pri cca 6 mes. ponudila te kozarčke z nastavki in flašo smo ukinli,zaradi zob. tako bom tudi storila zdaj z našim dvomesečnikom. dam mu pa vodo ali čajček komarček,ampak ga naredim zelo švoh,ne po navodilih
|
|
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 27.4.2009 21:01:13
|
|
|
|
nutela
|
Naš škratek se še doji, tako ponoči (tudi 3-4 krat) kot podnevi. Ponoči pa se mi zdi, da bolj mene rabi zraven kot pa bi res bil lačen.
|
|
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 28.4.2009 10:38:33
|
|
|
|
simat
|
Ja to je pa zato, ker preveč patronažne poslušamo pa pediatre pa tko. Moj drugi, če bo bo takoj dobil flašo s čajem prvi dan. Jaz sem svojo patronažno pred vrata postavla.
|
|
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 28.4.2009 10:44:05
|
|
|
|
petrolejka
|
Jaz k tebi že ne bi prišla, ker vidim, da itak vse obvladaš. Mogoče bi pa kar ti pediatre in patronažne malo podučila, ker očitno res nimajo pojma...
|
|
|
|
RE: Kako naj ponudim tekočino? 28.4.2009 12:31:26
|
|
|
|
nia5
|
Probaj iz kozarčka, boš presenečena kako hitro osvojijo to veščino , jaz sem moji kukala nesladkana jabolka in je pila to ali pa čaj, zdaj pri 11m pa pije le iz kozarčka in le navadno vodo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.