AAA -> RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del (11.5.2009 21:50:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis Ni panike almera, imam itak oba avta na hladnem v garaži, ker dragi se vozi z skuterjem, vaju lahko pirdem iskat. Se bom z mami zmenla, da me bo pripeljala, potem me boš pa ti do mami zapeljala, ker moram itak potem po fasungo - kdaj se pa zmeniva? Hm, najboljš ko vstaneta in se zrihtata, čeprav bo Lara ob del dopoldanskega spanja, pa bo že preživela, če je v soboto lahko 6 ur žurala, bo pa tudi za pohod na ŠG potrpela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jaz bi šla tud z vama, pa sem danes tako migreno fasala, da je joj. Sem takoj začutila že ko sem dala Aneja v kengurujčka pa na rame. Je očitno že pretežek za spredaj nosit. Glavo mi bo razneslo. Pa še toliko dela imam jutri. Upam, da ne zaman, ker pričakujemo norice. V vrtcu jih imajo že tretjo rundo pa se naš do sedaj še ni nalezel. Sedaj je bil pa s sosedovim en dan predno je dobil pikice. Moj pa že cel večer piska, ker jih baje on še ni imel. Jao meni, migrena pa še otroc tečen, s ta velikim vred. Dobro, da že vsi spijo , sedaj pa še jaz. Če bosta imeli kaj časa - populis in Almera - se lahko še pri meni ustavita.
|
|
|
|