|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   britje
12.5.2005 16:17:00   
dejčka2
Naslednji teden bom imela CR in me zanima če ti za poseg obrijejo celotno spolovilo?:ups:
Jaz bi to raje sama uredila doma.

:nosecka:še samo 1 teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   britje
12.5.2005 16:19:55   
Annny
Ojla,
glede CR ne vem..
Jaz sem to uredila sama doma;)
Lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   britje
12.5.2005 16:28:52   
rozi81
Pa kako vam rata. Jaz sem zadnjič skoraj rodila doma preden mi je ratal. Ne vidm več čez moj trebuh in pol ko v ogledalo gledam mi gre pa vse narobe:zmeden::ups::zmeden:.

Tko da sm rekla da ko bom šla čez cca 1 mesec rodit bom rekla :love: da me sfrizira oz. vsaj malo pomaga, če bo seveda dovolj časa za to. Če ne bojo pa pol v porodnišnici zrihtal:ups:.

LP S

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   britje
12.5.2005 16:29:44   
S78
oj,
pri meni je bila možnost CR in so me zato pobrili po celem spolovilu, je pa tako v KR porodnišnici za drugje pa ne vem.

lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   britje
12.5.2005 16:39:16   
Lana_s
Lahko se sama obriješ, zakaj ne, še njim prihraniš delo. Mene že par mesecev moj:love:, ker sama že dolgo ne vidim preko trebuha. Še v ogledalu se težko vidim, tak da ne vem kak vam uspeva.

Lp:rozica:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   britje
12.5.2005 16:45:46   
dejčka2
No saj se jaz tudi sama nebi mogla, bi malo možek pomagal:ups::bravo:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   britje
12.5.2005 18:13:34   
Anonimen
V MB ti baje zrihtajo samo spodnji del, zgoraj pa pustijo. No, mene je moj :love: že doma prej zrihtal, tako da ni bilo teh težav.;)

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   britje
12.5.2005 19:25:01   
SOONka
Nekaj mi ni cisto jsano...
A drugace se pa ne brijete?
Jaz bi znorela - ze ko pustim da raste 3 dni, me motijo male pikice... Ce bi pa pustila "goscavo" bi se mi pa zmesalo od vrocine, srbenja,.... :grrr:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   britje
12.5.2005 20:00:41   
Žani
Do 5. meseca sem se lahko še sama, pol pa ni več šlo...Zdaj pa si moj :love: z veseljem vzame čas in me lepo spodaj sfrizira. Zadnjič je rekel, da me je tko lepo sfriziral, da če bi ginekologinja vidla, bi se še ona hotla pri njemu najavit!:)-:)-:)-

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   britje
12.5.2005 20:14:32   
Mina1
Ja, pri CR te obrijejo do golega:)-, ampak jaz sem vedno urejena spodaj, tako da je bilo malo dela;).

Sicer je proti koncu ena samo matranje glede britja zaradi trebuščka, ampak meni je obakrat to kar fino uspelo.

Za CR pa to morajno narediti in tako.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   britje
12.5.2005 20:44:29   
Anonimen
Ne bo držalo, meni so obrili samo zgornjih nekaj cm, samo okoli reza oz. poznejšega šiva.

(odgovor članu dejčka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   britje
12.5.2005 20:44:57   
cleopatra
Sej če maš prakso, te trebuh nič ne moti; vsaj mene ni. Še dve uri preden sem rodila, sem to lepo sama uredila doma, tako kot vsak dan.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   britje
13.5.2005 8:45:42   
Lana_s
Jaz se brijem že 6-7 let, pa mi zdaj sami ne uspeva več. Čisto nič ne vidim. Še dobro, da imam :love:, ker bi mi bila največja muka it na pregled neurejena - bi si verjetno dala vrečko na glavo.:duda:

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   britje
13.5.2005 8:57:58   
dory
Jest sem si sama radikalno postimala..drugace te tud pri cr pobrijejo...sam ne vem...jest sem se odlocla da si zadevo uredim ne glede na to kaksen porod bo :)

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   britje
13.5.2005 9:02:32   
pravljica
odvisno tudi s čim se brijete...men ni problema na slepo z baterijskim brivnikov, za zgoraj pa vzamem električnega z nastavkom...nimaš kej falit

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?