Lara Croft -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (6.5.2009 23:22:22)
|
Larika je pa danes mesko jedla.... in ji je bilo všeč.... Itak, če je pa bilo v smetanovi omaki namočeno,..... [sm=smiley1.gif] Sem si kupla v Šparu kosilo in prinesla domov pa sem še njej dala malo mesa... Pa tisti pečen piščanec, ki ga kupim že narejenega ji gre tudi v slast..... Pečen pršut pa tudi,... Kej drugega od mesa pa še ni jedla, ker nima kje... sem se odločla, da samo zanjo ne bom 5 dkg mesa pripravljala... Sem klicala danes v Muler, če imajo pleničke in so imeli samo še eno pakungo. Sem prosila, da mi jo dajo na stran in skočila do Kopra.... madona, pa kaj imajo s temi zalogami take probleme? Ja sem hotla povedat, da sem ji tam eno njihovo sadno kašico kupila za malico in jo je ful rada pojedla... samo, da ni kislo in da je dovolj gosto pa ima rada.... Petra.... Lara ima 5 obrokov... od tega zjutraj in zvečer joška in 150 ml mleka.... Sem ji pa danes zvečer že drugič v 60 ml mleka dala kosmiče.... 90 ml mleka pa še v flaški... Imam filing, da ji je količinsko tisto mleko dovolj, ni pa dovolj nasitno in jo morda to zbudi ponoči.... Po drugi strani pa bi verjetno ful jokala in ne zaspala nazaj, če bi bila lačna.... ne vem.... Glavno je, da se to noč ni nič zbudila... ma verjetno se je samo odločla, da se iz torka na sredo ne bo, ker je bilo isto tudi prejšnji teden.... [sm=smiley36.gif] Petra... ti ki si imela kačo.... moj kačon že 3 mesece ni jedel... noče in noče... piha v miš in jo tudi napade.... ga imam že vrh glave.... ga bom tle v blok spustila pa nej gre kamor hoče.... (hec) Ma koliko časa so tako lahko kače brez hrane? Levil se je pa vseeno... ne vem od česa mu je koža pretesna...
|
|
|
|