|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
30.4.2009 20:58:34   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

FLASK_A kakšne sexi slikice...user posted image user posted image

A tvoj Popaj danes izmučen spi user posted image Dej mu še mal špinače, dej, je treba it rodituser posted image

Popaj je šel na kres,pol mora it pa počivat če bo kakšna acija ponoči.Odpirača pa ne bi danes,mi je preveč čudno tam spodaj.user posted image
Izvidov še nimam od streptok.,sem klicala na mikrob.inš.pa se mi ni noben oglasu.user posted image user posted image
A misliš,da s porodnišnice lahko tudi ponoči preverijo za izvide?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.4.2009 20:59:17   
lake
KatMat: Ti se kr pejt pokazaz, če te tok matra tale trebuh. Ti kr pošlji sms.

Olivica
: Jst pa itak poslušam muzko iz Rožnika, ker je zračne razalje kakšen kilometer, tko da še svoj kres zakurm  na vrtu, pa litrco olja,pa mamo lahko privat žurko. Sej porodnišnica pa tud ni tok daleč user posted image user posted image .

Flaska: Tiste ženske pokvarjo celo slikouser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.4.2009 21:01:26   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

FLASK_A kakšne sexi slikice...user posted image user posted image

A tvoj Popaj danes izmučen spi user posted image Dej mu še mal špinače, dej, je treba it rodituser posted image

Popaj je šel na kres,pol mora it pa počivat če bo kakšna acija ponoči.Odpirača pa ne bi danes,mi je preveč čudno tam spodaj.user posted image
Izvidov še nimam od streptok.,sem klicala na mikrob.inš.pa se mi ni noben oglasu.user posted image user posted image
A misliš,da s porodnišnice lahko tudi ponoči preverijo za izvide?

Ajej, Popaj, popaj... user posted image

Za izvide pa pojma nimamuser posted image Pomoje jih že morajo dobit, če si dala bris. Sej si plačala in izvid ti pripada! Se bojo že pozanimali, sem sigurna.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.4.2009 21:01:31   
OliveOyl
lake a kar celo litrco ga boš sama,ma te bo odprlo..user posted image user posted image  
boš kar poletela do porodnišnice

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.4.2009 21:04:15   
OliveOyl
Ma nekje jih bodo že zvrtali,če bo treba.Sam so sigurno spet sam lažni alarmi..user posted image
Nč si grem bučko posušit pa spat. Bodte pridne,pa ne vse zdaj v Postojno letet,ker so pojstle fraj a je prav?
nočko

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.4.2009 21:07:43   
lake
Če pa nč druzga ne nucauser posted image .

Če so poslali na mikro izvide, pol bojo težko zvedl, ker mislm da se zapre ob 18h, tko da probej poklicat jutr, samo nism sigurna da delajo čez praznike, če pa že pa samo do enih.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.4.2009 21:10:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaska: Tiste ženske pokvarjo celo slikouser posted image

pol pa posebej zate...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

A bodo vreduuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.4.2009 21:12:32   
MoonEve
Še tukaj napišem:

user posted image “Danes ob 18.51 je na svet prišel 3470 g težek in 53 cm dolg fantek z imenom Timotej. Vsi se počutimo super.“user posted image

user posted image Bravo meduzica, očka in Timotej za hiter prihod na svet! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.4.2009 21:13:59   
FLASK_A
BRAVO in ČESTITKE še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.4.2009 21:26:16   
lake
Meduzica user posted image user posted image user posted image user posted image .

FLASKA:
To je velik bolš user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.4.2009 21:29:14   
mayflower
user posted image Danes zjutraj ob 8:45 smo dobili fanta težkega 3850g. user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.4.2009 21:41:07   
lake
Mayflower: Čestitke družinici. user posted image user posted image user posted image

Zdej je pa to res kot po tekočem traku, bo že težko sezname obnavljat tok hitr user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.4.2009 21:45:58   
Anonimen
O, majčice, kako ste pridne! Lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.4.2009 21:46:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

user posted image Danes zjutraj ob 8:45 smo dobili fanta težkega 3850g. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.4.2009 21:48:32   
mani2
Ko zalaufa pa zalaufa na polno.
Vsem mamicam in seveda očkom čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.4.2009 21:52:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :)

Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem šla prekmalu spat! Pa gremo res kot po tekočem traku rojevat!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lananai, Tisa in Nejc - čim več lepih trenutkov! Pa poljubček princeskiuser posted image .

pa čestitke bucki in Jaku ter seveda očku!user posted image user posted image user posted image

in še user posted image user posted image user posted image  meduzici, Timoteju in očku!!

petrazg - pri nas bo tudi Oskar šel na svoje prve počitnice k mojim... seveda takrat, ko bom v porodnišnici. Smo se danes odločili, da bo tako še najmanj stresno zanj (??) Čez dan vem, da bo ok, kako pa bo ponoči... upam, da bo toliko utrujen, da bo prespal vso nočuser posted image .

