Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:15:49
|
|
|
|
krtek 1
|
priporočam ti,da se toplo oblečete sploh otroci.Jaz bi na tvojem mestu oblekla bundo,ker tam dobiš somo ogrinjalo(podobno kot koca)in mislim,da se plača.Parkirni prostor je velik in dokaj blizu,glede cene vstopnice boš pa tako vse izvedela,ko bo vstopnice kupila.
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:20:49
|
|
|
|
kjava
|
Ma ja bunda kar prav pride, al pa topla jopa, pa kak anorak čez, ker notri tud piha. Parking je čist blizu, stane pa 3 €, pa ne vem zdej, al na uro al kako že. Glede dinozavrov pa ne vem. Pa vstopnina te tud zna na rit vrečt
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:23:02
|
|
|
|
hariba
|
V jami je zmeraj 8 C. Jaz priporočam jopice pa kakšen anorak čez, ker malo pri vožnji z vlakcem kaplja. Ja parkirni prostor je res velik in ni daleč za it. Ej za parkirnino se pa ne spomnim,če je sploh bila za plačat. Ogled dinozavra je vključen v ceno. Najbolje, da si to pogledaš na njihovi spletni strani. Morda je celo cena parkirnine zapisana.
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dinozavri so zraven. Sej je samo nekaj okostij.
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:24:14
|
|
|
|
kjava
|
Evo cenik http://www.turizem-kras.si/_docs/slovenski_2009_8str.pdf 20 € za odrasle, 13 za otroke. Kva pa vem , men se zdi drago. Mi smo bli lani, pa sem rekla, da bova mela z možem mala dva itak v naročju na vlakcu, pa reče una za šaltarjem, naj dam pa evro za vsakega Ne vem, kje je pol to ceno pobrala.
|
|
|
|
hvala vsem 24.4.2009 19:30:05
|
|
|
|
mojcaziga
|
Hvala! Zdajo upamo še samo na malo boljše vreme in bo lp, mojca
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 19:33:04
|
|
|
|
hariba
|
Piše spodaj na ceniku, da je za otroke mlajše od 5 let 1 € Ja meni je tudi drago, čeprav za videt pa je tudi zanimivo. Pa mi smo pa neko družinsko vstopnico dobili in je potem malo majn zneslo.
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 20:05:49
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Piše spodaj na ceniku, da je za otroke mlajše od 5 let 1 € Pa res, sem zdej vidla. Ampak tak droben tisk, da ga boš ja zgrešil, pa po možnosti plačal polno ceno
|
|
|
|
RE: postojnska jama - nekaj vprašanj 24.4.2009 21:07:05
|
|
|
|
ksenija12
|
izkoristi popust 50%, ki velja do 3.5. in ga omogoča KD Življenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?