pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Hehe...tile kuharji...zadnjič je bil en ko je olje mimo solate vlival...pol se je pa vsem tle mešal... Ja tist je bil pa moj kuhar! Ga že pogrešam . Ampak tile pomagači so pa prav za akcijo! Cote polikane, vse pospravljeno, kuha se 2 vrsti kosila,...še za v skrinjo. Pa še malček sem ležala, pol urce in poslušala baby glasbo z . Dudi, jaz nardim ta preliv iz jajc in kisle smetane+sol+poper. Lina, ja kdo ti pa to tko grdo reče? Jst bi ziher kaj nazaj zapičla. Oliva še kar na čakanju, kaj? Ajej to vaše dete res noče ven. Tanja_ ti si pa iste sorte človek kot jaz...js bi tud ziher to rekla. Men tud nihče trebuha ne upa pobožat kr tak,...moj pogled ubija,...kaj šele jezik . Če že, pol vsak vpraša. Masi si pa res bogica . Pa kk to da so ljudje tako nestrpni in ti tolk težijo. Ko bi se vsak zase brigal, bi bli vsi bolj srečni. Vedno nesrečni ljudje težijo drugim,...zmeraj je tko. Jst bi jim dala vetra,...kaj se pa grejo, da te tik pred porodom tk nervirajo. HB meni vsi stojijo ob strani in se celo prestrašijo, če rečem, da imam popadke tu pa tam...da še naj počaka do roka, ampak js si želim pa že prej rodit. Veliko vsega se je že verjetno nabralo v tebi, živčki svoje delajo, pa hormoni zravn,...in to je rezultat. Probaj ostale ljudi odklopit, posveti se sebi, bebici,...božaj jo...pa družinici. Ostali niso zdaj pomembni. Pa objemčka zate . KatMat a šele zdaj zatekaš v gležnje? Srečnica,...js sem kot slonček, take gležnje mam,...pa to že 3 tedne ziher. Me že kar kosti bolijo od zatečenosti. copka go go gooooooooo! Dihamo s tabo!!!!!!! Joj, kmalu boš mamica!