DA POTRDIM... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:09:21)

Evo mene, novo srečko :nosecka:!

Danes zjutraj sem še enkrat naredila test z jutranjim urinom in pokazalo mi je dve intenzivni :modri:.

Tako da sem danes romala že v lekarno in si kupila Tifol ter kremo za strije.
In seveda se naročila pri g. datum imam 02.06.2005.

Kako pa je z vami?
Nejca 1?
Skorpija?
Fračica?

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Sandra* -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:10:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:angel::rozica::angel::rozica::angel:

emaa -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:12:13)

lepo

nejca1 -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:20:07)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz pa sem malo manj prepričana kot včeraj, ker sta mi girly in še :zmeden: namignili, da je pri njima bilo isto, pa potem ni bilo nič. Zjutraj nisem naredila testa, sem ga pa ob dveh popoldne, in sicer mini baby check.

pokazala se je še druga rahla črtica, čeprav ne takoj.:zmeden2:
Ko sem ta test delala in nisem bila noseča, mi ni nikoli pokazal kaj, zato upam, da sem vseeno :nosecka:.
Počakala bo dan ali dva, če ne pa kar jutri zjutraj še en test.

Lumpy, kateri test si pa ti naredila??

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:20:43)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Že kremo za strije? Misliš da bo tako hitro to šlo? Sicer je pa najbrž bolje prej kot kasneje - drugače pa - moja mama se je vedno mazala z mandljevim oljem - trije otroci, nič strij...

Jaz še kar trmarim in bom počakala, ni pa še nič pricurljalo. Danes zjutraj me je malo špikalo in zvijalo, pa joškice so me tako globoko notri zabolele, zdaj pa spet nič od nič. Mi je pa tudi tisti prozorni izcedek izginil... Če jutri ne bo še nič, bom šla po romed trakec na poti v službo, če ne bom pozna :ups: Če nisi videla nižje, se je javila lily25 in žal sporočila, da je bil CB negativen...

A počutiš se čisto OK? Utrujena? Karkoli?

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:22:27)

nejca1, daj naredi CB - ta je menda res siguren. Jaz ga imam že dolgo doma spravljenega, da bom najprej z romed trakcom probala (poceni), za ziher, če bo kaj na trakcu pa še z CB...

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:25:01)

Jaz že ves čas ( se pravi 2 leti delam isti test - ROMED LISTIČI)le v začetku sem dvakrat naredila CB. In tudi meni ta test nikoli v tem času ni pokazal dveh črtic, niti blagih slabo vidnih, vedno samo eno ostalo pa praznina. Včeraj se mije prvič pokazala še druga črtica, ki je bila sicer malo manj vidna kot prva(kontrolna), a se je videla. Danes sem test ponovila in bile sta obe enako močni.

Pa sem danes šefu v službi povedala(je namreč zdravnik)da malo dvomim in nisem 100%, pa je rekel da lažno pozitivnih testov ni in da so lahko samo lažno negativni. Pa še v lekarni so mi rekli da so 99% ti testi. enako kot CB.

Za punci ki pravita drugače, bi jaz rekla da je bilo v njima nekaj, ampak je očitno potem šlo. No ne vem takšno je moje mnenje.

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:30:13)

Moje predhodnice so mi svetovale naj kar sežem po kremi takoj ko izvem da sem noseča. In res nobena nima strij, razen ena ki si očitno ni izbrala prave kreme.

Saj škoditi ne more - bom kar začela.
Moje počutje, zlo mešani občutki, sem zelo dobre volje že naslednjo minuto pa zelo mrka in sitna.
Drugače nič kaj takega, razen nekega čudnega občutka v trebuhu, tako kot bi mi vse dol nekam tiščalo kot bi nosila neko utež v trebuhu.

Dobra si da lahko tako dolgo vztrajaš! Vsaka ti čast.
Za lily še nisem utegnila pogledati bom pa sigurno našla.

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:31:30)

lističi - točno, ne trakci:zmeden:

Jaz sem tega delala enkrat in je pač naredil močno kontrolno črto in pika. Nič drugega, okrog vse belo - pri tvojem neca je bilo čisto drugače, po mojem res je!!!! Pri CBju se mi je pa enkrat zgodilo, da je bilo vse motno in zabrisano, ena sama modrina povsod, sem mislila, da ga bom šla v lekarno komu v glavo vršt!!!!! Po mojem tudi če je črtica, je hormon prisoten in pika! Hormon je pa nosečniški, ne!

