ANNALEE -> RE: TEŽAVE S SKRBNIŠTVOM...NUJNO RABIM NASVETE (24.4.2009 22:04:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: ANNALEE ja lej otrok je name navezan...sam hoče k meni, jaz mam njega zelo rada,in ne hodi v vrtec ker pač je ženska rekla da tja hodijo samo otroci revežov baje....men tud smešno ja...no se js trudim z njim učit,,,kar mi je zelo težko,ker je otrok rahlo živčen, in hitro pade v jok. čeprav nad njim ne dvigujema glasov...ker pač oba vema kako je občutljiv pri tej stvari... js se trdudim, čeprav je premalo pri nama da bi mi uspevalo,,,,ker ko gre že spet pride z uporom do učenja,,,,sej nočem ga učit poštevanke,,,,da ne bo pomote... rišema, spoznavama abecedo, barve in štejema.. vem in se zavedam da to ni moj otrok,,,ampak vrjameš al ne,,,mi je kot lasten ,,,zato sem se tudi odločila da pač boma z najinim otrokom počakala,ker bi rada pač da tega otroka rešimo muk...ker kakšna je zdaj situacija je najhuja zanj... otrok ne more pod pritiskom živet, nasploh se ne zna igrat ker je prepuščen skoz sam seb in tv ter računalniku,,,,škoda mi je tega otroka, ker je full prijetn ubogljiv, prijazn, no premirn za otroka,,,,ker on si sam želi da bi živel poleg atija in mene....hvala za nasvet .... a je zdaj otrok živčen ali premiren? glede na to ,da si študentka in stara 22 let, a bi imela čas se posvetiti otroku? oče pa je dosti na terenu. nista poročena, ne?gledam kako bi CSD gledal na te zadeve, veš. lej otrok je premirn in živčen ko se treba učit,,,, glede mojega faxa.... ne skrbi sem izredno...da dela on na terenu...je tud tak ...zdaj pač hodi delat,ampak lahk je doma,ker pač ma s.p. da za otroka ne bi imela časa ni problem in straha..aja moja leta pa mislim da nimajo veze tukaj,ker kolk jih ma otrroka lej...važno je kaki pristop imaš...jaz naprimer imam preresnega,,,ker sicer katera bi se borila za otroka ki ni njen,,,,malo takih odraslih, kaj še le mladostnic,,ne sklepat po letih,,,,prosim sam to ne...ker je odvisno od posameznika...
|
|
|
|