Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 20:58:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl FLASK_A kakšne sexi slikice... A tvoj Popaj danes izmučen spi Dej mu še mal špinače, dej, je treba it rodit Popaj je šel na kres,pol mora it pa počivat če bo kakšna acija ponoči.Odpirača pa ne bi danes,mi je preveč čudno tam spodaj. Izvidov še nimam od streptok.,sem klicala na mikrob.inš.pa se mi ni noben oglasu. A misliš,da s porodnišnice lahko tudi ponoči preverijo za izvide?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 20:59:17
|
|
|
|
lake
|
KatMat: Ti se kr pejt pokazaz, če te tok matra tale trebuh. Ti kr pošlji sms. Olivica: Jst pa itak poslušam muzko iz Rožnika, ker je zračne razalje kakšen kilometer, tko da še svoj kres zakurm na vrtu, pa litrco olja,pa mamo lahko privat žurko. Sej porodnišnica pa tud ni tok daleč . Flaska: Tiste ženske pokvarjo celo sliko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:01:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl FLASK_A kakšne sexi slikice... A tvoj Popaj danes izmučen spi Dej mu še mal špinače, dej, je treba it rodit Popaj je šel na kres,pol mora it pa počivat če bo kakšna acija ponoči.Odpirača pa ne bi danes,mi je preveč čudno tam spodaj. Izvidov še nimam od streptok.,sem klicala na mikrob.inš.pa se mi ni noben oglasu. A misliš,da s porodnišnice lahko tudi ponoči preverijo za izvide? Ajej, Popaj, popaj... Za izvide pa pojma nimam Pomoje jih že morajo dobit, če si dala bris. Sej si plačala in izvid ti pripada! Se bojo že pozanimali, sem sigurna.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:01:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
lake a kar celo litrco ga boš sama,ma te bo odprlo.. boš kar poletela do porodnišnice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:04:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma nekje jih bodo že zvrtali,če bo treba.Sam so sigurno spet sam lažni alarmi.. Nč si grem bučko posušit pa spat. Bodte pridne,pa ne vse zdaj v Postojno letet,ker so pojstle fraj a je prav? nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:07:43
|
|
|
|
lake
|
Če pa nč druzga ne nuca . Če so poslali na mikro izvide, pol bojo težko zvedl, ker mislm da se zapre ob 18h, tko da probej poklicat jutr, samo nism sigurna da delajo čez praznike, če pa že pa samo do enih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:10:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaska: Tiste ženske pokvarjo celo sliko pol pa posebej zate... A bodo vredu
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:12:32
|
|
|
|
MoonEve
|
Še tukaj napišem: “Danes ob 18.51 je na svet prišel 3470 g težek in 53 cm dolg fantek z imenom Timotej. Vsi se počutimo super.“ Bravo meduzica, očka in Timotej za hiter prihod na svet!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:26:16
|
|
|
|
lake
|
Meduzica . FLASKA: To je velik bolš .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:29:14
|
|
|
|
mayflower
|
Danes zjutraj ob 8:45 smo dobili fanta težkega 3850g.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:41:07
|
|
|
|
lake
|
Mayflower: Čestitke družinici. Zdej je pa to res kot po tekočem traku, bo že težko sezname obnavljat tok hitr
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
O, majčice, kako ste pridne! Lepo se cartajte!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:46:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Danes zjutraj ob 8:45 smo dobili fanta težkega 3850g. ČESTITKE!!!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:48:32
|
|
|
|
mani2
|
