Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 11:51:15
|
|
|
|
evamaja
|
ksenjicka, mi pričakujemo dvojčke v juliju in smo kupili hauck roadster duo. http://www.youtube.com/watch?v=fV0lL3JE4SI
< Sporočilo je popravil evamaja -- 24.4.2009 11:53:16 >
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 12:20:40
|
|
|
|
ksenjicka
|
kakšna pa je cena tega vozička evamaja?
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 12:21:38
|
|
|
|
ksenjicka
|
sedaj mi je v oči padel voziček TFK twinner twist duo - kaj menite? ali morda kdo prodaja rabljenega?
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 12:26:45
|
|
|
|
ksenjicka
|
ravno klicala v Rutarja in jih nimajo več in tudi jih ne bodo več imeli so rekli, da ga dobim edino v Avstriji ali Nemčiji
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 13:38:10
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Mi smo imeli TFK Twinner Twist. Je sicer super voziček, a za mene je bil pretežak. Sama ga nisem mogla dvigovati, razstavljati in sestavljati. Ker smo pa v bloku in ga nisem imela kje imeti razstavljenega, sem imela kar velike težave. Imeli smo ga v avtu in za vsak sprehod ga je bilo treba razsavit in potem nazaj sestavit. To pomeni, da sama nisem mogla nikamor. Drugače je bil pa ok, lepo vodljiv, mala dva sta se imela tudi fajn v njem. Predvidevam pa, da zaj ko sta včeja, ne bi bil več tako primeren, ker se sedež ne dvigne dovolj, ampak je ves čas nekako bolj položen. In ker rada sedita, mislim, da jima to ne bi bilo všeč. No, mi smo po parih mesecih kupili Maclaren Twin Techno in ga imamo še danes pri 15m oz. ga bomo imeli vse dokler bomo rabili voziček. Meni je super, lahek, vodljiv, mala dva uživata v njem. Res pa je, da za kakšen strašen makadam pa ni ravno primeren.
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 14:48:43
|
|
|
|
evamaja
|
ksenjica, naročiti ga je potrebno po netu, quelle ali e-bay, ker v prosti prodaji ga nisem zasledila. Cena je pa 279€ pri quelle. Tako, vozček zgleda ok, v praksi bomo pa še videli. Jaz sem sicer dobila rabljenega, brez zimskih vreč za 70€. Zimske vreče sem dokupila v trg. Buši, vzela pa sem univerzalne od mclarna, pašejo notr super. Daj za foro oglas na RR, morda se ti posreči, tako kot se je meni, vozički za dvojčke so rabljeni dokaj ohranjeni, ker si slej ko prej umislimo marelo, zaradi lažjega zlaganja v avto . Twiner twist je dokaj podoben temu vozičku, samo ne vem kaku je z uravnavanjem naklonov(mislim da je na zadrgo, nisem pa prepričana), hauck ima pa na vrvico in že tukaj je 1 velik plus, pa še bi se kaj našlo. Upam da ti bo uspelo najti ta pravega.
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 24.4.2009 15:40:46
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Tiste, ki imate dvojčke, prosim predlagajte mi kateri voziček naj kupim za dva dojenčka. Voziček pa se bo uporabljal za pa asfaltu, kot tudi po bolj luknjastem terenu - makadamu in ne bo smel tresti. Nagibam se k vozičkom z večjimi kolesi, ker se mi zdi, da z malimi kolesi še bolj strese. Prosim za vaše predloge na Z.S.. Hvala Ksenjicka, jaz še nimam vozička, ampak kolegica mi je rekla, da bolj ko jo trese (njeno 7-mesečno pupiko), bolj ji je všeč... celo prej zaspi. Preberi si malo več o tem koliko "miren voziček" mora bit... se je tudi že pisalo, da tresenje pozitivno vpliva na otroke v vozičku. Saj to tresenje ni kot da je potres "nevemkatere" stopnje.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 26.5.2009 15:53:27
|
|
|
|
zabica26
|
Jaz prodajam Peg Perego Duette... Informacije preko ZS...
< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 26.5.2009 22:45:47 >
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 9.9.2009 22:22:50
|
|
|
|
Solaris
|
Per Perego za dva je še vedno naprodaj?
