Majuska -> RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del (2.5.2009 20:19:35)
|
Hojla, mi smo imeli ful hecen dan ... prvi plan je bil, da gremo najprej v trgovino po kruh in potlej v ZOO, ampak vreme nam ni bilo naklonjeno. No, alternativa je bil Tivoli, ampak ko smo se pripeljali tja, je pričelo kapljati ... ja prav, smo na hitro obiskali babi v Šentvidu, je tam Aleksander v miru pojedel svoje kosilo. Kasneje se je spet pokazal sonček, no pa smo se le spokali v avto in nazaj v Tivoli. No ko sva midva ravno pila kavico v Čolnarni, se je spet pooblačilo in smo hitro odšibali proti avtu. Aleksander je seveda kmalu zaspal, tako da je mož naredil pošten krog - do Trojan, kjer je skočil še po krofe, v času vožnje pa sem si jaz v miru načrpala mleko. No, pa smo se le pritrockali domov ... s polnimi vrečami vse možne krame. Glavno da je Aleksander najeden, zdajle dobrovoljno čeblja v stajici in oponaša motorček, mami je snedla čokoladen krof in si bo malce odpočila od letanja. Z enim učkom pa spremlja Zorra na TV [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|