|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
10.5.2009 10:10:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Jutri grem v Arboretum.. sem se kar zdej odločla... pa če bi nahrbtnik že imela pa bi šla tudi na Veliko planino... no, pa drugič.... user posted image

Lepo se imejta.

Eh, ne da se mi.... ma odveč mi je vso to hrano pripravljat in gruntat, da ne bom kej pozabla.... pa vožnja do tja, mi je tudi odveč.. pa še gužva bo in ta mi je še najbolj odveč....
Po kosilu jo bova lepo mahnili malo po solinah se sprehajat in čist dovolj bo...

Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
10.5.2009 10:11:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Lara: fajn da si se odločila laufat... bodo mišice prišle nazaj in tudi "skakalo" ne bo več user posted image  Vem in svojih izkušenj (sem imela občutek, da rit še pol ure odskakuje, ko sem bila že pri miru user posted image ) Kar vztrajno še naprej! korak za korakom in bo kmalu spet fit telo nazaj! pridna!!!

Samo res noooooo..... za se zjokat.... user posted image

Ma hvala za spodbudo.... user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
10.5.2009 10:14:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

živjo.......user posted image

Ahoj!!!! user posted image

Ptički in čebelice februačic..... FEBRUAČIC???? Buoga mati.... hahaha

sam res....

Mislim nooo... user posted image To je še hujše, kot oktoberke, septemberke... koperke...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.5.2009 10:23:48   
Lara Croft

Mislim nooo... user posted image To je še hujše, kot oktoberke, septemberke... koperke...

Haha... so dale popravit...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
10.5.2009 10:31:10   
arabela*

Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci...

jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan....
zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš???

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2480
10.5.2009 11:32:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... user posted image Ma ne vem  no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
10.5.2009 12:14:52   
Alenka_

Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... user posted image Ma ne vem  no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo... user posted image

jaz ponavadi vzamem sabo že kuhan kus kus, rižek in zelenjavo in pa  vročo prekuhano vodo in vse dam v termo torbico. nato na licu mesta speštam in dodam aptamil s tisto (takrat že ravno prav vročo) vodo. odvisno je pa tudi koliko časa mora hrana čakat... še nikoli nismo šli tako daleč, da bi hrana čakala več kot dve uri.  imamo pa tisti grelnik za v avto z adapterjem, kjer fajn lahko hrano/mleko v  pogreješ. ampak ga še nikoli nismo uporabili user posted image  

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.5.2009 12:16:06 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 2482
10.5.2009 12:24:43   
pf

Jutri grem v Arboretum.. sem se kar zdej odločla... pa če bi nahrbtnik že imela pa bi šla tudi na Veliko planino... no, pa drugič.... user posted image

Lepo se imejta.

Eh, ne da se mi.... ma odveč mi je vso to hrano pripravljat in gruntat, da ne bom kej pozabla.... pa vožnja do tja, mi je tudi odveč.. pa še gužva bo in ta mi je še najbolj odveč....
Po kosilu jo bova lepo mahnili malo po solinah se sprehajat in čist dovolj bo...

Tak za cel dan ne greva, da nimam vsaj možnosti ji tam skuhat, ali pa vsaj pogret kosila, ker tudi Lana najbolj čaka ravno ta obrok. Mlečne kašice ji pa ne dam za kosilo. Lara edino, da neseš zraven in prosiš, da ti pogrejejo v kaki restavraciji, če greš tudi sama jest. Ja ni luštno to.

Neposredna povezava do sporočila: 2483
10.5.2009 12:50:18   
arabela*

eh,naša večkrat samo mlečno kašico dobi,saj ni treba vsak dan meso al pa zelenjava....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.5.2009 12:53:55   
arabela*

Tak za cel dan ne greva, da nimam vsaj možnosti ji tam skuhat, ali pa vsaj pogret kosila, ker tudi Lana najbolj čaka ravno ta obrok. Mlečne kašice ji pa ne dam za kosilo. Lara edino, da neseš zraven in prosiš, da ti pogrejejo v kaki restavraciji, če greš tudi sama jest. Ja ni luštno to.

ne vem,jaz okol hrane nikoli ne kompliciram,pa tud če bi šli za cel dan...če drugače ne bi šlo,bi ji flaško mleka dala in kupila kašico,pa je rešeno...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.5.2009 13:43:48   
gold fish

pa še to: ima katera od vas posteljnino galeb? vem, da je (vsaj) ena enkrat omenila, da jo ima... mi je takole, ko gledam po netu ful všeč pa me zanima kakšna je dejansko?

alenka - naš pikeco jo ima....tisto modro z medekom in luno.....   meni je ok...... ni zdaj nekaj oh in ah....ni pa slaba....  jaz sem kupila tisti 5 delni komplet, edino vetrček mi je malo pretanek in prekratek... posteljnina je pa ok......

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.5.2009 13:44:28   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mty - ln odgovarja hippovo mleko ne?

jaz sem ga danes za foro kupila, ....je vseeno malo cenejše od aptamila....pa za čokolino delat....po moje ni problema....saj tud kašice hippove je, pa je vse ok....

