|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hiter porast teže-je to normalno
12.5.2005 21:44:38   
Maša
punce neki mi ni jasno....zdej sem se pa v cca. 10 dneh zredila po moji vagici skoraj 2 kg-če mi prav kaže. Pa nič več ne jem...a je to vse o.k.!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 21:45:43   
total
Ja verjetnoda je,kg grejo hitro gor:)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 21:59:19   
Dadi
Ja je kar ok....ker se mali redi....pa fajn si trebušček maži ker se ful širi telih par tednov na koncu. Jaz sem mal lena ratal na koncu nosečnosti in sem strije fasala.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 22:32:16   
kofetek2010
jaz sem šla zadnja dva meseca po 1 kg na teden gor, tako da sem na koncu pridelala +20 kg 8) po 6 mesecih je bilo spet vse po starem :)-

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2005 10:17:50   
Anonimen
Jaz sem se vmes en mesec redila po 2,5 kg na teden, pa je blo vse ok.

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2005 10:23:11   
muc muc
Pozdravljene punce!

Jaz sem v 30t in sem pridelala 10kg, pa je to tudi o.k.

Kot pa pravis, da si se zredila 2kg v dveh dneh-to pa sploh ni nujno, ker je odvisno kdaj se tehtas. telesna teza namrec niha od 2-5kg dnevno, pa tudi ce nic ne jes. najbolje je da se tehtas vedno zjutraj ko se ustanes.

L.P. muc muc, 30t

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2005 22:39:54   
Anja
Glede na to kolko si noseca bi rekla, da ti zastaja voda (mogoce otekas? )

Vse dobro

Anja

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2005 8:24:44   
bena
Maša! Tudi mene je presenetilo, da sem samo v treh tednih pridelala 2 kg. Prav strah me je, če se bo tako nadaljevalo, saj sem šele v 17. tednu.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?