Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 9:58:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No,sej se mi je kar zdelo, da moraš dihat tko kot ti odgovarja. olive a ni tko, da če nisi prvorodka morš it v P pri popadkih na 10 minut?Kaj pa vem, pejt se pokazat, da boš mirna.Kaj pa otroček dela? Miga? Ja tako je,bom kar počakala..morda se pa umiri vse skupaj. Otroček miga,mal bolj poredko sam miga. Kristus kakšne ceremonije,dobro da je bilo pri prejšnji dveh nahitro.Teh bolečin sploh ne poznam. Pa en teden gre čep,pol se odprem,pa kar nekaj boli.. Grem tudi jaz kavico skuhat pride možek na malico.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:00:46
|
|
|
|
Tanja_
|
olive sej nisem mislila, da se ne it pokazat. Ampak tko, k si mela ponoč na 7 minut, zato sm vprašala.Jst mislim, da je bolje, da greš, če te skrbi in če ne veš kaj je.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:03:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ olive sej nisem mislila, da se ne it pokazat. Ampak tko, k si mela ponoč na 7 minut, zato sm vprašala.Jst mislim, da je bolje, da greš, če te skrbi in če ne veš kaj je. Ja vem.. Kar upam,da bo minilo tako kot je zadnjič.Še boljše bi bilo,da me pa fajn zagrabi pa grem že enkrat rodit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:19:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? Olive, sej če je tako, je bolje, da si doma. V P bi ti bilo samo težje, pa dlje bi se vleklo... Dokler ne začutiš, da moraš it, bodi kar doma Koliko časa pa so bili redni na 7min? A so bili boleči?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:22:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, kakšne dokumente si ti rabila za sprejem v P? Potrjena zdravstvena kartica, materinska knjžica, še kaj? nekje sem prebrala, da poročni list
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:22:33
|
|
|
|
pokica_
|
Ej, pišem pol ure, da ja lepo po vrsti odgovorim in sprašujem...pol pa ta prekl**** RR vse vn vrže,...da bi ga.. . Maaaaaahhh Nč nem pisala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:24:05
|
|
|
|
pokica_
|
ČESTITKE baba84 za RD! In lepe želje vsem novopečenim mamicam in atijom za svoje štručke!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:28:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pokica, sej maš čas, pa še enkrat napiši Sej vem, to tudi mene razkuri. Pa sem se navadila vedno kopirat besedilo, šele potem poslat. Če mi kej zašteka, pol samo elegantno prilepim nazaj in ni scefranih živcev
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:29:55
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pokica, sej maš čas, pa še enkrat napiši Sej vem, to tudi mene razkuri. Pa sem se navadila vedno kopirat besedilo, šele potem poslat. Če mi kej zašteka, pol samo elegantno prilepim nazaj in ni scefranih živcev Sj točno tako tudi sama delam,...sem dala predogled sporočila in kopirala. Pol mi je stran vn vrglo,...sem šla spet nov odgovor in novo okno, pa da dam Prilepi...pa sploh ni blo ikone Prilepi ....joj...ma nem pisala več...bom sam sprot kaj napisala.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:29:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? Olive, sej če je tako, je bolje, da si doma. V P bi ti bilo samo težje, pa dlje bi se vleklo... Dokler ne začutiš, da moraš it, bodi kar doma Koliko časa pa so bili redni na 7min? A so bili boleči? Ja je kar bolelo ,tam okrog 1 uro raje mal več..pol se je pa vse zbrkljalo,enkrat na 5 min,pa na 7,pa na 2..pa kar nekaj..ostala je sam še tista bolečina v križu,je pa enkrat močnejša enkrat šibkejša,nobenega zaporedja.. moj me kar naprej gnjavi,da greva,se revež boji da ne bo kaj narobe z .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:31:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, kakšne dokumente si ti rabila za sprejem v P? Potrjena zdravstvena kartica, materinska knjžica, še kaj? nekje sem prebrala, da poročni list Ja v Post. sem vedno še poročni list sabo nesla,mislim da ga pride matičarka iskat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:34:49
