tassika -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (28.10.2009 12:10:26)
|
Sonček jaz že šibam kupit revijo, sem imela že včeraj v mislih. Ne nič mi ne prtiska gor, mogoče zdaj čutim kakšen gib višje od popka in me malo boli, to pa zato, ker tam kjer je imela prej glavo je vse razboleno ker je toliko pritiskala in se tudi dotaknit ne smem konca desnih reber, vse ostalo čutim spodaj, glede na to, da je že prej bila knjigica, nogice pred obrazom, predvidevam, da je trenutno še vedno v enakem položaju. Je pa res, da zdaj skoraj nič ne sedim in mogoče zato ne čutim pritiska, sem pridna, veliko ležim in hodim, imam tako naročeno. Me je pa ves čas strah, da bi se nazaj obrnila. V porodnišnici sem imela eno, ki je prišla že tretjič, ker se je mali vsakič nazaj obrnil, nazadnje so ji obrat delali v petek v soboto ji je pa voda odtekla in ker se mali ni še spustil v kanal je imela na koncu CR in sem rekla, naj moja ostane tako, ker še enkrat ne grem bom pač potem rodila tako kot je, saj ni hud obrat,... samo da bi se še enkrat matrala na koncu bi me pa tako doletelo je vseeno če poskusim normalno, vse je s svojim namenom a ne. Nič zdaj pa šibam v trgovino pa v lekarno, bom pekla čebulni kruh, prvič, upam, da rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|