|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
6.5.2009 13:36:05   
pokica_
Mmmmm zoja09, tale jabolka morajo bit tudi njammmmi, ne sam da pospešijo porod! Bomo poskusli za vikend, v četrtek, da pol grem v petek rodit! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.5.2009 13:37:22   
OliveOyl
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: copka

zoja09- tale recept bom pa sprobala. Pa se uzitno jeuser posted image

To jaz jem da me zapre kadar imam drisko..user posted image user posted image  res..

Naša user posted image  je pripravljena ,čakamo samo še popadke ali odtek vode,mislim da bomo še čakali...user posted image  vaginalno me ni nič gledala,bris na SA je negativen.
12.5. imam pregled v porodnišnici,če bom še doma.

V Postojni je višji med.brat Mirko,kaj dudi te ni nč obiskal..user posted image user posted image  Taševa pa raje ne glejte..user posted image

Zdaj sva iz Lj.sva bila  pri Blažiču,Rujzu ,Slovenija lesu..mi je katera fouš?user posted image user posted image
Pa na pico sva šla,mnjamsiii...
pridem pol mi zdaj kavo kuha.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.5.2009 13:40:33   
elyy
a sam neumnosti ste pisaleuser posted image  a kva?sej sm neki nahiter pogledala,vas pa tok razganja babnceuser posted image user posted image .....
mene je pa moj user posted image  klicu iz službe,da se je ponesreču in da mu kri tečeuser posted image ,da si je poviu rokico!!
bogi no...komi čakam,da pride domov...

katmat:  midva sva kupla rabljen voziček(hauck track jaguar-trikolesnik),ker je ful škoda metat dnar stran,ker bom itak pol nabavla druzga k bo starejši-unga majšga(k je samo za sedet)
in sm klicala tud v trgovino šparovček;sam je odtega že dva mesca in je rekla da so cene od 130-200EUR in kokr ker je ker ohranjen....tko,da pol sploh nisva šla tja pogledat...
sm na bolhi pogledala in sva za 120 eur nabvala voziček(pa res zgleda skoraj k nov)......sam je brez košare in je tud kupovala nebom,zato ker je uporabna samo 2-3 mesca in je res čist brezveze,k pol pa itak bo sam v kletu ležalo....pa še teško je prodat take stvari....tko,da sm jst čist zadovoljna,drgač ma itak zimsko vrečo še zraven...    
k tud moja kolegica ni kupovala  košare....tko da je čist simpl!!

grem zdej počas kosilo prpravljat!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.5.2009 13:42:24   
pokica_
Oliva,...zoja10 sprašuje po teb, kaj delaš še doma, da te ni tam v P? user posted image  Bo prej ona šla domov,...do ju3 morš pridet tja! Aktiviraj svojega Popaja malo! user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.5.2009 13:43:20   
FLASK_A
Kaj greste zdej vse kuhatuser posted image Samo pospravljat boste mogle user posted image

Jaz grem tut nekej vase vržt, ker user posted image spet nič ne miga. Spet je sestradan, revež user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.5.2009 13:45:20   
pokica_
elyy, upam da s tvojim lubim ni kaj hujšegauser posted image . Mu boš malo pihala rokco in bo boljše, ane. user posted image  Naj pride čimprej domov!

Joj, sem danes lena, nič se mi ne da delat. user posted image  Verjetno mislim cel dan presedet na RRuuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.5.2009 13:50:21   
dito
Sem nazaj iz CTG-ja. Popadki so in odprta sem že za 2 cm. Mi je spodaj tako pregledovala, da sem mislila da bom umrla. komaj sem se pripeljala domov. Rekla mi je, da še moramo počakati na bolj redne in močne popadke pa bo. Materični vrat pa je lepo zmehčan.

Sedaj pa grem počivat, ker me vse boli.

Zoja 09- kdaj si bila na CTG-ju? Jaz sem bila od 10.30 do 12 h.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.5.2009 13:50:28   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Oliva,...zoja10 sprašuje po teb, kaj delaš še doma, da te ni tam v P? user posted image  Bo prej ona šla domov,...do ju3 morš pridet tja! Aktiviraj svojega Popaja malo! user posted image

Ma ne vem,če mi bo do jutri uspelo pridet tja,smo že vse probali.user posted image  Fajn bi pa bilo ja.