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 17.9.2009 14:03:23
|
|
|
|
Hana76
|
Ker na oglasih nič ni za najt, pišem še sem: kupim Easy Walker DUO, če je možno s košarama za novorojenčka. Mogoče katera prodaja?
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 1.10.2009 7:49:07
|
|
|
|
crvicek
|
Jaz sem sicer šele v 17t ampak in sem začela izbirati voziček in pripravljati spisek opreme za najina čmrlja. Meni je všeč voziček Firstwheels, ampak se mi zdi ogrodje nekam švoh. Sem pa zasledila, da se ga dobi v Italiji, tako da bom poklicala za ceno. A ga katera pozna ali ima? http://www.firstwheels.nl/en/citytwin.php Pa všeč mi je tudi Easy walker duo, ker se mi zdi bolj robusten in še lažji je kot ostali vozički (17kg). Na forumu dvojčkov sem zasledila, da je najbolj ugoden, če se ga naroči po spletni trgovini, ker imajo nad 500 eur 10% popusta, pa še osnovna cena šprtnega dela je nižja. Dostava pa je v enem tednu. Meni osebno je tudi prednost v tem, da za kam na hitro lahko gor pritrdiš maxi cosi lupinice, samo adapterje moraš dokupit. http://www.babyjungle.nl/home.php
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 2.10.2009 7:15:26
|
|
|
|
Peterca
|
crvicek-Easywalker Duo imajo v Pikapolonici v Ljubljani- tako da si ga lahko tam ogledaš. Voziček je res dober (trpežen, lahek, odlično vodljiv na vseh terenih) pa tudi cena je dobra. Preizkusite ga mene je navdušil.
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 2.10.2009 8:23:09
|
|
|
|
crvicek
|
Peterca hvala! Ker nisem iz LJ, si ga bom šla pogledat v pikapolonico čez 3 tedne ko imam morfologijo v LJ porodnišnici. Sem pa včeraj poskusila sestaviti naročilo na tej nizozemski spletni trgovini in model 2008 (športni del, košari, vreči, adapterja, torba, poštnina) stane 1000 eur, model 2009 pa stane 1200 eur. Tako me kar mika, da bi že kar naročila lanski model, saj ni več dosti zalog. Kot sem razbrala, pa je razlika samo ta, da so v letošnjem modelu neke nove barve. Kateri model imaš ti?
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 11.10.2009 20:36:21
|
|
|
|
jtim
|
Jaz prodajam voziček Easy Walker Duo, in sicer sem ga kupila na tej NL strani kot omenjaš. Prodajam ga za POLOVICO cene. Voziček je res izjemno dober, lahek, vodljiv bolj kot marsikateri enojni. Brez pretiravanja je zelo ohranjen, nikjer se ne vidi da smo ga uporabljali eno leto. Prodajam ga, ker se moji princeski nočeta več vozit v njem, poleg tega pa pričakujemo še enega dojenčka, tako da dva vozička nikakor ne bosta šla v avto:) Poleg samega vozička (športni del), pripada zraven še: - 2x zimska vreča (original Easywalker) - senčnik (original Easywalker) - mreža za komarje (original) - zaščita za dež (original) GRATIS zraven: pa dam še: - 2 x neke vrste dekica, v katero otroka zapneš in oviješ...lahko je tudi za v voziček - treba videt;) - cena je bila 25 EUR za vsako, torej 50 EUR - 1 x dodaten senčnik (cca. 30 EUR) V kolikor vas zanima, me kontaktirajte na 031 745 700. LP Manca
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 11.10.2009 20:37:32
|
|
|
|
jtim
|
aja, barva je aqua, torej primerna za punčke, fantke ali parček:) lp
|
|
|
|
RE: Kupim dober voziček za dvojčke 11.10.2009 20:41:29
|
|
|
|
jtim
|
Crvicek, tudi jaz sem se pred Easywalkerjem zanimala za Firstwheels, v Gradzu, vendar ko sem ga videla v živo me je minilo... ni tako kompakten, zelo malo oz. manj prostora ima otrok na sedežu kot pri Easywalkerju, plus sprednja kolesa so majčkena, v glavnem zdel se mi je tak bogi...edini plus sem videla v tem, da si lahko obrnil športni del proti sebi, vendar me zaradi vseh ostalih stvari ni prepričal. P.s. Sem iz Ljubljane, če bi katero zanimal ogled mojega vozička. Vsekakor ga je vredno pogledati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?