Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (19.5.2009 7:55:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro. Jaz pijem kavo, babika pa spi. Sem vam pozabila povedati, da se ne dojiva več. Sicer se za crkljanje še malo priklopi, ampak za cca 1 min ponoči, ampak drugače pa več ne. Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? Recimo, če je okrog sedme zvečer je po vsej verjetnosti malo lačna okrog pete zjutraj, da se zbudi že dva dni tako. Pa ravno ta dva dni se ne dojiva več, ampak ker še nisem tako vešča te flaše pripravljati, to traja pol tako dolgo, da se čisto prebudi. Moram si danes v termosko pripraviti vodo zvečer, da bo jutri zjutraj brzina vrlina in bo zaspala nazaj. No tak dolgo ni, pet minut mogoče, ampak očitno preveč, ker se že čisto premrda. jaz ji še vedno zjutraj, ene 15min potem ko vstaneva, dam samo AM. po kakih treh urah pa začneva z gosto hrano... ne dajem nič kašic v mleko, ker ji samo mleko popolnoma zadošča in lepo napreduje na teži... ja ti popolnoma verjamem, da se moraš privaditi, saj je bilo do sedaj že vse pogreto in "pripravljeno"! čestitke za tako dolgo dojenje! meni to na žalost ni uspelo... jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM... tako ni treba čakat, da se voda ohladi in je flaška nared takoj. sej se boš navadla! vaja dela mojstra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|