Pat74, danes se aprilčki in aprilčice zaključujejo... do polnoči ni več dalečuser posted image .

copka, sanje ti govorijo, da boš dobra mama! Ena izmed skrbnejših!

BarbyD... je že zajokal?user posted image  Da bi porod čimprej minil in bi se čimprej crkljali!

Dudica1 - dobrodošla nazaj! Je prijetno biti mamica, ne?

maja1488 in lunica77 - vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

AKP, držim pestke, da bo vse v redu!

Oh, pa mineva zadnji aprilski dan! Upam, da ste ga prijetno izkoristile!
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.4.2009 22:34:18   
petra a
super, kok novih mamic in dojenčkov-vsem res lepe in iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Barby-srečno, upam da bo majček, čeprav bo verjetno še aprilček..vseeno, naša majčica si!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.4.2009 22:36:35   
ttmmbb
Resnično, ne vem več komu sem čestitila in komu ne.
ČESTITKE VSEM, mamicam, očkom, otročkom!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dudica - zelo lep porod, predvsem pa zgodbica za vse nas, ki nas to še čaka.

Zoja, kaj češ, jokavost tudi sodi zraven nosečnosti. Imaš vsaj izgovor. Jst bi isto včasih jokala, a še sama ne vem zakaj, mogoče ker nimam časa. Cele noči ne spim. Tamalo imam doma,ki me zna razveselit s svojimi učkami, še dobro da je z mano: Po drugi strani poslušam, kaj sem neumna, zakaj je ne dam v vrtec, da bi se spočila, bla, bla,bla. Telefon bom kar isklopla oz. ga stišala, to je groza. Zdi se mi, kot da bi delala na Telekomu.
Zdej grem mal pojest, pa pod tuš.
Nočka vsem!!!!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.4.2009 22:42:00   
zoja10
Dudica sem upoštevala tvoj nasvet...sm bla na kresu, pa še kr nč ni...user posted image drgač sm pa iz dneva v dan slabš, in vse me prehitevajo...user posted image

jutri imam CTG...tko da morm zgodi ustat....user posted image user posted image

HOČEM ŠE POMOČNIKE!!!

Aprilčice se iztekajo...pat in brigitka zdej ste uradno naše user posted image

user posted image Lahko noč...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.4.2009 22:49:12   
AKP
Zdaj pa se je res začelo. Čestitam vsem majčicam, ki so že rodile.
Zoja - tudi jaz sem tako čustvena. Takoj se lahko razjočem. Ko sem včeraj dobila napotnico za sprejem sem bila cela solzna in sem komaj lahko govorila.
OliveOyl - če bo slučajno ponoči akcija ti želim čim hitrejši porod.
K.tja - hvala za želje
Zdaj pa grem spat in vas zjutraj zopet preberem.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.4.2009 22:49:33   
Pat74
Amnioskopija ni nič posebnega: G ti osvetli z eno napravico plodove ovoje skozi vagino ob asistiranju medic. sestre, ki me je najbrž močila s fiziološko. Ni neprijetno.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.4.2009 22:52:55   
Pat74
Pat74, danes se aprilčki in aprilčice zaključujejo... do polnoči ni več daleč .

k.tja res je, april je skoraj šel - danes je imela tudi naša ta srednja RD in smo upali, da ga bo imel še edenuser posted image . Mene je sicer eno uro ful križ bolel, ampak me je zdaj kar malo popustil, očitno RR tako deluje. Sem pa možeka nagnala spat, če bomo slučajno ponoči kam šliuser posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
30.4.2009 23:20:15   
petra a
mlaj je mlaj, luna ima svojo moč...zato pa padajo dojenčkiuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
30.4.2009 23:41:13   
petra a
evo, k mojim čestitkam našim novim mamicam in malčkom prilagam še eno slikco

user posted image

< Sporočilo je popravil petra a -- 30.4.2009 23:42:29 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.5.2009 5:03:40   
dito
čestitke vsem družinam za novega člana user posted image user posted image user posted image

Barby D upam, da si že rešena

Jaz ne morem nazaj zaspat, ker sta moja šla na morje. Sedaj pa sama kraljujem v hiši. Popoldan grem na piknik in bom prespala pri starših.

Celo noč me že peče zgaga. Kaj vzamete, da vas neha? A lahko ruprut?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?