Družinska problematika (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Speedy1 -> Družinska problematika (25.4.2009 17:46:31)

DOOOOlga zgodba ki traja že 7 let in očitno še bo, vaša mnenja in izkušnje mi prav pridejo, več danes po 21.00 ko bom imel ja imel čas. Hvala.

Anonimen -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 18:21:01)

sliši se kot napovednik za film. a do takrat boš pa vrtel reklame? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ona -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 20:59:57)

Ala,ura je 21 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

J.L. -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:03:24)

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ala,ura je 21 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

počakaj še 2minuti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

čebelica01 -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:10:45)

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

sliši se kot napovednik za film. a do takrat boš pa vrtel reklame? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

madona so pa dolge tele reklame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

josephine27 -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:24:47)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

alička -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:49:56)

Nooooo, firbci babji se že zbiramo na kup.

BUŠICA -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:51:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy1

DOOOOlga zgodba ki traja že 7 let in očitno še bo

...foršpan tudi...

amaya -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 21:52:58)

ura je že 22...a sem vse zamudila????

Anonimen -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 22:17:30)

tipično. zato pa mi nimamo televizije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

tweed -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 23:42:01)

Ne mu težit, še vedno piše...

Speedy1 -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 23:50:44)

Sem rekel po 22.00

Pozdravljena dekleta in žene. Vidim da je ta forum med najbolj živimi v sloveniji zato se obračam na vas.

Z Ženo imava probleme ki se jim reče Njeni Tastari. Začelo se je že od samega začetka ko sva se spoznala. Kam gresta kdaj prideta kako sta oblečena bla bla bla.
Ko sva še hodila je žena zjutraj skuhala pospravila da je imela tastara kosilo že pripravljeno ko je prišla iz službe. Žena je šla delat do 20.00 ali do cca22.00 tako da sva se komaj kaj videvala čez teden. Ko je prišel vikend in s tem pridige si to si ono opet pogoji za izpust. OK.  Pride najin dan poroke ko njeni fotr vse pokvari namreč sva se fotkala na Brdu pri kranju, menim da je to najlepši del poroke in sva si vzela čas in do tedaj sva tudi uživala. Nakar pridrvi njeni tastari j...be nama vse po vrsti kje sva so svatje lačni in tra lala. Valda jermen ti dol pade in naprej speljeva zadevo le zaradi formalnosti. Nebi bil nič proti če bi ta dogodek kdo drug financiral ampak vse komplet midva. Ko človek razmisli nazaj vidi da so si vsi dogodki popolnoma enaki in da vse sloni na enih in istih napakah ne pa da mi sami delamo veliko napak ne samo eno delamo.

Življenje teče dalje kmalu po poroki se je začelo teženje koliko denarjaa zasluživa ....in še... Nato sva imela dosti in sva se odselila v najemniško stanovanje, kjer sva videla kaj je življnje in bistvo nekega para katera se imata resnično rada.  OK Gremo naprej.

Še istega leta je bil obljubljen ženi frizerski salon, res hvala skoraj v popolnosti delo tasta, ampakrazni predgovori so kazali drugače. Dobila je kajlo češ da ona bo tam samo zaposlena in da nima praviec o kakršnemkoli odločanju, delaj in bodi tiho saj smo ti dali redno službo, pa noben ti nebo sral po glavi. "kasneje se je vedno bolj kazalo da so to njeni tastari ki ji bodo srali po glavi" Dobila je plačo minimalko čeprav sva živela drugje je hodila vsak dan k domov namreč salon je bil tam, delat, in vsak nov dan J..banje. Nakar mir mesec ali dva. 

