Tinky -> RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del (9.5.2009 10:35:22)
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Almera..jaz tudi razmišljam da bo Kali edinka...sej za družbo lahko ima prijatelje....ko pomislim kolk sva se midve z mojo sestro pretepli, prekregali, kakšna krivica se je znala zgodit iz starševske strani, ko vidi kake razlkie delajo starsi med otroci, si ne želim imet še enega..čeprav imam ful rada otroke ampak me je strah, da bom zamujala lepe stvari pri prvemu ko se bom mogla utapljat v plenicah, joku in dojenju pri drugemu...sploh mi pa na kraj pameti ni pride dokler moj ne neha rokomet igrat..torej še cca 7 let..pol bo pa prepozno Zakaj prepozno? Pol boš glih taprava - gospa v srednjih letih... tako kot jaz, Almera, Metuljčica, Tinky, Populis itd... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a smo že v srednjih letih? o marrrija [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] moj miškolin bo tudi edinček, čeprav bi moj mož po novem imel še Gajo. Mogoče jo bo pa imel, nikoli se ne ve, ampak z mano sigurno ne. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|