pf -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (5.5.2009 19:09:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa jaz razumem bolj v smislu, da kravje mleko ni primerno za dojenčka, dokler mu je to edina hrana. to itak ne. no, jst sem seveda zrasla gor na kravjem mleku; od ene krave (takrat se jim je to zdel pomembno)...kar sem limala se nanaša na celotno leto, no, nekaj podobnega mi je razložila tudi osebno. skratka skute, jogurti, kisle smetane ipd. so ok, ker so itak zelo različni od mleka, ki ga priporočajo šele po prvem letu. razen pediatrinje od pf [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] uh zoprno za bubiko. meni se je kamnolom odvalil s srca, ko so bli testi negativni. Leda tebi je smešno, meni pa ne, če mi to predlaga, ko je bila Lana stara šest mesecev. Dobro, da ji počasi uvajam mešano z vodo dober mesec in da je linote trikrat tedensko, drugače za večerjo še mlečno žitne z vodo, ampak tole je pa res hudo. Naj se že enkrat odločijo. Prav rekla mi je pol mleka svežega 3,5, pol vode, čez čas 60 % mleka in 40 vode itd. Mislim halo. Al se daje, al se pa ne daje. Kaj imajo to prištinsko fakultet? Mater sem jezna. Zdaj jih bo pa čula, ko imam 17.5. posvetovalnico.
|
|
|
|