Jazzy1 -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (19.5.2009 15:49:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a že imajo vaši kako obutev in če katero? Jaz ji dam gor adidaske, pa ima tudi troje čevljčkov takih od playshoe. Zanima me če že obuvate kake cicibanke, ali pa katere druge bolj kvalitetne čevljčke. Tašča me vsak dan posiljuje s čevlji do narta, trdimi seveda. Pa kak je tečna s tem. Ona bi rada, da bi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že vstajala, pa šla sama, pa ne vem kaj še vse. Jaz mislim, da ni neke potrebe še po čevljih, če se ne vstaja še. Največ je zadnje čase kar v zoknčkih. Kaj mislite? O tem smo že nekajkrat govorili, tako da na hitro povzemam bistvo: najbolje je če otrokovo obuvalo posnema boso nogo. V praksi to pomeni, da ko je dovolj toplo je najbolje da je bos, drugače pa v štumfih z bremzicami ali pa čim bolj mehkimi copatki. Trda stopala pri obuvalih ala ciciban so priporočljiva SAMO če ima otrok težave s pravilnim stopanjem oz. hojo (torej mu gre preveč na notri stopalo itd). No, razen če so samo za toploto v vozičku, ko ni na nogah... AMpak zdaj je itak že tolk toplo, da to niti ni potrebno.
|
|
|
|