Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 10:10:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem v Arboretum.. sem se kar zdej odločla... pa če bi nahrbtnik že imela pa bi šla tudi na Veliko planino... no, pa drugič.... Lepo se imejta. Eh, ne da se mi.... ma odveč mi je vso to hrano pripravljat in gruntat, da ne bom kej pozabla.... pa vožnja do tja, mi je tudi odveč.. pa še gužva bo in ta mi je še najbolj odveč.... Po kosilu jo bova lepo mahnili malo po solinah se sprehajat in čist dovolj bo... Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 10:11:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Lara: fajn da si se odločila laufat... bodo mišice prišle nazaj in tudi "skakalo" ne bo več Vem in svojih izkušenj (sem imela občutek, da rit še pol ure odskakuje, ko sem bila že pri miru ) Kar vztrajno še naprej! korak za korakom in bo kmalu spet fit telo nazaj! pridna!!! Samo res noooooo..... za se zjokat.... Ma hvala za spodbudo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 10:14:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo....... Ahoj!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ptički in čebelice februačic..... FEBRUAČIC???? Buoga mati.... hahaha sam res.... Mislim nooo... To je še hujše, kot oktoberke, septemberke... koperke...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 10:23:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mislim nooo... user posted image To je še hujše, kot oktoberke, septemberke... koperke... Haha... so dale popravit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 10:31:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan.... zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 11:32:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan.... zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš??? Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... Ma ne vem no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 12:14:52
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan.... zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš??? Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... Ma ne vem no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo... jaz ponavadi vzamem sabo že kuhan kus kus, rižek in zelenjavo in pa vročo prekuhano vodo in vse dam v termo torbico. nato na licu mesta speštam in dodam aptamil s tisto (takrat že ravno prav vročo) vodo. odvisno je pa tudi koliko časa mora hrana čakat... še nikoli nismo šli tako daleč, da bi hrana čakala več kot dve uri. imamo pa tisti grelnik za v avto z adapterjem, kjer fajn lahko hrano/mleko v pogreješ. ampak ga še nikoli nismo uporabili
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.5.2009 12:16:06 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 12:24:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem v Arboretum.. sem se kar zdej odločla... pa če bi nahrbtnik že imela pa bi šla tudi na Veliko planino... no, pa drugič.... Lepo se imejta. Eh, ne da se mi.... ma odveč mi je vso to hrano pripravljat in gruntat, da ne bom kej pozabla.... pa vožnja do tja, mi je tudi odveč.. pa še gužva bo in ta mi je še najbolj odveč.... Po kosilu jo bova lepo mahnili malo po solinah se sprehajat in čist dovolj bo... Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... Tak za cel dan ne greva, da nimam vsaj možnosti ji tam skuhat, ali pa vsaj pogret kosila, ker tudi Lana najbolj čaka ravno ta obrok. Mlečne kašice ji pa ne dam za kosilo. Lara edino, da neseš zraven in prosiš, da ti pogrejejo v kaki restavraciji, če greš tudi sama jest. Ja ni luštno to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 12:50:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan.... zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš??? Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... Ma ne vem no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo... eh,naša večkrat samo mlečno kašico dobi,saj ni treba vsak dan meso al pa zelenjava....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 12:53:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak za cel dan ne greva, da nimam vsaj možnosti ji tam skuhat, ali pa vsaj pogret kosila, ker tudi Lana najbolj čaka ravno ta obrok. Mlečne kašice ji pa ne dam za kosilo. Lara edino, da neseš zraven in prosiš, da ti pogrejejo v kaki restavraciji, če greš tudi sama jest. Ja ni luštno to. ne vem,jaz okol hrane nikoli ne kompliciram,pa tud če bi šli za cel dan...če drugače ne bi šlo,bi ji flaško mleka dala in kupila kašico,pa je rešeno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 13:43:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa še to: ima katera od vas posteljnino galeb? vem, da je (vsaj) ena enkrat omenila, da jo ima... mi je takole, ko gledam po netu ful všeč pa me zanima kakšna je dejansko? alenka - naš pikeco jo ima....tisto modro z medekom in luno..... meni je ok...... ni zdaj nekaj oh in ah....ni pa slaba.... jaz sem kupila tisti 5 delni komplet, edino vetrček mi je malo pretanek in prekratek... posteljnina je pa ok......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 13:44:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - ln odgovarja hippovo mleko ne? jaz sem ga danes za foro kupila, ....je vseeno malo cenejše od aptamila....pa za čokolino delat....po moje ni problema....saj tud kašice hippove je, pa je vse ok.... ...mogoče boma še bebo probala odgovarja??? kaj pa vem........še nisem slišala, da bi ji kaj povedalo.......... opica ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 13:47:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dejte mi povedat. ko greste za cel dan nekam... kaj vzamete za kosilo s sabo? Jaz ne vem, kje pogret, mrzle zelenjave ne mara..... če pa armaturni plošči pustim, pa reskiram, da se pokvari.... Da bi ji pa za kosilo mlečno kašico naredila, mi pa tudi ni.... pa tudi se mi zdi, da komaj čaka ravno ta obrok.... joj, kok uživa v zelenjavci... jaz ti težko svetujem,ker nikoli ne gremo za cel dan.... zakaj pa bi bilo narobe,če ji mlečno kašico daš??? Ne da bi bilo narobe, ma glih tisti zelenjavni obrok ima tako rada... Ma ne vem no,.. kot da bi jaz jogurt jedla za kosilo... podobno je pri našem.....ne pali neka kašica al pa kar nekaj iz kozarčka....mora bit njegovo kosilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 13:53:31