NAJVEČJA NAPAKA:      Nisva imela kaj prida plači jaz sem vsak dan pešačil cca 12 km v službo in nazaj delal po 10-12ur na začetku me je vozila potem tudi njej ni uspevalo vsega opaviti ker je tudi sama delala skoraj po cele dneve. Stari so se "NAČRTNO" umirili, to seveda nisva vedela, mlada v stiski in naivna. Nekako smo se zmenili midva dvigneva kredit tedanjih 2,5 mio SIT i n si narediva stanovanje v podstrešju, pri njenih tastarih. Vsa nova strešna okna celo streho in interier sva financirala, VSE BREZ DOKAZNIH PAPIRJEV RAČUNOV AN IME. Nič ni še vedno na naju napisano. Pri gradnji vedno problemi kaj ti bo okno tu zakaj ne tam zakaj nič vrat, KAJ BARVNE STENE ne pride v poštev saj sta nora cele zbrke sta delala. Največji štos v vsem tem je ko sva prišla z dopusta sta imela ONADVA Svojo dnevno PREDSOBO IN VSE OSTALO POBARVANO, V BARVE RAZLIČNE IN NE SAMO V BELO. V GLAVNEM MORALA SVA SE ČIMPREJ POPAKIRATI NA PODSTREŠJE KER STA IZJAVILA DA JU MOTIVA SPODAJ. NAKUP KUKINJE MIDVA TOTAL BROKE, ONADVA AJ PA JA PA JA ..... Ok nekako zbereva tretjino denarja onadva bosta poodila ostalo, v kratkem zbereva še preostanek denarja hočeva vrniti, se skoraj že skregamo, čez kaki mesec ali dva pride beseda na ušesa da sta onadva vse financirala.... V glavnem do dveh let nazaj vsakodnevno natepavanje in prepiri. V vmesnem času ostane tašča brez službe i njo tast zaposli v salonu kot pomočnico. Ona pa luftarka kofeti, teač in delo do dvanajstih potem pa na lepše plača pa 600 eur. Soproga pa delo od 8.00 do 8.00 da zasluži za dve plači na koncu mesečnega obračuna če ni bilo dosti prometa v blagajni je pa tašča bila tista glasna kaj in zakaj je tako, zakaj jima krade denar iz blagajne itd... Za plačo cca 600 eur je potrebno imeti čistega cca 1100 eur, to je na dve 2200 eur če je bil zelo dober promet je zaslužila 3000 eur in odšteješ redne mesečne stroške si pa na 2000-2200eur. TO JE TAKI BREZVEZNI PRIMER KAKO JE TO BILO                    

Moja žena zanosi in končno dobiva dojenčka Prelepo hčerkico težak porod, kritičen zastoj dihanja, problemi z možgani, veliko problemov še celo naslednje leto, sedaj je prečudovita deklica stara skoraj tri leta. Spet natepavanje ko sem ves žalosten prispel iz porodnišnice in razjasnil kaj se je zgodilo; SAJ STA SAMA KRIVA ŠE MALO BI POČAKALA PA BI ŠLA KASNEJE RODITI ČE ŠE NI IMELA POPADKOV, namreč na rok je imela plodovnico zrelo brez popadkov, porod z umetnimi. Sama sta kriva kaj delata....

