Iščem variante za podstrešek glavnega vhoda oz. en glavni vhod je zdaj bi pa na drugi strani drugi vhod. Bila bi dva. Raziskujem na netu kakšne vse oblike so vhodov. in zasledim da je v Avstriji BLUE LAGUNA. A ste že bili tam, kako je???? Očitno sem zadnja da to izvem. Peljala sem se dostikrat v Avstijo vendar nisem nič zasledila. Koliko vidim so zelo lepe hiše. To so vzorčne hiše in tukaj se dosti idej dobi[sm=bravo.gif]
pošiljam link pa si lahko ogledate[sm=smiley1.gif]
Nism še slišu za njih, ampak me je tole zelo impresioniralo. Zdej če sm prav zastopu imajo kar lastno vzorčno naselje, nemško ne razumemem najbolje => http://www.blauelagune.at/musterhaeuser/stadtplan Morm rečt,da imajo res lepe vzorčne hiše . Tole se pa bi splačal it ogledat...
donat -> RE: BLUE LAGUNA (24.4.2009 13:47:44)
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
trenutno jih imajo okrog 30 vzorčnih hiš[sm=smiley1.gif] in idej je veliko, veliko[sm=smiley1.gif]. jaz neki razumem[sm=smiley36.gif]nemščino.
lp[sm=bravo.gif]
Poka -> RE: BLUE LAGUNA (27.4.2009 15:17:37)
Teh naselij je ful po Avstriji, enkrat sem našla na internetu. Eni vem, da imajo okol 100 vzorčnih hiš. Midva sva si do sedaj ogledala samo tistega v Gratzu, ker ostala so malo dlje stran.