|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najprej -, kasneje +
26.4.2009 20:33:58   
grahek85
Zdravo! Če je katera najprej imela negativen test, kasneje pa pozitivnega, me zanima, koliko časa je minilo med obema testoma.

Sama imam precej neredne menstruacije, na 30 do 50 dni, tako da se ne morem zanašati na izostanek. Že od noči na petek imam blazno občutljive dojke, ki pa so tudi opazno večje in nekako nabrekle. Ko sem jemala KT, nisem nikoli imela bolečih dojk pred menstruacijo, od treh svojih "pravih" menstruacij po KT pa sem imela boleče samo enkrat, ne pa tudi povečane. Ko sem imela decembra SS pa so bile pravzaprav čisto take, kot so sedaj. Zaradi tega sem včeraj zjutraj naredila test First sign, pa je bil negativen. Tudi sicer se počutim precej podobno kot decembra, ko sem zanosila in mi zadeva ne da miru. Je možno, da sem test opravila prezgodaj? Ima katera izkušnje, da se je kljub negativnemu testu počutila, kot da je noseča in je imela prav?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najprej -, kasneje +
26.4.2009 20:54:00   
pipic
Sem se tako počutila in je bil test negativen žal

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2009 22:57:30   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Zdravo! Če je katera najprej imela negativen test, kasneje pa pozitivnega, me zanima, koliko časa je minilo med obema testoma.

Sama imam precej neredne menstruacije, na 30 do 50 dni, tako da se ne morem zanašati na izostanek. Že od noči na petek imam blazno občutljive dojke, ki pa so tudi opazno večje in nekako nabrekle. Ko sem jemala KT, nisem nikoli imela bolečih dojk pred menstruacijo, od treh svojih "pravih" menstruacij po KT pa sem imela boleče samo enkrat, ne pa tudi povečane. Ko sem imela decembra SS pa so bile pravzaprav čisto take, kot so sedaj. Zaradi tega sem včeraj zjutraj naredila test First sign, pa je bil negativen. Tudi sicer se počutim precej podobno kot decembra, ko sem zanosila in mi zadeva ne da miru. Je možno, da sem test opravila prezgodaj? Ima katera izkušnje, da se je kljub negativnemu testu počutila, kot da je noseča in je imela prav?

pri nerednih je vedno težko.....vem.... edina rešitev je čas in da testiraš...seveda je možno, da si nosečka....vsak mesec so drugi znakci in drugačna počutja....

predlagam, da počakaš in spet testiraš. če ne veš kdaj imaš O pa ti priporočam, da začneš uporabljat ovulacijske testke. jaz imam tudi neredne in šele ta mesec vem koliko dolg imam cikel in mi zamuja 2 dan...sam mi dejansko zamuja. ni to samo zaradi predolgega cikla...

upam, da sem te kej pomirila in dala upanja...

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2009 9:58:31   
čebelca2
možno je da si user posted image , sploh pa ta občutek ... ne vem, jst sem drugič in tretjič takoj vedla da sem. pač se mal drugače počutiš (verjetno pa nimajo vse tega občutka). možno je da si ga prehitro delala. men je 13. dan po O pokazal + CB, prijateljici pa komaj 20. dan. sploh pa če ne veš kdaj si imela O je še tolk težje določit. v navodilih za teste piše, da ga narediš vsak drugi dan - če ti je npr 1. pokazal - ti pa si zihr da je nekaj na tem, ga čez dva dni ponoviš. jst sm 3 nardila, preden je +pokazaluser posted image user posted image sem bla ful neučakana....vso srečo!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2009 12:19:42   
Hator
Počakaj nekaj dni in ponovi test, lahko da si ga delala prekmalu.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 23:47:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2009 13:40:14   
Svet
povedati moram, da sem jaz pri mojih prvih dveh otrocih, obakrta imela - na CB, potem se je izkazalo, da sem noseča. še celo ta trdečo sem imela, se mi je vsulo ful...na koncu pa že 2 m noseča...

ne verjamem v teste!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2009 15:00:39   
grahek85
Hvala vsem za odgovore!

No, malo prej sem ponovila First sign test, tokrat je bila pa res vidna ena zelooooooo sramežljiva druga črtica Bom ponovila še čez nekaj dni, ker je bila res bolj bleda. No ja, zdaj me že skrbi, če ni črtica v bistvu že prešibka, ker imam dojke občutljive in (zdaj pa že res megalomansko) ogromne že pet dni. Pa vsa se čudno počutim, ne znam niti opisati, kako. Grozno, sem kar jezna nase, samo se res pozna, da imam že eno slabo izkušnjo za seboj in se precej bojim, da bo šlo spet kaj narobe. Se še ne upam veseliti ali povedati dragemu, da ne bova spet razočarana.