Takrat sem bil prvič razjarjen das sem dobesedno imel občutek da bi nekoga ubil in bi posledice lahko čisto normalno sprejel in priznal., ampak pustimo to. V salon sta zadnje dva tedna pred rokom poroda zaposlila neko punco ki o striženju ni imela blage veze. Mati njena ko se je otrok rodil niti enkrat presežem niti enkrat ni prišla pomagati kot pač naj bi mati pomagala hčetki skuhati polikati pospraviti, sem jaz vse sam rihtal onadva sta feštala naokoli, vedno neki prijatelji in razne pijanke, trači, fešte... V glavnem pometanja pred tujim pragom. V tej zgodbi se ne hvalim kaj vse delam nikakor ne. Ko je prišel mesec december je tista punca popokala iz salona in žena je morala delati po šestih mesecih porodniške vmes je dojila in delala. Plačala ji nista niti enega centa za vse tisto delo, niti hvala, za pokrov sta rekla saj imaš porodniško kaj bi pa še rada. Ok spet midva nekako dogurava da poplačava vse kredite in da prideva na nulo. in vmes so potekali načrti kako do kredita za stanovanje, glej ga zlomka. Tast doživi možgansko kap za njim ostane firma namreč imel je kombi prevoze. Žalost in beda je prišla na vrata našega doma kaj narediti da firma ostane kaj bo z njegovim zdravjem.... Tast je preživel, in je 100% invalid kot vsak dojenček po prvem tednu po rojstvu in je še danes enak. Jaz budala dobrega srca da rešimo to krizo pustim službo začnem voziti kombi, da zmanjšamo stroške ženi damo 4 urni delovnik meni minimalko tašči pa naj ostane isto. Ker sem vozil kombi sem bil mobilen po celotni evropi ker sem popravljal stroje sem začel klicati stranke za delo na črno in ko sem furo dostavil sem v tistem koncu podelal kaki stroj. Tako sem začel delati nekaj računov na firmo nekaj pa v žep. Medtem sem pustil že plačani faks ker sem hodil v predavalnico spat in delavnik se mi je podaljšal na 18 ur dnevno. Žena je otroka vozila v vrtec celi dan delala pripeljala otroka iz vrtca na vrat na nos očetu na obisk v bolnico in to je bilo nekje tri do štiri mesece, vlakna na jermenih so se nam vsem trgala. Vedno več smo delali bolj nam je bilo sumljivo zakaj ni denarja na računu od podjetja, prodal sem avto da so se nam plače izplačale....

Začele so se odkrivati skrivnosti ponosnih ljudi NEK SE VIDI RAZKOŠ. Polagoma sva z ženo  ugotavljala da je vse tisto kar onadva imata ni njuno nama je bilo jasno da bo to še ****rija.. Kreditov za cca 40 000 eur, za vračilo v dveh letih, bančne terjatve, na pragu nov avto lizingi še vedno za prejšnje dva. Pred tem je žena prevzela očetov kredit ker ni vedela še za vse ostalo. Plačevala ga je 160 eur plače pa jei mela 320 eur, pa še vedno je tastara hodila vsak dan fehtati od žene češ da nima. Jz sem se odločil da naj se firma zapre ker tako ne gre več naprej nima smisla, v tistem trenutku nisem bil nič več vreden zastonja vsa preteklost.  ČLOVEK NAJ SI PIŠE PRIHODNOST NE PRETEKLOST, KER PRIHODNOST LAHKO POPRAVIMO PRETEKLOST SE POZABI. Tako smo prišli na psa, finančnega, resnično verjemite mi samo kruh in mleko, klub 24.urnem delavniku. Delala sva dva za štiri plače in kredite. Nekako slučajno, ko so bile poplave v železnikih ZA NEKATERE NESREČA ZA NEKATERE NOV ZAČETEK, sem popravljal nek stroj in sem dobil odlično ponudbo da odprem s.p. in začnem servisirati na lastno roko. Imela sva zadnjih 600 eur, to sem vložil v delo in od prvih nekaj plačanih računov sem kupil avto da sem se lahko vozil naokoli med strankami, prvi trije meseci borbe s plačanimi računi in veliko izstavljenimi računi, davkarija me je skoraj pogazila, dobesedno, zvlečeva se iz teh težav, žena je bila brez avta kupim še njej avto da lahko otroka vozi v vrtec, vrednisti avtov so bile med 1000 in 1500 eur, da se nebi napačno razumeli. Nekako se midva izvlečeva nakar pride novica o novih tastovih kreditih, meni posel začne upadati SLAB DOGOVOR O SODELOVANJU. Čimprej zaprem firmo dokler je še kaj denarja ostalo, žena podeduje kredit v vrednosti 7500 eur, tašča ne more zapreti svoje firme zaradi neporavnanig obveznostih zbereva cca 10-12 tisoč evrov poplačava obveznosti in dediščino, nekako izsiliva da žena na podlagi tega denarja dobi salon v upravljanje in tudi ona odpre s.p. nakar zopet negre, tašča pove dobro novico o davčnih terjatvah še iz prejšnjih let nekaj resnično malega še pristaviva in rečeva sedaj je pa dosti kaj pa midva dobiva za to naj nama vsaj napiše tistih 40 kvadratov stanovanja na podstrešju da res nebi nekega dne dobesedno ostala brez doma na cesti z otrokom, katastrofa.

