BONI* -> Ne vem, kdaj ima dovolj (12.5.2005 20:11:51)
|
Živjo! Jaz imam kar naprej ene probleme:(( Ampak zato ste pa ve tuki, da mi pomagate:bravo: Jaz ne vem, kdaj je Luka sit oz. kdaj ima dovolj, ko mu dajem po žlici:zmeden2: Sedaj že zelo lepo obvlada žlico in je brez problemov. Pogoj je samo to, da ni preveč utrujen. Celo tak dober jedec je, da poje čisto vse, kar mu dam, če je le kolikor toliko ukusno. Če mu kaj ni všeč, začne jokati in ven pluvati. Ves čas lepo odpira usta, vse dol poje, nič ven ne pluva, ne stiska ust skupaj,...skratka jaz sploh ne vem, kdaj ima dovolj oz. kdaj je sit. Vmes mu sicer včasih malo motivacija pade in mu moraš zdraven recimo kakšne akrobacije z žlico izvajat, pa spet začne lepo jest. Danes je recimo pojedel ob 11h celo tavelko Hippovo kašico z puranom in rižem (je za od 4 mes. dalje), zvečer pa še 130 ml Hippovega gresa. Problem pa je v tem, da mislim, da je bilo vsega preveč, ker je potem parkrat pošteno bruhnil-ne polil ali kupčka podrl, prav bruhnil:( Sej sem sama kriva, ker sem mu toliko dala:ups: Sej vem, že 100x postavljeno vprašanje, ampak vseeno- koliko pa naj bi pojedel kašice 5 mesečnik :zmeden: Ne bi mu rada dajala preveč. Ne bi mu rada raztegnila želodčka in res si ne želim imeti bajska za sinčka. Hvala za pomoč! Lp, Boni
|
|
|
|