|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
12.5.2009 18:36:39   
FLASK_A
Evo mene. S sprehoda sem direkt na sekret letelauser posted image Že četrtič danes. Zdej imam pa že dovolj sedenja na dili pomojeuser posted image Sem izpraznila devetmesečne zaloge, ki so se nabirale po slehernih kotičkihuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
12.5.2009 18:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo mene. S sprehoda sem direkt na sekret letelauser posted image Že četrtič danes. Zdej imam pa že dovolj sedenja na dili pomojeuser posted image Sem izpraznila devetmesečne zaloge, ki so se nabirale po slehernih kotičkihuser posted image

a ni to fajn vsaj zaprta nisiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
12.5.2009 18:38:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
Evo mene iz P., naša mala palčica je žal še v Ljubljani v inkubatorju, kamor so jo nujno iz Ptuja prepeljali dva dni po rostvu. Jutri greva z očkom pogledat našo malo palčico Klaro Glorio. Zaenkrat je mala dobro, drži se ok, ima pa nekaj težavic, ki so baje značilne za nedonošenčke.
Hvala vsem za čestitke.

Christiana, tolikokrat se spomnem na vas user posted image Upam, da bo malčica kmalu doma in se boste v miru crkljaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
12.5.2009 18:38:18   
KatMat
heheheh flaska ti si faca...sam pomoje si ti kej obeta..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
12.5.2009 18:40:02   
Anonimen
no jz vas zapuščam se kaj pišemo jutriuser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
12.5.2009 18:41:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ni to fajn vsaj zaprta nisiuser posted image

Hehe, zdej študiram kaj sem takega pojedla, da bom vedla za naprej- če se bo treba kaj sčistit... Pa nimam ideje.
čokolada, palčinke, makaroni, sladoled, pečeno meso... Saj to me še nikol ni pregnalouser posted image

Pomoje bo tut slabo stepena smetana teh naših pomočnikov. Evo- res so samo za gledat pa lizat, za kuhanje očitno niso kaj dosti sposobniuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
12.5.2009 18:43:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Ti si faca, k me hočeš kar po levi prehitetuser posted image

Ja, obeta pa se, obeta! Spet lepa mirna noč z vmesnim mučnim obračanjem in jutri budnica v nov dan user posted image
...RR, prestavljanje po kavču, kak sprehod- pa mogoče še kak wc zravenuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
12.5.2009 18:43:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jz vas zapuščam se kaj pišemo jutriuser posted image

uživajteuser posted image

Čaw, cveka! Mirno nočko pa lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
12.5.2009 18:54:09   
maja1488
Cveka, po mojem je lina mislila, da je dobra tista o tvoji novi zdravnici - da ji ti poveš, kaj ti je, da ti ona potem pove kaj ti je.

Nisem vedla, da je likar ločen. Vem, da ima otroke že kr velike.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
12.5.2009 19:14:08   
Anonimen
Majčice, majčice...nocoj še kakega z-majčka zrihtajte pa bo. Ene zgleda že predolgo čakateuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
12.5.2009 19:16:42   
FLASK_A
Kaj kej počnete? Jaz čakam mojega, da pride iz trgovine. Pa še malega škrata pripelje od mojih. Na RR pa dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
12.5.2009 19:17:11   
pokica_
Tk, malo smo počivali, zdaj pa moram da pogledam kaj dogaja na RRu, če so novi zmajčki, al nč novega.

Leela dobrodošli vsi doma, še posebej mali Filip, nov član družine.user posted image  
maja1488, a to se še dogaja, da ženska nima pojma da je noseča? user posted image  Saj pa nismo več v 18.st.user posted image  Ma kaj češ....se najdejo tudi take čudakinje,...ki so presenečene, ko zagledajo svoje dete,...da ni kriva prebava. user posted image
christiana21 dobrodošla doma! Držimo pesti za malo palčico, naj čimprej zraste, si opomore od poroda in se vama pridruži v toplem domeku in toplem objemčku. user posted image
HM84, mene je zadnjič tud babica na ctg-ju vprašala, kdaj imam rok,..sem pa rekla da 23., je pa vprašala, a junija? Ne ne,...kar maja bo! user posted image  Nevem, če si je predstavljala še večji trebuh kot ga mam,...ker skoraj večjega itak ne morm met...sem itak kot nasedli kitek. user posted image

Pr nas se je pa nevihta naredla, grmi...bliska mislim da še ne. user posted image  Pa deževat je začelo.

Jutri imam pa CTG, ampak mal pozneje,...k menda moja G ne dela jutri.

