leda -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (22.5.2009 9:08:32)
|
jutro jutranje! gloria, dobrodošla nazaj. ti, jst našo tut kr še podojim čez dan. prejšni teden bi ona na primer jedla sam frutke in bebo2 (s katero mešam razne pirine, pa zdrobove kaše; je vse, sam da je beba zraven). frutkov doma ne dobi, sem pa tuhtala, da bi začela v vse mešat bebo, pol pa sem se mal zamislila nad sabo. zakaj že?! da mi ne bo septembra v službi z joška visela? ma do takrat bo vsaj desetkrat zamenjala najljubšo hrano in se morda celo sama odstavla. tko da zdej ji sicer vsak dan ponudim vse dnevne obroke na žlico (itak vsak dan kuham za nas tri in kombiniram). pol pa odvisno od menija. včeraj je na primer navdušeno pojedla vse in ni bla cel dan nič na jošku, predvčerajšnim pa je spremenila usta v črto in pri sadni malci in pri kosilu po desetih žličkah in je pač poplaknila... pf, se mi zdi da se redko strinjava, ampak si pa tko lepo napisala tisto o odločitvi za skrajšan delavnik, da sem se čist raznežla. ma super!! saraya, ela je na tleh že pol svojga lajfa. in telovadka kot je, je na airexu bla glih ene dva tedna. že dobre tri mesce jo pa lovim po dnevni; pride povsod, al puza v rikverc, al se kotali, zdej po tanovem se preseda. toktok, kake buške še ni, edino kar res pazim je, da vsako jutro prečekiram tla, da ni kje kake drobne igrače od tavelke. aja, alenka, tvoja je šla očitno res by the book, pri naši sem pa nehala napovedovat: še en teden, pa bo kobacala. ker to zgleda že dva mesca;)
|
|
|
|