Hvala še enkrat za odgovore, držite pestiuser posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2009 15:07:32   
isabeaux
grahek siper držim pesti, da bo vse ok....user posted image

Ne smeš črnogledo misliti, ker je optimizem tisti, ki ga sedaj potrebuješ...saj bo vse ok, te pa čist razumem, ker pri nas smo tudi tako, da najprej takoooo željno čakamo na user posted image , potem pa upam da se ne bo vsipalo, ker imam že kar precej izkušenj z ss. user posted image

Ampak samo pozitivne misli pa bouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2009 15:11:12   
grahek85
Hvala!
Si ne morete misliti, koliko mi pomeniuser posted image user posted image
Srečno!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2009 19:50:52   
čebelca2
grahek, ni važno al je šibka al je močna, črtica je črtica in je pozitivna. bodi tudi ti, pa dragemu morda kr povej, zdej rabiš podporo in glih zdej se lahko najbolj izkaže... 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2009 20:00:08   
Anonimen
Grahek 85 ...zaenkrat bom anonimna...meni se dogaja podobno...Včeraj +,danes-nato+...Nisem več vedela kaj na mislim,pa sem poklicala mojega G rekel mi je naj čez 1 teden ponovim test.Lahko je premalo nekega hormona ali pa v mojem primeru lahko pride do propadle zgodnje nosečnosti...Imela sem 2 ss,operacijo pregrade.Drugače pa nauser posted image delava že 4 leta...Nič bova držali pesti ena za drugo mogoče pa skočiva kasneje k januarkam...Delala sem CB...

(odgovor članu čebelca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2009 21:18:30   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Grahek 85 ...zaenkrat bom anonimna...meni se dogaja podobno...Včeraj +,danes-nato+...Nisem več vedela kaj na mislim,pa sem poklicala mojega G rekel mi je naj čez 1 teden ponovim test.Lahko je premalo nekega hormona ali pa v mojem primeru lahko pride do propadle zgodnje nosečnosti...Imela sem 2 ss,operacijo pregrade.Drugače pa nauser posted image delava že 4 leta...Nič bova držali pesti ena za drugo mogoče pa skočiva kasneje k januarkam...Delala sem CB...

Anonimna, zmenjeno! Drživa pesti! Res upam, da se bova še veliko menile pri januarkahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2009 14:57:18   
grahek85
Zdravo!
Jaz sem danes na Clearblue zagledala en ogroooooomen +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhu, ful sem vesela!!! Kar ne morem verjeti, da nama je uspelo že prvi mesec, ko sva mela zeleno luč po ss! Čez dva tedna mam pregled pri svoji gin. in če bo vse ok, se premaknem k januarkam. Anonimna, upam, da se tam srečava. Še vedno držim pesti!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2009 15:44:53   
mojca345

Zdravo!
Jaz sem danes na Clearblue zagledala en ogroooooomen +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhu, ful sem vesela!!! Kar ne morem verjeti, da nama je uspelo že prvi mesec, ko sva mela zeleno luč po ss! Čez dva tedna mam pregled pri svoji gin. in če bo vse ok, se premaknem k januarkam. Anonimna, upam, da se tam srečava. Še vedno držim pesti!

NO vidiš !!!  BRAVO BRAVO !!!user posted image user posted image  ne vem, če ne boš še pod december spadala.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2009 15:55:19   
grahek85
Ringaraja pravi 3.1.2010. No ja, bomo še videli, najprej je treba pri ginekologinji dobro opravituser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2009 16:10:22   
Majuska
Grahek, čestitam!!!

Pri meni je bilo tudi tako nekako... First Sign je bil tako nesiguren, da sem šla raje še CB opravit. Šele potem sem bila prepričana, da je to to user posted image   in prav tako sem imela hudo neredne cikluse.

Glavno da je, a ne? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2009 16:17:08   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jauser posted image user posted image Me kar razganja od sreče....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2009 16:31:59   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jauser posted image user posted image Me kar razganja od sreče....

VERJAMEM.....se kr čuti, da te...kljb temu, da smo na spletu...še mene je začel razganjat...user posted image

koliko časa ti je zamujala ? jest tut mislim, da CB je zakon ! vse ostalo je user posted image ...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2009 18:49:15   
čebelca2
čestitam grahek, želim ti čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.5.2009 8:03:21   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

VERJAMEM.....se kr čuti, da te...kljb temu, da smo na spletu...še mene je začel razganjat...user posted image

koliko časa ti je zamujala ? jest tut mislim, da CB je zakon ! vse ostalo je user posted image ...

Ne vem točno, koliko mi je zamujala. Ovulacijo sem morala meti nekje med 13. in 17. aprilom, tako da bi user posted image verjetno morala dobiti nekje med 27. 4. in 1. 5.. Prvi FS sem delala 26., drugega pa 29. in ta je bil že pozitiven. Res pa da zeloooo na rahlo. Ko sem delala CB mi je morala torej zamujati par dni, kake 4, recimo.

Drugače je pa meni tudi FS v redu test, ker je z njim nekako lažje ocenit stopnjo oz. količino hCG-ja, ker se druga črtica res lepo postopno jača skupaj z naraščanjem hormona. Pa ne na eni palčki, da ne bo pomoteuser posted image Se da lepo palčke primerjat med sabo. Po drugi strani je pa res, kar sem prebrala nekje tukaj na RR - CB je dober zato, ker zaznava vrednosti hCG nad 50 mlE/ml, kar je res 100% nosečnost. Drugi testi zaznavajo tudi že manjše vrednosti (npr. babycheck tudi že 10mlE/ml, se mi zdi), potem je pa večja možnost za razočaranja. Za bodoče mamice je zadeva torej prej slaba kot dobra. Je pa fina za medicino - včasih so mislili, da se s SS konča vsaka deseta nosečnost, zdaj so pa ugotovili, da že skoraj vsaka druga. Ker jih pač več odkrijemo. To je pa tudi svojstvena tolažba za vse nas, ki smo to doživele. Da ni to nič zelo nenavadnega.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?