Dajmo še kakega zmajčka na seznam! Še slabih 5h do konca tega dne! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
12.5.2009 19:18:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Ti si faca, k me hočeš kar po levi prehitetuser posted image

Ja, obeta pa se, obeta! Spet lepa mirna noč z vmesnim mučnim obračanjem in jutri budnica v nov dan user posted image
...RR, prestavljanje po kavču, kak sprehod- pa mogoče še kak wc zravenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
12.5.2009 19:19:23   
pokica_
FLASK_A jaz že gledam danes 2. dnevnik! user posted image  Prvo na A-kanalu, zdaj še na POPuuser posted image . Mam že preveč inf. v buči. Morm prešaltat.
Ti lubi kaj finega prinese iz trgovine? user posted image  A pol pa imaš starše kr blizu svojga doma,...ko praviš, da večkrat gre tvoj po malega k njim.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.5.2009 19:19:24   
FLASK_A
O, Pokica, pošlji še k nam malo dežja, dejuser posted image Ampak malo, samo toliko da začne šumet. Je tako fino spat ob odprtem oknu, ko dežujeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.5.2009 19:20:00   
KatMat
mene zacel trgat tam spodi....ze ene 8 me je tok zabolel kt da bi me z nozem...grem lezkat ...sva glih povecerjala zdej pa muckat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.5.2009 19:21:33   
KatMat
poki jest tud...ze svet zdej pa se na popu...pol je pa csi na vrsti

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.5.2009 19:21:56   
KatMat
nocko vsem skupi!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.5.2009 19:22:33   
pokica_
Kati lepo počivaj in se cartaj! Moj si je pa še malo dela domov prnesel.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.5.2009 19:23:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

FLASK_A jaz že gledam danes 2. dnevnik! user posted image  Prvo na A-kanalu, zdaj še na POPuuser posted image . Mam že preveč inf. v buči. Morm prešaltat.
Ti lubi kaj finega prinese iz trgovine? user posted image  A pol pa imaš starše kr blizu svojga doma,...ko praviš, da večkrat gre tvoj po malega k njim.

Ja, baje bom dobila nekaj slakegauser posted image

Ja, deset minut vožnje smo narazen. Varuška je pa točno vmes- tako da smo super usklajeniuser posted image

In povej, kaj je novega? Men ta poročila tako niso všečuser posted image Nič več niso na ravni objektivnega podajanja informacij, ampak eno samo pristransko obarvano govoričenje. To mi gre pa na živce, ker si ne morem mnenja oblikovat- ga že v osnovi oblikujejo drugiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.5.2009 19:24:17   
FLASK_A
Katmat, miren večer! Sporoči, če boš kam odbrzela, da bomo navijaleuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.5.2009 19:29:06   
pokica_
Oooo fino! Priden lubi tvoj! Men moj tud zmeraj nekaj prnese iz trgovine,...zdaj sem že vajena, da najmanj un Rafaello, ko so 4pakirane,..kr uzame na blagajni, ali Kinder Bueno, ali pa Kinder jajčko. user posted image

Pa je kr dost usega novega, od prometnih,..pr nas v prekmurju spet ena smrtna žrtev, na gorenjskem tud ena,...pa še dost usega drugega. Od politike pa raje nebom,...ko so mi spet dvignili pritisk.
Aja, pa še na račun dolgov ZZZS bomo plačevali 10%višje zavarovalne premije dodatnega zavarovanja. Namesto, da bi dr. znižali plače in namesto, da bi zdravstvo namenilo manj denarja za vrsto neštetih piknikov in izletkov, ki jih imajo skozi celo leto. user posted image  Bomo pa na ta račun mi državljani spet okradeni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.5.2009 19:30:50   
pokica_
Joj, jst pa skos mslim na našo copko....upam da je ne mučijo preveč, in da čimprej izvemo lepo novičko! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.5.2009 19:32:00   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

No čakamo na zgodbo o cimri, te so meni ful všeč. Pa si ziher, da ni kaka s foruma user posted image

Ni s foruma user posted image . Dva dni sem bila sama z eno albanko,ki je znala ene 3 besede slovensko. Iz sežane. Ko je moža zdravnica vprašala zakaj se ne nauči (on je znal slovensko kokrtok) je rekel, da je samo doma in kuha.
No uglavnem bilo mi je dolgčas, ampak bi še šlo če se nebi več ur glasno pogovarjala šiptarsk po telefonu, nimam pojma kaj se je menila. Poslušala je še svojo cigumigu muziko po mobitelu, na slušalke, ampak ful naglas.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.5.2009 19:33:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Joj, jst pa skos mslim na našo copko....upam da je ne mučijo preveč, in da čimprej izvemo lepo novičko! user posted image

Jaz tudiuser posted image Revico so tako prestrašili z merami njenega user posted image , da si tudi rodit ne upauser posted image Upam in držim pesti, da gre vseeno vse gladko...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?