marantz -> RE: Izkušnje z vozičkom Quinny Freestyle 3 XL Confort (10.8.2009 14:23:05)
|
Hja, počasi se bo treba odločit, sile pa še ni. Všeč so mi trikolesniki in ker sem s podeželja mora bit temu primeren. Kolebam med Quinny Freestylom, Quinny Speedijem, Bebe Confort High Trekom, Chicom S3, Peg perego GT3 in Jane Slalom Pro. Hartane sem že v osnovi vrgla ven, ker so pretežki. Tud Quinny Speedi, sem izločila. Glavna pomankljivost je v tem, da ne gre v popolnoma sedeči in ležeči položaj. Poleg tega je otrok obrnjen samo v smeri vožnje ( ne vem če je to ravno ovira, ker mam občutek da gleda raje naprej). Ne vem kako je z varovalom pri novejših modelih, ampak nekje sem brala da ga je bilo pri straejših modelih poterbno dokupiti, pri samam zlaganju pa odstraniti kar je precej zoprno. Tudi pri zlaganju ni med najbolj enostavnimi. Aja, pa otročiček menda ne sedi lepo, baje ga je povsod dosti samo na sredini ne. Menda ga vse oblagajo z raznimi brisačami in plenicami. Po vrh vsega pa je še naslonjalo zajebano gor dajat, rabiš obe roki, nogi in še kaj zraven :) Sestavljen (cm): 70 x 60 x 102 Razstavljen (cm): 65 x 52 x 15 Teža: 11,5 kg Izločila sem tudi Peg Perego GT3. Menda super voziček, sam v avto pa ne vem kako naj ga dam. Sestavljen 62,5 x 132 x 114 zloženega vozička: 110 x 62,5 x 42 cm teža 13 kg Potem je tu še Jane Slalom Pro Kolikor vem se športnega dela podobno kot pri Quinny Speedi ne da obračat, poleg tega športni del ne gre v popolnoma ležeči položaj. Teža 8 kg, mere zloženega: 85x61x49 cm In potem je tukaj še Quinny Freestyle, ki je sicer težji id Speedi, amoak kljub temu bolj vodljiv. Uporabnice pišejo same pohvale, malo me moti le teža Sestavljen (cm): 110 x 69 x 106.3 Razstavljen (cm): 92 x 69 x 56 Teža: 14 kg
|
|
|
|