|
|
|
|
Tanja_
|
A ste že vidle tega? Vstopi oče v hčerkino sobo in na prazni postelji najde pismo. Misleč na najhujše odpre pismo v katerem piše: » Dragi očka, zelo mi je žal, da ti moram sporočit, da sem odšla od doma z novim fantom. Našla sem pravo ljubezen, moral bi ga videti, kako je lep z vsemi svojimi tatooji, piersingi ter svojim velikim motorjem. Ampak to, dragi očka, še zdaleč ni vse: končno sem noseča in Abdul pravi, da nam bo lepo v njegovi prikolici sredi gozda. On si želi veliko otrok in to so tudi moje sanje. In glede na to, da sem ugotovila, da marijuana sploh ne škodi, sva se odločila, da jo bova tudi sama vzgajala za naju in za najine prijatelje, ko jim bo zmanjkalo kokaina in ecstasyja, katerega potrebujejo. Med tem pa upam, da bodo odkrili zdravilo proti aidsu, tako bo Abdulu malo boljše, veš, resnično si to zasluži. Očka, ne sekiraj se, imam že 15 let in znam pazit sama nase. Poleg tega mi Abdul s svojimi 44-imi leti pravilno svetuje med drugim tudi to, da zamenjam vero ( v islam seveda). Upam, da te bom kmalu obiskala, tako boš lahko spoznal vnučke. Tvoja deklica. P.S.: Stari, to so vse jajca!!! Sem pri sosedih. Hotela sem ti samo povedat, da so v življenju tudi hujše stvari od spričevala, ki sem ti ga pustila na mizi. Rada te imam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:37:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? sej nisem jaz rekla da ne smem kave pit...mislim da je CVEKA to rekla... jaz pijem kavo malo kave in ful mleka ...tako pijem pa ne vem res zakaj je nebi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:40:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, kakšne dokumente si ti rabila za sprejem v P? Potrjena zdravstvena kartica, materinska knjžica, še kaj? nekje sem prebrala, da poročni list rabiš celo materinsko knjižico vse papirje ki jih imaš notr...sploh krvno skupino!!!...zdravstveno sm mela kr v materinski to pa je tud vse...poročni list sem imela tudi tokrat sabo ker prvič ga je prišla matičarka iskat...zdaj pa ga niso nič rabili potem pa ne vem...za vsak slučaj ga še vedno lahko imaš...ali pa ti ga tvoj potem prinese
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:46:54
|
|
|
|
Dudica1
|
TUBBY vse lepo pozdravlja in poroča: Porod se je začel s popadki ob 22h,ob 23.30 sva bila že v porodnišnici,popadki na 2 minuti,ob 2h sva šla v porodno sobo in rodila 2.55. Pravi da je kar bil velik zalogaj! Pravi še da je ful gužva...je pa v LJ. porodnišnici. Mali spančka in da bi rad bil skoz na joški... Priložila je še slikico ampak moram najprej ugotovit kako jo dat dol iz mobitela...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:48:42
|
|
|
|
elyy
|
jutro majčice!! kok ste pridne,da ste spet tok načvekale,vas kr teško sledim.... pri nas je sonček(morem spet cunje odnest ven posušit....pa spet mau pospravt....) sm preberala v prejšnih postih kolk imate ene punced pegledov(v P. več CTG kokr jst k jih bom mela,vaginalni pregled...)jst bom samo imela CTG še to v 38ted. prvič in mslim,da noben pregled več!! prejšen teden me skor vsak dan neki špikal,bolečine podobne menstralnim in sm že kr upala,da bom šla v rim pol pa nič....... ta teden se pa nič nedogaja,se čisto normalno počutim,tko,da me je kr mau strah,da nebom šla čez datum poroda,ker res upam,da se nebo slučajno zavleklo(sej do poroda mam še...........dost.......sam vseno pa že komaj čakam) oliva(jst bi na tvojem mestu vsaj v P. poklicala,da se boš prepričala,da je vse vredu) poročni list(a samo v postonjski porodnišnici je potreno imeti poročni list .....)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:52:02
|
|
|
|
elyy
|
tubyy iskrene čestitke tebi in tvojemu malčku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:55:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? sej nisem jaz rekla da ne smem kave pit...mislim da je CVEKA to rekla... jaz pijem kavo malo kave in ful mleka ...tako pijem pa ne vem res zakaj je nebi... Ups... Sem spet pobrkala. Aha, no super. Sem mislila, da zaradi dojenja mogoče ni priporočljiva kava... Sam jaz sem odvisna od bele kave