Nekaj se je izgovarjala da tega ona ne more ker socijalna ne dovoli ..... itak nisva šla ničesar preverjati, ker se nama več neda ubadati s temi stvarmi. Ko sem firmo zaprl sem dobil bajno službo z bajnimi denarci in prečudovitim direktorjem in ostalo ekipo sodelavcev. Rekla sva letos po novem letu 2009 pa lepo na podlagi plače bomo pa dobili zelo dober kredit pa bomo skliznili iz vsakodnevne bede napetosti in vedno neke negativne energije in pričakovanja po fehtanju denarja. Klinac z.j.be nas recesija jaz ostanem na cesti brez službe, nič nebo s stanovanjem, nič zato koža se je odebelila in sva navajena takega sranja VSAK KONEC JE PRILOŽNOST ZA BOLJŠI ZAČETEK.....

opa nekaj sem izpustil na petek 13 dobiva še eno prečudovito hčerko kako lepo, še ne en mesec po tistm ko sem dobil odpoved v roke, ZELO PAZITE zaradi starševskega dopusta nisem dobil denarnega nadomestila na zavodu za zaposlovanje115. člen zakona o zaposlovanju. Delodajalec te ne sme me raznimi starševskimi dopusti odpustiti in še en mesec po zaključku dopusta ne.  In na podlagi tega če delodajalca ne tožiš ne dobiš nadmestila!!! Ker sem pa vedel da v firmi kjer sem delal da je beda tako kot pri meni in da so bili resnično pošteni nisva hotela nič ukrepati.

Trenutno sem našel neko zaposlitev trenutno za tri mesece iščeva neko stanovanje za najem pa je to vse tako drago in pologi za tri mesece i.t.d. V glavnem sva totalna bedaka da sva toliko časa vztrajala in sedaj ko je svetovna situacija tako težka in sama situacija. Žena je po dveha mesecih porodniške že skoraj na polno začela delati, ni druge. 

Zakaj ne omenjam svojih staršev, že ko sva se spoznala so se starši med seboj skregali na orto, moji niso nikakor hoteli priti ali karkoli vlagati v hišo tasta in tašče. Pri najini drugi hčerki sta v vliko pomoč in podporo. Saj to je dobro.

V glavnem to je nekako okvirno na kratko, tu je strnjeno zadnjih 7 let.

Zanimajo me vaše izkušnje in mnenja. če ste iz okolice kranja in da poznate koga ki oddaja kako stanovanje....

Hvala

Upam da niste predolgo čakali in predvsem čakale.

Speedy1 -> RE: Družinska problematika (25.4.2009 23:53:34)

Danes sem prvič na tem forumu in moram reči da je zelo pozitiven

Anonimen -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 0:03:10)

Za stanovanje ne vem.

Za zgodbo bi pa pokomentirala : Dobrota je sirota!

tweed -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 0:24:55)

Takole, prijatelj: sožalje za takšen beden lajf. Del mojega podpisa ti pove veliko o meni, zato nikoli ne obupaj. Žal mi je zate, da nisi prej prekinil stikov z obremenjujočo taščo, vendar je zdaj dokaj pozno o tem sploh razpredati. Sam si napisal, da je Vsak konec priložnost za nov začetek. Drži se tega. Glej v prihodnost z ženo (ki te očitno ljubi) in otrokoma, za katere si še vedno najboljši očka in mož...

Kar se stanovanja tiče, ti pa res ne morem pomagat, saj sem zelo daleč iz Kranja...

Vijoličarka -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 3:35:57)

Tvoja zgodba je lep primerek stanja slovenske funkcionalne pismenosti, predvsem s področja financ in podjetništva. Ljudi v šolah marsikaj učimo, mnogo je balasta, žal pa se vse manj ve, kaj je zdrava človeška pamet, komu se zaupa, kaj se preveri in tako naprej.

