malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (15.5.2009 9:58:25)
|
Kejti, stiskam ti pesti, ti pa hitro nekako pridi do tablet. Pa sam nekaj mi ni jasno, si bila pri tvojem g ali na urgenci? Ne vem zakaj te pa ze nekaj casa niso dali na bolnisko. POcivaj za vikend pol naprej se pa pazi. ME pa navijamo za tvojo malo pikico, ki bo kmalu velik bejbi. Rizkoo, jeeeeeeee.... a ni to najlepsi obcutek ever?? Imam obcutek, da bos ista kot jaz in sedaj cel teden tekala okoli z roko na trebuhu. Jaz sem celo imel atakrat cel teden veliko zeljo TV gledat, ker sem bila na kaucu in obe roki na trebuhu in cakala kdaj bo migal. Tassika, saj sem se jaz danes naspala vsaj za dve, ce ne za tri nosecke. V posteljo sem sla proti veceru in pol se mal TV in malo knjiga, pol sem kmalu zaspala in trdno spala danes do 9h. Ob devetih pa odprla ucke in sem si rekla, da upam, da je sele 7 ura in bi spala do 8h, pa mi ni ratalo. Po pravici povedano pa danes komaj cakam 8 h zvecer, da grem spet spat. Uzivajte in upam, da iamte lepse vreme dol kot tukja. Twixy pa gre te minute pod obalke a ne. Sem ji kar fous. Joj punce, prejle sem nesla nekaj dol tasci in sem hotla ze it pa izstreli, da kdaj bo poroka. Sem nekaj mutila in pol ona ja morava povedat, ker moramo vse organizirat. a ha ha, kaj pa moramo organizirat, ima probleme s slovnico zgleda. Morava vse organizirat in sploh ne tako veliko, ker bova imela poroko v dveh. Pa sodelavc mi je ta teden rekel, da mu je zadnjic rekla, da zakaj se ne porociva, da kako bi bilo tam v vasi na gradu, bi sampanjec tocili. Mislem, saj mi ni treba komentirat a ne da ne.
|
|
|
|