lili3 -> RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del (7.5.2009 23:58:35)
|
Da se še jaz malo javim, preden grem spat, sem likala, pa še nisem končala, ampak bom pustila za jutri. Refluks: jaz sem ravno danes spet naročila Ranital pri P. Sem danes kopirala izvide za podaljšanje porodniške in sem videla na izvidu iz gastro, da ga mora jemati do naslednje kontrole, mi mu ga pa zadnji mesec nismo dajali nič. Kar smo dobili na zadnji recept smo porabili, pol smo pa rekli da bomo probali brez. Ker pa mu še vedno gor meče, tudi po 3x ali večkrat na dan, sva se s P dogovorili, da mu napiše še en recept, za naprej pa bomo videli. Aljažu meče gor, ampak ven pa redko kdaj pride kaj, mogoče 1x na mesec. Rebeca, fajn ograja - stajica, pa jaz sem se tudi nasmejala tistmu odgovoru o zvokim med orgazmom.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Moje zizike so tudi nekam zginile, zdaj ko ni več mlekeca, je vse bolj bogo tam, pa se mi zdi da prej nisem imela tak malih. HD, sem prebrala da so se vaši pritožili glede včerajšnje tekme. Dlake, jaz si noge tud čupam z mašinco, ravno jutri jo imam namen mal sprehodit po nogicah. Mi je pa to ful boljš, ker mi kasneje nove zrastejo, pa še te so bolj mehke. Nisem se pa še opogumila jo sprobat še na kakšnem drugem delu telesa. Grem pod kovter. Lahko noč.
|
|
|
|