Vidva sta se kar dobro osmolila s strani nove jare gospode, ki je malo preveč gledala Dinastijo, prehitro na lahek način zalsužila nekaj denarja in ji je to stopilo v glavo, toliko, da je šlo vse po gobe, predvsem tudi na vajin račun.

Veseli me, da sta se pobrala stran, da bosta začela znova, da bosta končno to, kar zaslužita, tudi sama obdržala. Veseli me tudi, da so vama vsaj tvoji starši v podporo. Srečno!

Zdaj, če potrebuješ kakšen namig ali nasvet, meni je v oči padla taščina izjava, da socialna ne bi pustila prepisati podstrešja na vaju. To bi se dalo pojasniti takole: če je tast 100% invalid in je zdaj nameščen v ustrezen zavod, to stane. Ker pa si je vedno izplačeval samo minimalno plačo, ima zato majhno pokojnino. Z vsemi dodatki vred niti približno ne pokrije oskrbovalnine. V takem primeru 'sociala' vzame v jamstvo premoženje oskrbovanca. Tašča najbrž oskrbovalnino za tasta doplačuje, vendar če tega ne bo več zmožna, se bo zasegla hiša in od izkupička se bo krila oskrbovalnina. Nadalje bo v prihodnosti z njo nastal isti problem.

To najbrž precej verjetno pomeni, da bo tvoja žena v prihodnosti ostala brez vsakršne dediščine in če ima salon v domači hiši, tudi brez salona. Tašča sama ne zna gospodariti, še manj varčevati in tudi država jo bo terjala za zaostale davke - kakšno računovodjo pa ima, hudiča???? Bila tudi na tem področju najbolj pametna??? Ne vidim razloga, zakaj bi morala tvoja žena, če odpre nov s.p., poplačati obveznosti taščinega s.p.-ja. Upam, da tega nista storila. Kajti bolj se vama splača, da potem žena odpre s.p. npr. firzerstvo na domu in hodi ljudi frizirat na dom ali pa se kje redno zaposli. Verjemi, nikjer drugje je ne bodo tako izkoriščali, kot jo je lastna mati.

Dejstvo je, da morata dokončati to, kar sta začela - popolno prekinitev odnosov z ženinimi starši, ne glede na to, kako bo tašča hodila jokat in prosit. In brez skrbi, taki znajo. Dovolj sta že izmolzla iz vaju. Vlagajta v svojo družino.

Glede stanovanja ne vem, ker nisem iz Kranja. Ampak, ker sta že navajena skrbeti za starejše ljudi, morda bi se našel kakšen tak človek, ki bi v zameno za neko normalno oskrbo vzel vašo družinico pod streho. Vsaj za toliko časa, da napraskata skupaj za polog in potem kupita stanovanje na leasing. Slednje bo za vaju najboljša varianta. Z leasingom nepremičnino sicer malo preplačaš, ampak tako se vsaj del najemnine 'utelesi' v lastništvu, dočim od najemnine, ki jo plačuješ lastniku, nimaš v prihodnosti nič.

mojamura -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 9:08:07)

jep....najbolje da dokončno prekineta stike s taščo, in to kar sta si ona pa tast nakopala naj sama rešujeta. Pa še en predlog, mogoče bi vama pa ustrezalo (seveda, če najde vsaj en službo v tistem kraju), da se preselita čisto v drug kraj recimo okolica MB, pa si vzameta začasno v najem kako stanovanje. Nato pa se dajo dobiti bivalni vikendi za dokaj nizko plačilo.

Vsekakor pa vama želim vse dobro za naprej.

vandame -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 15:25:46)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jep....najbolje da dokončno prekineta stike s taščo, in to kar sta si ona pa tast nakopala naj sama rešujeta. Pa še en predlog, mogoče bi vama pa ustrezalo (seveda, če najde vsaj en službo v tistem kraju), da se preselita čisto v drug kraj recimo okolica MB, pa si vzameta začasno v najem kako stanovanje. Nato pa se dajo dobiti bivalni vikendi za dokaj nizko plačilo.