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pa še to: ima katera od vas posteljnino galeb? vem, da je (vsaj) ena enkrat omenila, da jo ima... mi je takole, ko gledam po netu ful všeč pa me zanima kakšna je dejansko? alenka - naš pikeco jo ima....tisto modro z medekom in luno..... meni je ok...... ni zdaj nekaj oh in ah....ni pa slaba.... jaz sem kupila tisti 5 delni komplet, edino vetrček mi je malo pretanek in prekratek... posteljnina je pa ok...... ja saj zato pa raje vprašam...tebi in pf veri veri hvala za odgovore!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.5.2009 13:55:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 15:10:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak za cel dan ne greva, da nimam vsaj možnosti ji tam skuhat, ali pa vsaj pogret kosila, ker tudi Lana najbolj čaka ravno ta obrok. Mlečne kašice ji pa ne dam za kosilo. Lara edino, da neseš zraven in prosiš, da ti pogrejejo v kaki restavraciji, če greš tudi sama jest. Ja ni luštno to. ne vem,jaz okol hrane nikoli ne kompliciram,pa tud če bi šli za cel dan...če drugače ne bi šlo,bi ji flaško mleka dala in kupila kašico,pa je rešeno... tak dam jaz našemu...ima raje kot kašico..... najraje ima pa seveda kosilo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 15:12:08
|
|
|
|
gold fish
|
alenka...jaz tud ne vem, če ne boš še ene naročila.....tud tiste z žirafo.. ....samo tokrat 3 delni komplet....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 19:14:23
|
|
|
|
Virtualna
|
Dober dan mi smo pa nazaj s 14-dnevnega dopusta ...imeli smo se lepo... Vidim, da smo ze na 6. delu, se mi ne da brati za nazaj....v glavnem...cestitke za nov del
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 20:44:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dober dan mi smo pa nazaj s 14-dnevnega dopusta ...imeli smo se lepo... Vidim, da smo ze na 6. delu, se mi ne da brati za nazaj....v glavnem...cestitke za nov del No in kako je bilo na dopustu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 20:47:53
|
|
|
|
pf
|
Saraya a si bila mogoče okoli pol pete v lokalu na terasu tam na tistem križišču, kjer je glavni vhod za Klinični center MB? Mimo smo se peljali in je stala ena punca s spetimi črnimi lasmi tam z zelenim quinijem. Smo bili v Botaničnem parku Bohova, potem pa smo hoteli še v McDonaldsa, ampak smo si potem premislili in šli še na en giro po našem mestu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 20:52:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
ne vem,jaz okol hrane nikoli ne kompliciram,pa tud če bi šli za cel dan...če drugače ne bi šlo,bi ji flaško mleka dala in kupila kašico,pa je rešeno... Ma meni to, da dobro poskrbim za njene obroke, ni kompliciranje.... se mi ravno kosilo zdi pomemben obrok, ker drugeča se pri nas ne kuha.... Pripravljenih kašic pa ne mara preveč, pa ne bi ravno na kakem izletu experimentirala... Alenka, mleka ji čez dan več ne dajem, prej sem pa tudi jaz tko delala, ja.... če dodam vročo vodo v že pripravljeno zelenjavo+prikuho, pride pa preveč redko... Pf...Sem pa že tko naredila ja, da so mi v restavraciji pogreli, samo če grem kam, kjer ni nobene je pa kriza.... Ma ja, se bom že znajdla.... saj ne bi bilo prvič, da bi jedla hladno.... zdaj, ko je malo večja se zna bolj upret, če ji kaj ni všeč... čeprav, če bi bla kriza, bi verjetno pojdla.... Aja... ker je pa zunaj toplo, se pa še bojim, da se pokvari.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 20:57:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babe, mene tku lepo mišice bolijo.... zgleda, da jih vseeno še nekaj imam... danes sem šla spet laufat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 21:00:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a si bila mogoče okoli pol pete v lokalu na terasu tam na tistem križišču, kjer je glavni vhod za Klinični center MB? Mimo smo se peljali in je stala ena punca s spetimi črnimi lasmi tam z zelenim quinijem. ne....sta pa bile malečke tam,pri babici....samo niso bile v kafiču....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 21:00:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe, mene tku lepo mišice bolijo.... zgleda, da jih vseeno še nekaj imam... danes sem šla spet laufat.... pridna si...jaz pa jutri ne morem v fittnes,ker nimam varstva...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 21:01:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - ln odgovarja hippovo mleko ne? jaz sem ga danes za foro kupila, ....je vseeno malo cenejše od aptamila....pa za čokolino delat....po moje ni problema....saj tud kašice hippove je, pa je vse ok.... ...mogoče boma še bebo probala odgovarja??? kaj pa vem........še nisem slišala, da bi ji kaj povedalo.......... opica ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 10.5.2009 21:10:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dober dan mi smo pa nazaj s 14-dnevnega dopusta ...imeli smo se lepo... Vidim, da smo ze na 6. delu, se mi ne da brati za nazaj....v glavnem...cestitke za nov del pozdravljena.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?