Mene pa spet čaka en kup cunj za oprat,pa še po otročiče moram it v vrtec,morda mi kaj odteče sproti..user posted image
Pridem zvečer gor..user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.5.2009 14:02:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

upam da se nasa blue dons kej oglasi ker se mi zdi da danes pride domov

Sem glih hotla napisat....misli mi bereš!
Ja, Bluee pa danes pride domov!!! Pisala sms! Čakamo porodno zgodbo. user posted image
Lake še moram malo ostat tam.
Zoja10 pa tud čaka, da bo čimprej šla domov, mogoče že ju3, ima micena malo alergije,...ampak s kremico se lahko mažejo tudi doma.
Komaj jih čakamo vse! user posted image

KatMat, ti ga kr vpreži, ko pride domov! Sroše bogo, bo ju3 kr na šihtu ostal. user posted image

od jutri naprej ima dopust!!!!hahahaha zato sem ga pustila da se ucer spocije....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.5.2009 14:04:44   
Tanja_
dudi kaj ti zdej povijaš široko al ne? Pa spomnila sem se,da si za malega kupila kompletek od Kanza za iz P, a nam boš kej slikco pokazala? Me zanima kašen je k mam jst tud od Kanza, imajo res lepe.Samo drage. No, ampak za prvo obleko si pa že zaslužijo sončki naši.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.5.2009 14:05:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: copka

zoja09- tale recept bom pa sprobala. Pa se uzitno jeuser posted image

To jaz jem da me zapre kadar imam drisko..user posted image user posted image  res..

Naša user posted image  je pripravljena ,čakamo samo še popadke ali odtek vode,mislim da bomo še čakali...user posted image  vaginalno me ni nič gledala,bris na SA je negativen.
12.5. imam pregled v porodnišnici,če bom še doma.

V Postojni je višji med.brat Mirko,kaj dudi te ni nč obiskal..user posted image user posted image  Taševa pa raje ne glejte..user posted image

Zdaj sva iz Lj.sva bila  pri Blažiču,Rujzu ,Slovenija lesu..mi je katera fouš?user posted image user posted image
Pa na pico sva šla,mnjamsiii...
pridem pol mi zdaj kavo kuha.

robni trakovi blazic??

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.5.2009 14:06:44   
pokica_
Ojej KatMat...pol najkasnej v petek greš rodit! user posted image

Mene pa peče zdaj tale recept za jabolka z cimetom, da bi poskusla. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.5.2009 14:10:51   
KatMat

Ojej KatMat...pol najkasnej v petek greš rodit! user posted image

Mene pa peče zdaj tale recept za jabolka z cimetom, da bi poskusla. user posted image

ne se....ne smem...se ni blo place...user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.5.2009 14:12:33   
krempelček

No, še ena, k ne more več... Sem že mela mal slabo vest, k berem Kati, kako je aktivnauser posted image user posted image
Meni je pri prejšnji pomagalo pospravljanje in luna. Dva dni sem pospravljala - generalno čiščenje, pa okna, pa delo na vrtu... Skrinja pa ni več prišla na vrsto. Tako da zdaj tudi počasi pričenjam s tem. Ampak kot je ena majčica že omenila prej v pogovoru - če mu ni do tega, da bi šel ven, bo pač počakal.

stara moja men je pa skrinja crknila, generalko bom zdej že tretjič delala, bemti kaj naj še počnem......

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.5.2009 14:14:42   
gala

gala.....sam quinnya mors rastavit...kolesa se snamejo prav tako pa kosara a ne??rada bi neki kar je v enmu kosu...

Ja, s quinnyjem je problem, če maš majhen avto. Drugače se ga pa da skupaj zložit, ni treba nič koles dol snemat. Mi ga je pa kupil ati, tako da sem z vozičkom dobro prišla skozi...
Drugače ma pa Šparovček kar dobre stvari ponavadi na zalogi.

Joj Zoja09, tale recept pa odlično zveni. Mislim da bomo dons vse navalile na jabolka, da jih bo v trgovini zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

Elvy, fajn tvojga pocrkljaj.
Jaz grem, cveke moje drage, mal pospravljat, ko se na koncu ni nobena javila, da mi po hiši pospravi namesto meneuser posted image user posted image user posted image . Potem pa po prijateljico, tako da če bo toča padala, veste koga kriviti.
Lepo se (s)mejte!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.5.2009 14:16:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

No, še ena, k ne more več... Sem že mela mal slabo vest, k berem Kati, kako je aktivnauser posted image user posted image
Meni je pri prejšnji pomagalo pospravljanje in luna. Dva dni sem pospravljala - generalno čiščenje, pa okna, pa delo na vrtu... Skrinja pa ni več prišla na vrsto. Tako da zdaj tudi počasi pričenjam s tem. Ampak kot je ena majčica že omenila prej v pogovoru - če mu ni do tega, da bi šel ven, bo pač počakal.

stara moja men je pa skrinja crknila, generalko bom zdej že tretjič delala, bemti kaj naj še počnem......

ja kuga??pocivej!!!uzivej!!!!

