|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
12.5.2009 13:39:39   
Masi
Ja Flaska ce bi nas kdo poslušal ko ne ve da smo noseče bi mislu da smo z druzga planeta al pa da se nam mal kisa. Tok mi je hecn kok mi včasi rata pobrkljat informacije. Ko še če bi hotla naštudirat kako stvar mi nebi ratal tko butast izpeljat. Se mi zdi da se mi v prejšnjih dveh nos. ni to tok intenzivno dogajal. No pa tudi štorasta sem bla manj. Zdej mi kr vse po tleh pada. Pa bomo pregural še mal. sam da mi ne ostanejo te slabosti še po porodu k se bom kar v zemljo zakopalauser posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.5.2009 13:41:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Ja Flaska ce bi nas kdo poslušal ko ne ve da smo noseče bi mislu da smo z druzga planeta al pa da se nam mal kisa.

ja, to si dobro napisalauser posted image

Moj enostavno reče, da sem pač njegova nosečka in se mi začne tako lepo smejatuser posted image Men pa včasih nerodno do vesolja pa nazaj. Sej bo minilo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.5.2009 13:51:32   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Hehe...tile kuharji...zadnjič je bil en ko je olje mimo solate vlival...pol se je pa vsem tle mešal...user posted image

Ja tist je bil pa moj kuhar! user posted image  Ga že pogrešamuser posted image . Ampak tile pomagači so pa prav za akcijo!

Cote polikane, vse pospravljeno, kuha se 2 vrsti kosila,...še za v skrinjo. Pa še malček sem ležala, pol urce in poslušala baby glasbo z user posted image .

Dudi, jaz nardim ta preliv iz jajc in kisle smetane+sol+poper.
Lina, ja kdo ti pa to tko grdo reče? user posted image  Jst bi ziher kaj nazaj zapičla.
Oliva še kar na čakanju, kaj? user posted image  Ajej to vaše dete res noče ven.
Tanja_ ti si pa iste sorte človek kot jaz...js bi tud ziher to rekla. user posted image  Men tud nihče trebuha ne upa pobožat kr tak,...moj pogled ubija,...kaj šele jezikuser posted image . Če že, pol vsak vpraša.
Masi si pa res bogicauser posted image . Pa kk to da so ljudje tako nestrpni in ti tolk težijo. Ko bi se vsak zase brigal, bi bli vsi bolj srečni. Vedno nesrečni ljudje težijo drugim,...zmeraj je tko. Jst bi jim dala vetra,...kaj se pa grejo, da te tik pred porodom tk nervirajo. HB meni vsi stojijo ob strani in se celo prestrašijo, če rečem, da imam popadke tu pa tam...da še naj user posted image počaka do roka, ampak js si želim pa že prej rodit.
Veliko vsega se je že verjetno nabralo v tebi, živčki svoje delajo, pa hormoni zravn,...in to je rezultat. Probaj ostale ljudi odklopit, posveti se sebi, bebici,...božaj jo...pa družinici. Ostali niso zdaj pomembni. Pa objemčka zate user posted image user posted image .
KatMat a šele zdaj zatekaš v gležnje? Srečnica,...js sem kot slonček, take gležnje mam,...pa to že 3 tedne ziher. Me že kar kosti bolijo od zatečenosti.user posted image
copka go go gooooooooo! Dihamo s tabo!!!!!!! Joj, kmalu boš mamica! user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.5.2009 14:05:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
copka sporoča: oj končno so me sprejeli. so mi dali vaginaleto in sedaj me popadki spremljajo že kakšno uro. še malo- jupi l.p

copka, juhu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
12.5.2009 14:06:13   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: copka
Punce!! Po moje se mi je odluscil cep!!user posted image user posted image  Me je na vlozku cakala kepa zelatinaste snoviuser posted image  Joj, ko bi to bilo to in se vse skupaj zacenja, ker me tudi kriz pa trebuh malo bolitauser posted image

A ni tko, da zelen izcedek pomeni, da se je dojenček pokakal v trebuhu - in to pomeni, da se mu ne več dobro godi noter? Pejd se pokazat v P (če še nisi šla) al pa vsaj pokliči in vprašaj...

copka je napisala zelatinast, lananai pa zelen. user posted image

Hehe, mene se še vedno držijo nosečniški hormoni zgleda. Uspem vse pobrkljat. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
12.5.2009 14:06:59   
lananai
nati45, čestitke za hčerko! user posted image

(odgovor članu nati45)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
12.5.2009 14:15:31   
petra a
živ,ravno iz pregleda, odprta 2cm in že z rahlimi popadki, je rekel da lahko da bom že čez pol ure not, lahko pa da se bo umiril...če ne bo do nedelje, sproži v nedeljo

držte pesti da grem dans notuser posted image ...k če ne moram jutr na izpituser posted image ..pa še na 13-ega pa res nočem rodituser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.5.2009 14:17:35   
Dudica1
A TUKAJ KATERA POZNA NEKE ITALJANSKE KAPLJICE PROTI KRČEM...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.5.2009 14:18:17   
Dudica1
PETRAA držim pesti da bo danes...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.5.2009 14:20:04   
pokica_
petraa navijamo da bo danes RD tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.5.2009 14:23:15   
petra a
hvala hvala...a pol nej grem zdej po štengah hodt, pa z toplo vodo umivat, pa kaj je rekla una švedinja, postane naribane jabke z cukrom pa cimetom jest..a je še kej, a lahk delam počepe pa skledceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.5.2009 14:23:44   
Tanja_
GO COPKA, GO COPKA!!!!DIHAMO TUDI ME!!!

