Kemija (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

maniac -> Kemija (27.4.2009 0:06:29)

A se vam pogosto dogaja, da vas "zmešajo" drugi moški oz. ženske, ko ste dalj časa v vezi?

Stvar je namreč taka, da sem že nekaj let v vezi (brez otrok), ki načeloma super funkcionira, na začetku sva sicer imela nekaj težav, pa se je vse poštimalo, tako da voziva brez večjih pretresov. Sedaj pa se mi je zgodilo, da sem službeno sodelovala z nekom, ki me je totalno obrnil in sem še vedno v šoku, ker se mi to ni še nikoli prej v nobeni vezi zgodilo. Pa nisem zaljubljena, ker komaj vem, kako mu je ime, samo tako noro privlačnost čutim, da sem se že spraševala, če bi morda morala nehat s svojim ... samo sem že premislila in prišla do zaključka, da tega v bistvu nočem naredit.

A je mogoče, da se mi je to zgodilo, ker je moj zadnje čase ogromno službeno odsoten in ga blazno pogrešam in sem osamljena? Ali je to pač kemija, nekaj, kar se ti zgodi, pa če si še tako zadovoljen v zvezi? Prijateljice mi pravijo, da je to normalno, da se vsem dogaja, jaz se pa počutim kot izdajalka. Ah ...

barika -> RE: Kemija (27.4.2009 0:09:48)

eh, sej bo minilo ... ko boš razčistila, kaj ti več pomeni, ta veza, ki jo imaš sedaj, ali flirt z bežnim znancem.

mika -> RE: Kemija (27.4.2009 7:17:44)

IZVIRNO SPOROČILO: barika

eh, sej bo minilo ... ko boš razčistila, kaj ti več pomeni, ta veza, ki jo imaš sedaj, ali flirt z bežnim znancem.

se podpišem. Zdaj si pa mogoče zmedena, ker se ti je prvič zgodilo.

amaya -> RE: Kemija (27.4.2009 7:41:10)

spomladansko cvetenje te daje....jeseni pa itak vse listje odpade in boš zopet na istem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

josephine27 -> RE: Kemija (27.4.2009 10:07:55)

včasih v življenju pač srečaš koga ki te fizično privlači bolj kot tvoj partner v tistem trenutku ampak to je pač kemija in ljubezen nima s tem praktično nič.

aja zunaj je pomlad[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

donat -> RE: Kemija (27.4.2009 16:32:40)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni se je tudi zgodilo, pa še zdaj če ga občasno vidim mi srček malo bolj dela[sm=jezicek.gif] pa vendar imam urejene odnose z mojim in ni priložnosti da ga zamenjam[sm=bravo.gif], dolgo sva skupaj, ne splača se[sm=smiley36.gif]

lp

Spark -> RE: Kemija (27.4.2009 19:30:20)

Jaz sem zadnjič srečala nekoga, ki se mi je zdel blazno znan , ampak nisva mogla ugotoviti od kod. Pa še on je mojo kolegico spraševal o meni, češ da me pozna od nek, pa da se ne more spomniti od kod.
Skratka ko sva se pogledalo, je bilo kot da bi me nekdo mahnil. Neka kemija je bila med nama. Kadar koli sem ga pogledala, me je gledal. Še par dni sem mislila nanj.
Ampak jaz sem srečno poročena imam dva otročka, on enega. Od kar sem z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] me ni še nihče zamikal. Mislim, da sem ga izbila iz glave. Upam, da se ne srečava nikjer.

Marogica -> RE: Kemija (27.4.2009 19:45:39)

IZVIRNO SPOROČILO: maniac

A se vam pogosto dogaja, da vas "zmešajo" drugi moški oz. ženske, ko ste dalj časa v vezi?

Ne, sploh se mi to ne dogaja, vsaj ne, odkar sem v vezi z mojim možem. Je pa tudi res, da možnosti so vedno, vprašanje je vedno, kaj si v vezi želiš in pričakuješ od nje.  Včasih je to vprašanje dopustitve.

Ko sem bila mlajša, se mi je zgodilo, da me je kakšen "zmešal", vendar se postavlja vprašanje, koliko sem to dopustila.

Se pa mi zdi, da je to vprašanje zrelosti, odnosa, ki ga imaš s partnerjem in konec koncev rizika.

altati -> RE: Kemija (27.4.2009 20:23:45)

To se mi je zgodilo samo, ko sem spoznala mojega moža. In ta kemija še vedno traja, kljub letom ki minevajo...

Stran: [1]