Ko zalaufa pa zalaufa na polno. Vsem mamicam in seveda očkom čestitke.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 21:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :) Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm. Sem šla prekmalu spat! Pa gremo res kot po tekočem traku rojevat!! lananai, Tisa in Nejc - čim več lepih trenutkov! Pa poljubček princeski . pa čestitke bucki in Jaku ter seveda očku! in še meduzici, Timoteju in očku!! petrazg - pri nas bo tudi Oskar šel na svoje prve počitnice k mojim... seveda takrat, ko bom v porodnišnici. Smo se danes odločili, da bo tako še najmanj stresno zanj (??) Čez dan vem, da bo ok, kako pa bo ponoči... upam, da bo toliko utrujen, da bo prespal vso noč . Pat74, danes se aprilčki in aprilčice zaključujejo... do polnoči ni več daleč . copka, sanje ti govorijo, da boš dobra mama! Ena izmed skrbnejših! BarbyD... je že zajokal? Da bi porod čimprej minil in bi se čimprej crkljali! Dudica1 - dobrodošla nazaj! Je prijetno biti mamica, ne? maja1488 in lunica77 - vse najboljše za rojstni dan! AKP, držim pestke, da bo vse v redu! Oh, pa mineva zadnji aprilski dan! Upam, da ste ga prijetno izkoristile! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:34:18
|
|
|
|
petra a
|
super, kok novih mamic in dojenčkov-vsem res lepe in iskrene čestitke!!! Barby-srečno, upam da bo majček, čeprav bo verjetno še aprilček..vseeno, naša majčica si!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:36:35
|
|
|
|
ttmmbb
|
Resnično, ne vem več komu sem čestitila in komu ne. ČESTITKE VSEM, mamicam, očkom, otročkom!!!!! Dudica - zelo lep porod, predvsem pa zgodbica za vse nas, ki nas to še čaka. Zoja, kaj češ, jokavost tudi sodi zraven nosečnosti. Imaš vsaj izgovor. Jst bi isto včasih jokala, a še sama ne vem zakaj, mogoče ker nimam časa. Cele noči ne spim. Tamalo imam doma,ki me zna razveselit s svojimi učkami, še dobro da je z mano: Po drugi strani poslušam, kaj sem neumna, zakaj je ne dam v vrtec, da bi se spočila, bla, bla,bla. Telefon bom kar isklopla oz. ga stišala, to je groza. Zdi se mi, kot da bi delala na Telekomu. Zdej grem mal pojest, pa pod tuš. Nočka vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:42:00
|
|
|
|
zoja10
|
Dudica sem upoštevala tvoj nasvet...sm bla na kresu, pa še kr nč ni... drgač sm pa iz dneva v dan slabš, in vse me prehitevajo... jutri imam CTG...tko da morm zgodi ustat.... HOČEM ŠE POMOČNIKE!!! Aprilčice se iztekajo...pat in brigitka zdej ste uradno naše Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:49:12
|
|
|
|
AKP
|
Zdaj pa se je res začelo. Čestitam vsem majčicam, ki so že rodile. Zoja - tudi jaz sem tako čustvena. Takoj se lahko razjočem. Ko sem včeraj dobila napotnico za sprejem sem bila cela solzna in sem komaj lahko govorila. OliveOyl - če bo slučajno ponoči akcija ti želim čim hitrejši porod. K.tja - hvala za želje Zdaj pa grem spat in vas zjutraj zopet preberem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:49:33
|
|
|
|
Pat74
|
Amnioskopija ni nič posebnega: G ti osvetli z eno napravico plodove ovoje skozi vagino ob asistiranju medic. sestre, ki me je najbrž močila s fiziološko. Ni neprijetno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 22:52:55
|
|
|
|
Pat74
|
Pat74, danes se aprilčki in aprilčice zaključujejo... do polnoči ni več daleč . k.tja res je, april je skoraj šel - danes je imela tudi naša ta srednja RD in smo upali, da ga bo imel še eden . Mene je sicer eno uro ful križ bolel, ampak me je zdaj kar malo popustil, očitno RR tako deluje. Sem pa možeka nagnala spat, če bomo slučajno ponoči kam šli .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 23:20:15
|
|
|
|
petra a
|
mlaj je mlaj, luna ima svojo moč...zato pa padajo dojenčki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 23:41:13
|
|
|
|
petra a
|
evo, k mojim čestitkam našim novim mamicam in malčkom prilagam še eno slikco
< Sporočilo je popravil petra a -- 30.4.2009 23:42:29 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 1.5.2009 5:03:40
|
|
|
|
dito
|
čestitke vsem družinam za novega člana Barby D upam, da si že rešena Jaz ne morem nazaj zaspat, ker sta moja šla na morje. Sedaj pa sama kraljujem v hiši. Popoldan grem na piknik in bom prespala pri starših. Celo noč me že peče zgaga. Kaj vzamete, da vas neha? A lahko ruprut?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?