masi ne se sekirat. Ravnbo včeraj mi je razlagala ena punca, da so se ji popadki začeli 18 dni pred rokom in so jo hecali točno do roka, ko je rodila. Pa kaj se sekiraš kaj drugi pravjo?Dojenček bo pršu k bo hotu. Če pa kdo misli da simuliraš, pa najbrž še ni bil nikol noseč. Ko pa bo, bo pa lahko se oglašal. Ti se samo lepo umiri pa bo vse okej.

petra a držim pesti, da ti ne bo treba na izpit.user posted image
Sej 13. ni tok slab datum? Mam jutri razgovor, ne me strašituser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.5.2009 14:25:46   
petra a
uuu, tanja...sej mrbit za razgovor bo pa fajn datum...sam za otroka pa res ne bi rada takega roj.datuma, se mi zdi da ga že v fundamentu zafuramuser posted image mal heca mora bituser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
12.5.2009 14:31:01   
zoja10
dudica jaz jih poznam...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
12.5.2009 14:33:50   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Olivca, jaz sem pa cel dopoldan nate mislila. A pol me ne boš čakala jutri? Bom kr sama boga user posted image

A je bla gužva? Meni je rekel, naj grem čim bolj zgodaj na CTG, pol pa se ob osmih dobiva v avli. Pa sem planirala, da bi bla ob pol osmih tam. Sam upam, da nardim CTG v pol urce. Drugače pa naj me likar čaka. Sej sem vredna čakanja user posted image

Nč ne bo..Razen če me ponoči zvije..rado..user posted image user posted image

Midva sva prišla po 10.gor na CTG,ni bilo nikogar..nobene gužve..tišina sem pa tja je mal pojokavalo na sosednjem oddelku.user posted image

GO ČOPKA,GO ČOPKA...user posted image user posted image diham s tabo..

Tanja jaz ne vem kje je tista glavica naša,v porodnem kanalu je že dolgo pa čist spodaj,če potipaš je že zadaj za sramno kostjo,spodaj pri vratih čaka,leži na njih pa se nočejo odpret..user posted image
Mene tudi noben za trebuh ne prijema.user posted image user posted image  Edin sosedova punčka me je enkrat pa še to me je vprašala,če lahko dojenčka poboža ,pa je stara 4 leta.

Zdaj pa hitro nekaj imen za punčko prosim..jaz grem pa kavo kuhat,da ne bo prej z vrtca prišel.Do zdaj sva se pa muckala..user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
12.5.2009 14:33:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

dudica jaz jih poznam...

ajde povej...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
12.5.2009 14:35:12   
Dudica1
oliva kratka,dolga,moderna,stara....na 3,4 črke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
12.5.2009 14:38:11   
zoja10
milicon... isto kot pr nas biogaia..
nevem pa če so bolj učinkovite...eni pravijo da ja eni da ne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
12.5.2009 14:40:03   
petra a
meni je pa ravno včeraj soseda kazala ene kapljice iz koroške, pa si nisem zapomnila imena

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
12.5.2009 14:40:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

milicon... isto kot pr nas biogaia..
nevem pa če so bolj učinkovite...eni pravijo da ja eni da ne...

aja da so iste tudi probiotične...user posted image
bom mami naročila naj mi jih prinese...al kaj meniš?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
12.5.2009 14:43:37   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

oliva kratka,dolga,moderna,stara....na 3,4 črke

Kakršna koli..se ne moreva odločit,to sva včeraj pogruntala..user posted image Zgodaj a ne? user posted image

petra a mal ricinusa spij,pa ti ne bo treba na izpit.

Za tiste kapljice milicon,al kaj sem pa že slišala,sam vem pa ne kako delujejo.Enkrat je en pisala tudi o nekih granulah-homeopatskih..ne vem

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 12.5.2009 14:44:09 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
12.5.2009 14:45:11   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

hvala hvala...a pol nej grem zdej po štengah hodt, pa z toplo vodo umivat, pa kaj je rekla una švedinja, postane naribane jabke z cukrom pa cimetom jest..a je še kej, a lahk delam počepe pa skledceuser posted image user posted image user posted image

Jst bi rajš šla po štengah hodit, kot jest tista jabolka s cimetom,...men niso ama nič pomagale. user posted image

Pa ktere kapljice bo boljše Biogaia ali koroške? Kolk pa to kj stane?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
12.5.2009 14:47:12   
Dudica1
pokica jaz se tud ne morem odločit kaj bi
Mami mi je prej rekla da ma ena soseda te italjanske in da mu ful pomagajo zato pa sprašujem če katera kaj več ve o njih...baje da so tud iste kot pri nas sab simplex user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
12.5.2009 14:55:56   
petra a
zarad kapljic pa jaz ne znam svetovat

ricinusovo olje je mela naša ta mala za temence, da bi tisto pila???? fuj fej, to mora bit pa nagravžno, tok se pa že mam rada da ne bomuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
12.5.2009 15:01:27   
Dudica1
oliva:
Lana
,Žana,Kaja,Maja,Zoja,Tea,Tia,Eva,Nika,Glorija,Julija,
Hana,Ela,Viktorija,Tajda,Vita,Aneja,Zara,Mia.....

Še rabiš kej...user posted image te k so označeni so meni najbolj všeč in so bili pri nas v izboru user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?