Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 23:13:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mačke so zakon.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 24.5.2009 6:33:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Danes na zmenku: Gal:"O, kako si lepa bubika......" Gal:"Daj mi lupčka no......." ........... Bubika:"Ja kam pa zdaj greš?" Kak sta posrečena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 24.5.2009 6:35:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mislim, da se mi ne splača brati za nazaj......itak ne vem, kje sem ostala...... tko, princeska spi, mami pa na hitro comp v roke in malo prečekirat, kaj se dogaja....... .....mi smo se imeli res luštn, vreme je bilo odlično, hotel tudi super.....tko da razmišljava, da bi to postala stalnica vsako leto.... ......sedaj sem pa že pripravah na krst-treba je izbrati torto, najti nekaj za obleči za naju dva, iskati svečko+prtiček...... pridno ste čvekale, čestitke, kmalu pade 7.del...... Pozdravljena MTY in super, da ste se imeli lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 24.5.2009 9:41:03
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...bom začela sudoku reševat meta je pravila, da obstaja sudoku na wc papirju.... kje prodajajo ta papir? 1001 dar, pa tudi križanke imajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 24.5.2009 17:45:53
|
|
|
|
gloria
|
...lušni otročki...Gal,Ana,Tjaša,Lana Neja ......lepi okec od Larike Mty WB
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?