Tinky -> RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del (9.5.2009 23:38:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jej Tinky - ti si še tu. Sem vedla da mam v ozadje glave še nekej za na pisat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]to pikapoko za malega Teota in njegove zobke vama pošiljam! Vem kako je grozno ko slišiš buuum in aaaaa, jaz se vedno prvo vprašam - šit, sam da niso dlesni oz. zobje. Samo naj te/vas potolažim, precej grozna zgodba pa normalen konc. Moj bratranec je kot majhem padel s šusom na zobe, star par let (2-3), mislim da je prletu iz gugalnice nisem sigurna. Sprednja dva sekalca sta izginila, kri, Niso ju našli (mlečna seveda). Potem zobozdravnica ugotovi, da je bil tak šus da sta se mu oba sekalca zarila direkt v dlesen in da ne more nič narediti. Si predstavljate ta šok?? Fant je bil brez sprednjega zobovja dolgo, dolgo časa, nato so mu končno izrastli njegovi stalni zobje (enkice) in sedaj je star 26 let ima lepe, svoje naravne zobe kot vsi ostali. Upam, da sem te vsaj malo potolažila! Upam, da bo s Teovimi zobmi vse ok. Bom poročala jutri, kako smo pri zobarju odpravili. zdej pa res grem Nočko
|
|
|
|