miskajus -> Težave z dojenjem (25.4.2009 10:52:31)
|
Moj sin je star 4 mesece in pol. Se dojiva. In ravno pri tem je nastal problem. No, ne vem, če je to problem ali je pa normalno. Zato vas prosim za nasvet. Začelo se je pred nekaj dnevi. Ko sem ga dala k dojki je začel godrnjat, se branit. Sem mislila, da še ni lačen. Sem malo počakala, ponovila. Isto. No pol sem ga nekako nahecala, da je začel vlečt, ampak se je še zmeraj bunil in godrnjal. Ko je prišlo do izcejalnega refleksa se je umiril za nekaj sekund, potem pa spet začel. Sem mislila,da ga moti kupček, ga je podrl in ni več hotel. Ta ista zgodba se ponavlja pri vsakem dojenju. Razen ponoči, takrat mirno pije. Naj povem še to, da sma do zdaj pila na 2 uri, podnevi in ponoči. A je možno, da se mu ritem uravnava oziroma, da ni več tako pogosto lačen? Ker zdaj že nekaj dni pije brez ritma (na 2, 3 ali 4 ure). Aja, pa še to. Sicer ne vem koliko popije iz dojke, ampak se mi pa zdi, da se izredno hitro naje (max. 3 minute). A je to normalno za tako starost? Lula in kaka obilno, tudi raste in razvija se normalno. Hvala za vsak komentar in nasvet.
|
|
|
|