Marsy -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (23.5.2009 21:42:20)
|
Ojla! Kaja me je ponoči na vsako uro zbudila s svojim dihanjem. Pol sem ugotovila, da se na infra termometer ne gre zanašati (je kuhala, kazal pa je 36,3). Tko da sem šla zjutraj v lekarno po normalen termometer in po fiziološko s pumpico. Tko da zdej vsa soseska ve, kdaj Kaji čistimo nos. Se ne da povedat, kako vrešči. dopoldne ni imela vročine, popoldne pa 37,4 in 37,5. Na trenutke je zelo živahna, jo vse normalno zanima, jo pa vsaka malenkost spravi v jok. Tko da sem po kakšnih dveh urah spanca in po ne vem kolk dretja danes prav srečna, ko zdajle spi in neslišno diha. Drugač smo bili zunaj na sprehodu in vse normalno. Kopat je pa ne upam, da se ne bi še bolj prehladila. Ali naj jo kar? GoldFish: meni so v 4. razredu OŠ dali injekcijo proti bolečinam za 'operacijo palca', pa mal pozabil name. In se me je dohtar lotil šele, ko je injekcija popustila. Veš kako je šele to bolelo, pa mi ni verjel. Pol ko sem skor skup padla, mi je pa dal novo injekcijo. Plus to, da mi je notri pustil delček korenine nohta, tako da mi zdaj raste mini nohtek navpično iz kože, ob 'tavelikem' nohtu. In da je ta nohtek ven prilezel, se je spet ful zagnojilo. Tko da jaz imam šele upor proti tem zadevam . Ko sem šla pred 5 leti spet, sem jim zabičala, da mi morajo zrihtat tako, kot je treba in so se res potrudili.
|
|
|
|