Anonimen
|
si moram ponovno čestitati - zmagala v boju za popoldansko spanje . imam vsaj prosto urico za kosilo in mogoče še kakšno za počitek. tale moj Oskar... bolj ko je utrujen bolj je živahen . IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Zdaj bom pa še malo pojamrala...od včeraj zvečer me boli vse spodaj v trebuhu, bolečine so v intervalih. Celo noč sem spala na obroke, ker me je bolelo, ko sem malo zaspala bolečin nisem čutila, na wc sem se pa komaj odvlekla vsakič, ko me je pritisnilo, pa spet spat oz. jamrat v posteljo, dokler me ni utrujenost spet zdelala. Zdaj zjutraj sem se pa spet zbudila z bolečinami in še vedno me vse boli. Pritisk mi je začel nekam visoko skakat zadnja dva dni, včasih sem samo zjutraj imela visokega (ampak še normalnega), zdaj pa je zjutraj, popoldan in zvečer vedno nekje na meji (med 135/85 in 143/92). Jutri imam pregled pri ginekologu, upam, da bo vedel kako in kaj z pritiskom, kaj pa pomenijo bolečine v trebuhu, pa ne vem. Ima katera kakšno idejo? Se kaj pripravlja? Lahko trajajo popadki tako dolgo? christiana21, upam, da si že dobila odgovor in da je s teboj in malčkom vse ok. Dudica1, vidim, da danes nadaljujete s klepetanjem! zato mi tale prosti čas kar prav pride, da ne bom imela zvečer spet toliko branja . Cveka30 - z dobro podlago se telesu ni potrebno veliko zrediti , ker ima že vso zalogo za pripravljeno. sem se pa očitno začela rediti zdaj, v zadnjih 2 tednih sem kar poskočila na tehtnici! gala, glede poroda upam s teboj ... kar opraviva ta teden, kajne? sem danes letala (toliko kot sem pač lahko) s svojim triletnikom po igrišču in upala, da se mi kaj sproži. si lahko štejem kot dobro, da sem morala še enkrat na veliko potrebo? tako, zdaj smo tudi mi kupili posteljico za malčka (pa smo jo dočakali pred porodom ). sicer bo prvi mesec še vedno spal kar v vozičkovi košari, a vseeno... mogoče bom imela še čas, da jo prebarvam? krempelček... bomo videli, če je do konca še natanko 12 dni ... tile naši malčki si kar sami izbirajo svoj čas... so pravi razvajenčki! je že kosilo! prec pojest, potem pa spet k vam na RR!
|