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:56:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, kakšne dokumente si ti rabila za sprejem v P? Potrjena zdravstvena kartica, materinska knjžica, še kaj? nekje sem prebrala, da poročni list rabiš celo materinsko knjižico vse papirje ki jih imaš notr...sploh krvno skupino!!!...zdravstveno sm mela kr v materinski to pa je tud vse...poročni list sem imela tudi tokrat sabo ker prvič ga je prišla matičarka iskat...zdaj pa ga niso nič rabili potem pa ne vem...za vsak slučaj ga še vedno lahko imaš...ali pa ti ga tvoj potem prinese Aha, hvala. Ga bom za vsak slučaj tudi jaz vzela. Prvič sva imela priznanje očetovstva, zdaj bo pa najbrž to potrebno.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 10:58:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? sej nisem jaz rekla da ne smem kave pit...mislim da je CVEKA to rekla... jaz pijem kavo malo kave in ful mleka ...tako pijem pa ne vem res zakaj je nebi... Ups... Sem spet pobrkala. Aha, no super. Sem mislila, da zaradi dojenja mogoče ni priporočljiva kava... Sam jaz sem odvisna od bele kave ni panike... sej taka mešanica kot si jo jaz naredim je tud bolj bela kava...sm pa včeraj tudi kozarec piva za mleko...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 11:01:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a ne smeš kave pit? Niti skodelice ful švoh bele kave na dan? sej nisem jaz rekla da ne smem kave pit...mislim da je CVEKA to rekla... jaz pijem kavo malo kave in ful mleka ...tako pijem pa ne vem res zakaj je nebi... Ups... Sem spet pobrkala. Aha, no super. Sem mislila, da zaradi dojenja mogoče ni priporočljiva kava... Sam jaz sem odvisna od bele kave ni panike... sej taka mešanica kot si jo jaz naredim je tud bolj bela kava...sm pa včeraj tudi kozarec piva za mleko... Men je tudi pasalo pivo pri Jakatu. Ko je bilo vroče, pa hladno pivce... Mmmmmm... Pomoje ga bom letos tudi dosti konzumirala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 11:02:13
|
|
|
|
pokica_
|
Tanja_ tale zgodba je pa mega dobra! Takih in podobnih zgodbic si sigurni naši ateki ne bojo želel slišat od svojih hčerkic, sinkov...bojo na koncu le srečni, pa če prav bo spričevalo malo slabše kdaj pa kdaj... Pol je pa tubby tole res expresno opravila, tako kot ti Dudi. Srečnice! Dudi, slikco pa če imaš kak mejl, si pošlji na mejl iz telefona, ali pa če imaš usb kabel, pa daš na računalnik slikco in si jo shraniš. Jst pa jem tele jabolka z cimetom in cukrom,...pa sem si očitno preveč cimeta sipala gor,...pa me kar usta pečejo! Zdaj bom ziher šla rodit!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 11:06:47
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Tanja_ tale zgodba je pa mega dobra! Takih in podobnih zgodbic si sigurni naši ateki ne bojo želel slišat od svojih hčerkic, sinkov...bojo na koncu le srečni, pa če prav bo spričevalo malo slabše kdaj pa kdaj... Ja, dpbra je! No, sam da si boljše volje! Pa neh goljufat, nimaš kej prej hodit rodit, lepo počakaj na vrsto. Maš sam 4 dni pred mano, tko da punca, malo še počakaj Kje pa je copka? Je odšla via Roma? tubby čestitke!!!!in bravo za ekspresen porod! Joj, ko bi blo pri meni tako. Gužva pa verjamem, da je, k bo polna luna. Pred enim mesecem je bil isto. Jst bi tud že šla, sam zdej do srede res ne smem. Maline pa vseen pijem, včer sm jih 3 deci.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 11:14:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blueyes, vidim te!!!! Kaj boš lepega povedala, a ste vsi vredu? Kako je Gaja?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 7.5.2009 11:19:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
Eno vprašanje... Nekaj hočem plačati preko klika,pa mi vsakič napiše da račun v dobro ne ustreza..a so napačen račun gor napisali al kaj bi to bilo.
|
|
|
Dostava hrane na dom ksenija12Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom? da, enkrat tedensko (
8%)
da, enkrat mesečno (
7%)
da, ampak zelo redko (
33%)
ne, ni mi všeč (
10%)
ne, je predraga (
7%)
ne (drugo) (
35%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!