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:32:06)

nejca, ne neca - oprosti...:ups:

nejca1 -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:32:41)

Ja, saj potihem tudi jaz verjamem v :roza: in dejstvo, da ni lažnih pozitivnih testov ... tudi mene uvršča med :nosecka:. No, vsekakor pa vam sporočim jutri, kaj se bo pokazalo.

:):):):)

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:34:03)

Katero kremo si pa kupila? Jaz stije itak že imam :bravo: pridna, ne?!

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:54:22)

Ja saj tudi jaz jih že imam.
Kupila sem Vichy (čeprav je svinjsko draga)8), ampak ne vem kakšne izbire nimajo v lekrani. Pokazala mi je še neko kremo Sanosan( ki je občutno cenejša), vendar je rekla da mi je ne priporoča glede na to da že imam strije in sem podvržena dodatnim kilogramom ).
Ker tista krema od Vichija pa ti zabriše tudi strije ki so že nastale in preprečuje nove. Svetovala mi jo je tudi ena v službi, ki je pričakovala dvojčke in vseh devet mesecev se je mazala s to kremo in ni dobila niti ene strije, pa se je zredila ogromno.

Ne vem edino, mislila sem se kar začeti mazati, pa piše vsak dan od 4 meseca dalje. Pa ne vem kaj naj, mislim pa da se bom kar začela preventivno mazati že zdaj vsak dan.

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 17:57:38)

Hmmmmm, če pa že obstoječe zabriše bom pa tudi jaz malo v lekarno šla... Za te stvari sem tak lenuh, da je groza! Ker imam luskavico bi se mogla vsak dan mazat z nevemkakšno kremo že, pa se enkrat na teden, grejo dnevi tako hitro, da me prehitijo:)- Sem pa ugotovila, da je bolje če si ne mažem... Hja, upam da se bom kmalu začela proti strijam mazat;) Sej je pa res, da če zdaj začneš, tudi ne bo škode...

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:01:16)

Ko zanosiš, se ti pa zna stanje z luskavico izboljšati. Velikokatera ima manj težav s to boleznijo v nosečnosti.

Pa držim pesti da te ta mesec :hudicek: izpusti, ker si že tako blizu temu, pa naj te 9 mesecev pa še več pri miru pusti.

Pa vse druge tudi. :sloncek:

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:04:22)

Mah, saj tudi zdaj ni prav grozno - par flekcov na skritih mestih ampak ne želim si, da bi se širila... Ja Lumpy - iz tvojih ust v božja ušesa, a ne8)

piščanc -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:10:02)

čestitke še enkrat:bravo::sloncek::metulj:

piščanc -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:10:48)

piščanc -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:11:26)

Anonimen -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:27:26)

Lumpy, jaz sem tudi imela kremo Vichy. Začela sem jo uporabljati v 5. mesecu, a ne dolgo, ker mi je začela tako smrdeti, da je nisem prenašala. Potem pa sem prešla na Chicco-tovo Mamma Donna proti strijam. Je veliko več notri, pa še cenejša, pa diši tudi. Kupiš jo lahko v DM. Jaz sem jo uporabljala do konca, pa nimam niti ene strije.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

lumpy -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:34:39)

Blacky,
fajn da si mi povedala, bom videla kako bo meni ta in mogoče res presedlala na tole tvojo, že zaradi cene.

A v 5. mesecu si se šele začela mazati?Nič prej?

lily25 -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:38:08)

Lumpy cestitam ti:bravo::bravo::bravo:

Jaz pa se bom verjetno se kar nekaj casa:sloncek::sloncek: z mojim:love:

Nekja pa bi te rada vprasala. Napisala si, da si teste delala z romed listici. Ali sta romed listici in romed kaseta eno ta isto?
Verjetno se ti bo vprasanje zdelo malo noro toda vseeno.

Lep dan in se enkrat cestitke?:bravo::bravo::bravo:

LP:rozica::rozica:

Lily

Skorpija -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:40:06)

Ojla lily!

Sta isto, samo da lističi nimajo tiste plastike okrog, ampak imajo samo kartonasto držalce in so cenejši... Testna cona je pa čisto ista...

Lily, ne se sekirat, :sloncek:je tudi fajn - jaz se s tem vedno tolažim:)

emaa -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:40:25)

kolikor vem so, samo pakiranja so različna

ninca -> DA POTRDIM... (12.5.2005 18:45:32)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>