...mogoče boma še bebo probalauser posted image

odgovarja??? kaj pa vem........še nisem slišala, da bi ji kaj povedalo..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opica user posted image user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.5.2009 13:47:10   
gold fish

podobno je pri našem.....ne pali neka kašica al pa kar nekaj iz kozarčka....mora bit njegovo kosilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.5.2009 13:53:31   
Alenka_

pa še to: ima katera od vas posteljnino galeb? vem, da je (vsaj) ena enkrat omenila, da jo ima... mi je takole, ko gledam po netu ful všeč pa me zanima kakšna je dejansko?

alenka - naš pikeco jo ima....tisto modro z medekom in luno.....   meni je ok...... ni zdaj nekaj oh in ah....ni pa slaba....  jaz sem kupila tisti 5 delni komplet, edino vetrček mi je malo pretanek in prekratek... posteljnina je pa ok......

ja saj zato pa raje vprašam...tebi in pf veri veri hvala za odgovore! user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.5.2009 13:55:53 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.5.2009 15:10:55   
gold fish

ne vem,jaz okol hrane nikoli ne kompliciram,pa tud če bi šli za cel dan...če drugače ne bi šlo,bi ji flaško mleka dala in kupila kašico,pa je rešeno...

tak dam jaz našemu...ima raje kot kašico.....  najraje ima pa seveda kosilo......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.5.2009 15:12:08   
gold fish
alenka...jaz tud ne vem, če ne boš še ene naročila.....tud tiste z žirafo..user posted image ....samo tokrat 3 delni komplet....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.5.2009 19:14:23   
Virtualna
Dober dan user posted image

mi smo pa nazaj s 14-dnevnega dopusta user posted image ...imeli smo se lepo...

Vidim, da smo ze na 6. delu, se mi ne da brati za nazaj....v glavnem...cestitke za nov del user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.5.2009 20:44:46   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Vidim, da smo ze na 6. delu, se mi ne da brati za nazaj....v glavnem...cestitke za nov del user posted image

No in kako je bilo na dopustu?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.5.2009 20:47:53   
pf
Saraya a si bila mogoče okoli pol pete v lokalu na terasu tam na tistem križišču, kjer je glavni vhod za Klinični center MB? Mimo smo se peljali in je stala ena punca s spetimi črnimi lasmi tam z zelenim quinijem. Smo bili v Botaničnem parku Bohova, potem pa smo hoteli še v McDonaldsa, ampak smo si potem premislili in šli še na en giro po našem mestu.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.5.2009 20:52:08   
Lara Croft

Ma meni to, da dobro poskrbim za njene obroke, ni kompliciranje....  se mi ravno kosilo zdi pomemben obrok, ker drugeča se pri nas ne kuha.... Pripravljenih kašic pa ne mara preveč, pa ne bi ravno na kakem izletu experimentirala... user posted image

Alenka, mleka ji čez dan več ne dajem, prej sem pa tudi jaz tko delala, ja.... če dodam vročo vodo v že pripravljeno zelenjavo+prikuho, pride pa preveč redko...

Pf...Sem pa že tko naredila ja, da so mi v restavraciji pogreli, samo če grem kam, kjer ni nobene je pa kriza.... Ma ja, se bom že znajdla.... saj ne bi bilo prvič, da bi jedla hladno.... zdaj, ko je malo večja se zna bolj upret, če ji kaj ni všeč... čeprav, če bi bla kriza, bi verjetno pojdla....
Aja... ker je pa zunaj toplo, se pa še bojim, da se pokvari.... hahaha

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.5.2009 20:57:32   
Lara Croft
Babe, mene tku lepo mišice bolijo.... zgleda, da jih vseeno še nekaj imam... danes sem šla spet laufat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.5.2009 21:00:05   
arabela*

Saraya a si bila mogoče okoli pol pete v lokalu na terasu tam na tistem križišču, kjer je glavni vhod za Klinični center MB? Mimo smo se peljali in je stala ena punca s spetimi črnimi lasmi tam z zelenim quinijem.

ne....sta pa bile malečke tam,pri babici....samo niso bile v kafiču....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.5.2009 21:00:56   
arabela*

Babe, mene tku lepo mišice bolijo.... zgleda, da jih vseeno še nekaj imam... danes sem šla spet laufat.... user posted image

pridna si...jaz pa jutri ne morem v fittnes,ker nimam varstva...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
10.5.2009 21:01:59   
ključek

mty - ln odgovarja hippovo mleko ne?

jaz sem ga danes za foro kupila, ....je vseeno malo cenejše od aptamila....pa za čokolino delat....po moje ni problema....saj tud kašice hippove je, pa je vse ok....

...mogoče boma še bebo probalauser posted image

odgovarja??? kaj pa vem........še nisem slišala, da bi ji kaj povedalo..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opica user posted image user posted image user posted image ...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2499
10.5.2009 21:10:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

pozdravljena.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?