Vsekakor pa vama želim vse dobro za naprej.

se podpišem kar pod mojamuro

BUŠICA -> RE: Družinska problematika (26.4.2009 21:16:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy1

Zakaj ne omenjam svojih staršev, že ko sva se spoznala so se starši med seboj skregali na orto, moji niso nikakor hoteli priti ali karkoli vlagati v hišo tasta in tašče. Pri najini drugi hčerki sta v vliko pomoč in podporo. Saj to je dobro.

zakaj se pa ne preselite k tvojim staršem za silo, dokler se ne znajdete bolje?

Speedy1 -> RE: Družinska problematika (27.4.2009 9:34:30)

He če tistarši živijo na 50 kvadratih, imam še sestro pa mi štirje, ni to tak simpl, smo eni takih ki nismo kaj dosti premožni. Ko pa je že padel predlog glede lizinga nepremičnine, nikjer na netu ne najdem nekih podatkov o pogojih lizinga na nepremičnine. Ali to ponujajo banke ali sami investitorji nepremičnin. Problem je to da sva se v dveh letih iztrošila na nulo.

Vijoličarka -> RE: Družinska problematika (27.4.2009 10:09:53)

Praktično vse banke in leasing hiše ponujajo leasing nepremičnin.  Tole je npr. A banka: http://www.aleasing.si/sys/cmspage.aspx?MapaId=24806

Je pa tako, da je običajno potrebno vsaj 30% lastne udeležbe, ostalo so obroki.

Zadeva poteka tako, da najdeš stanovanje, ki bi ga kupil, vendar ga kupi banka oziroma leasing hiša, ki lastništvo prenese nate šele, ko plačaš zadnji obrok.

gita10 -> RE: Družinska problematika (27.4.2009 21:27:13)

Glede na to v kakšnem dreku sta že bila totalno odsvetujem leasing nepremičnine( čeprav verjetno ne zmoreta pologa, ki je 30%). Najbolje je najemnina za začetek in se postavit na noge. Je pa res, da sta prekinila 7 let prepozno. Pri nas je bila zelo podobna situacija - moja mama je precej premožna in si je predstavljala, da sem jaz in moj mož zastonj delovna sila. Po dveh mesecih smo pustili vse in sva si vsak zase našla službo in šla v najem. Sedaj je situacija čisto drugačna- če si pomagamo si pomagamo, če delamo v njenem podjetju delamo za plačo- in to je tudi njej jasno.

mateyka -> RE: Družinska problematika (28.4.2009 11:28:43)

Glede na to v kakšnem dreku sta že bila totalno odsvetujem leasing nepremičnine( čeprav verjetno ne zmoreta pologa, ki je 30%). Najbolje je najemnina za začetek in se postavit na noge. Je pa res, da sta prekinila 7 let prepozno.

se strinjam. leasing zna bit hud riziko.

sakuL -> RE: Družinska problematika (28.4.2009 13:18:34)

kaj pa kakšno socialno oz. občinsko stanovanje. ne spoznam se velikonate stvari, sem pa že slišala za pridemer, ko starši v nemogočih razmerah zaprosijo za tako stanovajne, k jim ga odredi občina, plačuješ pa potem najmnino,  na jesenicah napr. po ene 150 EUR. too je se kar nekako izvedljivo.

lahko bi kupila, kak  zelopoceni avto, jaz sem svojega v voznem stanju nedolgo nazaj prodala za 300 EUr,renault clio... pa ni to toliko, vozila sem se tudi v ljubljano, tko da mogoče kupita kak tak avto za te hude čase... pa imata od 1500 vrednega avta 1000 v žepu.

drugače pa grozna zgodba, in res dobrota je sirota. vam želim srečno življenj in upam, da kmalu prilezete na zeleno vejo,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Anonimen -> RE: Družinska problematika (28.4.2009 18:43:25)

Zanimajo me vaše izkušnje in mnenja. če ste iz okolice kranja in da poznate koga ki oddaja kako stanovanje....

Hvala

V okolici Kranja zal nikogar ne poznam.

Mnenje? Ne dolgovezi, ko bi kaj rad.

Stran: [1]