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.5.2009 14:18:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

dudi kaj ti zdej povijaš široko al ne? Pa spomnila sem se,da si za malega kupila kompletek od Kanza za iz P, a nam boš kej slikco pokazala? Me zanima kašen je k mam jst tud od Kanza, imajo res lepe.Samo drage. No, ampak za prvo obleko si pa že zaslužijo sončki naši.

povijam še z eno pleničko do naslednjega uz-ja kolkov vendar so mi rekli da kukr hočem...pa bom ker ima enega 1B enega pa 1A...samo ko bo vroče za ven mu jo bom dala dol...user posted image

Ja imel je od kanza pajacek še ni bil tko drag 20€ je bil...to mi ni velik dat za otroke ...user posted image ,,,ja bom dala slikce gor samo da mam 5 minut časa...sporočim

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.5.2009 14:20:03   
FLASK_A

Yes, madam! Grem dat noge u luft, potem pa po Jakca. Špageti so bili njami, zdej se pa moram mal spočituser posted image

Pa ful dobro, da bo imel tvoj dopustuser posted image Kako to, da si je vzel frej?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.5.2009 14:24:10   
krempelček

ja kat Mat zdaj sem pa že 100% da te hočem spoznat, sploh mi ni dolgčas, ko te berem, si pa res full uredu čveka. user posted image
zdej pa grem spet moj trebuh namazat in joške, ker imam čist suhe.....pardon suho kožo imam. Me tko user posted image srbi.....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.5.2009 14:31:24   
zoja09
dito:ob 10-11 sem bila tam.Pa ti????

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.5.2009 14:35:30   
petra a
lohk maš cd-je, pa delajo tud

a jabka z cukrom in cimetom? prvič slišim...no, sporočte če bo keri zagrabl, ker men se zdi to mal mim

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.5.2009 14:44:36   
Anonimen
si moram ponovno čestitati - zmagala v boju za popoldansko spanjeuser posted image . imam vsaj prosto urico za kosilo in mogoče še kakšno za počitek. tale moj Oskar... bolj ko je utrujen bolj je živahenuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Zdaj bom pa še malo pojamrala...od včeraj zvečer me boli vse spodaj v trebuhu, bolečine so v intervalih. Celo noč sem spala na obroke, ker me je bolelo, ko sem malo zaspala bolečin nisem čutila, na wc sem se pa komaj odvlekla vsakič, ko me je pritisnilo, pa spet spat oz. jamrat v posteljo, dokler me ni utrujenost spet zdelala. Zdaj zjutraj sem se pa spet zbudila z bolečinami in še vedno me vse boli.user posted image
Pritisk mi je začel nekam visoko skakat zadnja dva dni, včasih sem samo zjutraj imela visokega (ampak še normalnega), zdaj pa je zjutraj, popoldan in zvečer vedno nekje na meji (med 135/85 in 143/92). Jutri imam pregled pri ginekologu, upam, da bo vedel kako in kaj z pritiskom, kaj pa pomenijo bolečine v trebuhu, pa ne vem. Ima katera kakšno idejo? user posted image Se kaj pripravlja? user posted image  Lahko trajajo popadki tako dolgo?

christiana21, upam, da si že dobila odgovoruser posted image  in da je s teboj in malčkom vse ok.user posted image

Dudica1, vidim, da danes nadaljujete s klepetanjem! zato mi tale prosti čas kar prav pride, da ne bom imela zvečer spet toliko branjauser posted image .

Cveka30 - z dobro podlago se telesu ni potrebno veliko zreditiuser posted image , ker ima že vso zalogo za user posted image  pripravljeno. sem se pa očitno začela rediti zdaj, v zadnjih 2 tednih sem kar poskočila na tehtnici!

gala, glede poroda upam s tebojuser posted image ... kar opraviva ta teden, kajne?
sem danes letala (toliko kot sem pač lahko) s svojim triletnikom po igrišču in upala, da se mi kaj sproži. si lahko štejem kot dobro, da sem morala še enkrat na veliko potrebo?

tako, zdaj smo tudi mi kupili posteljico za malčka (pa smo jo dočakali pred porodomuser posted image ). sicer bo prvi mesec še vedno spal kar v vozičkovi košari, a vseeno... mogoče bom imela še čas, da jo prebarvam?user posted image

krempelček... bomo videli, če je do konca še natanko 12 dniuser posted image ... tile naši malčki si kar sami izbirajo svoj čas... so pravi razvajenčki!

je že kosilo!
prec pojest, potem pa spet k vam na RR!user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.5.2009 14:50:57   
KatMat
zadnji cas da si se kaj privoscimo!!!ajmo punce---DESCAM POVEDAT NAJ VAM DAJO DONS MIR (dokler same ne boste hotele da vas...požgačkajo) PA SI PRVOSCTE KAKSNO KOPEL Z SVECKAMI IN AROMAMI...JEST GREM NA FOOT RAZVAJANJE,PRIVOSCITE SI NAJLJUBSO SLADICO (naj vam jo gre dragi iskat) ALI PA URICO PRED TV EKRANI KO GLEDATE VASO NAJLJUBSO ODAJO...kdaj pa bomo ce ne sedaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.5.2009 14:52:40   
KatMat
ali pa pocvekajte z nami cvekicami na rr-juuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem se ze spomnila kaj grem pa najprej narest....tiste 10 cm kocine na nogah pobrituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.5.2009 14:53:36   
KatMat
a ma kera kosilnico??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?