urša28 -> RE: LEKO (25.4.2009 16:16:20)
|
jaz sem bila na laparoskpiji 3.3.09 in bi šla takoj še enkrat,sem imela take fajne cimre,da smo postale zlo dobre prijateljice.. 1.dan--pregled:kri voda,ginekološki pregled,ekg,,v glavnem dost cajta boš letala po preiskavih,do okrog 12ih sigurno,,potem imaš ob 12ih sprejem v sobo,do takrat lahko še kaj poješ,potem konec,kosilo čista juhica,kompot,isto večerja,pa popoldne dobiš odvajalo in veseli obisk na wc,potem te obrijejo,ti priporočam,da se doma sama poštimaš,ta dan itak samo poležavaš..zvečer merjenje temperature,uspavalo in lahko noč... 2.dan: bujenje ob 6ih ti zmerijo temperaturo,okrog sedmih greš pod tuš in čakaš da te pokličejo na operacijo,sestre peljejo posteljo,ti pa racaš za njimi,še prej dobiš tramal,da se malo umiriš,potem se ti pa že itak fučka za vse,,še v žilo neko pomirjevalo in uspavalo,ter lahko noč za eno uro..potem pa spet spiš skor cel dan k si utrujena od narkoze.. 3.dan: bujenje ob 6ih,merjenje temperature,zamenjajo obliže,čakaš vizito in če je vse ok,jaz sem šla ob 11ih domov... to je to,če te pa še kaj podrobneje zanima mi pa piši na zasebno sporočilo... lp
|
|
|
|