|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
6.5.2009 10:50:11   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

eee...gala....to je pa super predlog!!!upam da imajo vsaj dva u bolnc...da nau reucek mogu sam vse tri poslihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem zopet v trzinu....bi bila v cerknici pa morm se vse zrihtat...drgac ne bo nic narejeno

user posted image user posted image user posted image
Potem se nama pa more začet ponoč dogajat, da nama ne bo treba čez zastoje. V soboto je polna luna, pri meni je vplivala tko, da sem šla 2 dni prej (al pa pol, nisem čisto prepričana) rodit. Pa upam da ne bo ravno v soboto, ker bo potem revež že tretja generacija v isti hiši z rojstnim dnevom na isti danuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.5.2009 10:52:50   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Jaz grem mal pospravit, imam cunje pa posodo za zrihtat user posted image Pa zajtrke si moram od računalnika odnest, imam tako polno mizo da komaj miško najdemuser posted image

Ja, jaz bi tudi morala iti malo pospravit... Sem bila včeraj aktivna 100 na uro, po logopedu še šoping, pa potem doma kuhanje kosila, pospravljanje, potem sem šla pa še travo kosit. Je danes prišel sosed vprašat, če sem že šla rodit, ko sem včeraj kot zmešana s kosilnico gor in dol skakalauser posted image user posted image user posted image . Kako že pravijo - iz njegovih ust v božja ušesa...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.5.2009 10:53:42   
KatMat
prevec ste pridne!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.5.2009 10:55:52   
FLASK_A

prevec ste pridne!

Če sem si pa mogla hlače nujno oprat, ker jih že dva tedna skup nosimuser posted image
Pa bištek si moram sproti prat, če bi rada kej pojedla... Zdej je pa res že čas za konkretne ukrepeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
6.5.2009 11:02:23   
petra a

prevec ste pridne!

Če sem si pa mogla hlače nujno oprat, ker jih že dva tedna skup nosimuser posted image
Pa bištek si moram sproti prat, če bi rada kej pojedla... Zdej je pa res že čas za konkretne ukrepeuser posted image

ampak to pa resuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
6.5.2009 11:08:00   
gala

prevec ste pridne!

Za takšne stvari imamo pri nas strojeuser posted image user posted image user posted image  Samo nekdo jih more še naučit, kako se noter pa ven zlaga in potem še zlika, če je trebauser posted image
Pa tisti sesalec bi bilo potrebno nabavit, ki sam sesa. Potem bom pa res na konjuuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
6.5.2009 11:12:49   
krempelček
danes sem imela drugi CTG, naš otroček zgleda še noče ven iz maminega trebuščka tako, da bo še nekaj časa tam noter, do konca še natanko 12 dni.....jupi je je, jupi, jupi, je.....sej bo ampak ženske smo neučakane, sploh če kej boli tako kot mene, žile po nogah in še kje drugje tak da hodit ne morem, pa trebuh me je pekel celo noč, je G rekla, da je to od tega ker nima otrok več veliko prostora, pa sem rekla, da naj gre pol ven, ne rabi ga tiščat.....ja madonca ne, ja pa KAT MAT tele videe nam pošiljaš, sj me bo zagrabilo in bom spet lahko šla v porodnišnico malo pogledat....ej punce moje, ko bi jaz vedela kaj je tista stvar, ki pospeši porod, bi non-stop samo tisto delala......ja, ja sej vem boste rekla da morem it na možeka, pa user posted image z njim ampak ODPADE, ne morem več.....no čakam na predloge ženskice moje.....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
6.5.2009 11:16:15   
Anonimen
Uh, krempelček...ricinusovo olje, pa malinov čaj pa tek po stopnicah...kaj pa vem...baje to prakticirajo. Drugač pa čakat...ni druge...

(odgovor članu krempelček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
6.5.2009 11:21:17   
FLASK_A
Evo, kolk je fajn imet svežo trenirko na sebiuser posted image Pa svetleč bištek v predaluuser posted image

Zdej pa še pometem, ker je pes vse nasmetil, pol pa ven na sončekuser posted image

Krempelček, najboljš je, da se na RR priklopiš pa odklepetaš cel dopoldan. Ful hitro mine. Pol ti pa itak možek domov pride in je hitro večer.

Ma jaz grem vsak večer spat v upanju, da se zbudim zaradi odtekanja vode. Pa ni nič od tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.5.2009 11:22:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Uh, krempelček...ricinusovo olje, pa malinov čaj pa tek po stopnicah...kaj pa vem...baje to prakticirajo. Drugač pa čakat...ni druge...

ja, ja.... Nč ne nuca. Preverjeno. Nč ne nuca.user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
6.5.2009 11:23:39   
Anonimen
Flaška, kako si se prepričala, da si šla pucat? Js se kr ne spravim...pa moram danes kuhinjo komplet premetat, ker sem našla molje...mamico jim...od kod???

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
6.5.2009 11:27:22   
pokica_
Ja halo čvekice!

ttmmbb ISKRENE ČESTITKE IN VELIIIIKO CARTANJA! user posted image
Za mano neprespana noč....očitno "bojna noga" nič ne pripomore k dobremu spancu. user posted image  Pa še user posted image ni blo...bo danes boljše!user posted image

Mi smo s CTGja, po dr.besedah sodeč, še čakamo,...kk dolgo ni vedla povedat, je pa vidla, da imam že rahle popadke, tja do 8.5 od 12 segajo. Sam vprašala me je če čutim že popadke in sem rekla da skos,...pa je rekla, da pol super, čimveč jih je, tem hitrejši bo porod. user posted image  Drugač RR je ok, kilaža tudi ...sem na +12kg. Naslednji CTG 13.maj, in UZ (zarad teže in obsega glavce) 18.maja.
Sem si zborila tale UZ, k drugače nevem če je imela še namen mi ga delat...sem pa kr rekla, ja dr. kaj pa teža otročka pa obseg glavice??? Jst bi rada vedlauser posted image  Se me je pa usmililauser posted image . Sj prav!
Je pa bla ena danes tam pr njej, ko ima danes PDP in je šla kar direktno v porodno, so ji dali umetne in kar sprožili porod, da ji ni treba čakat kakšen dan po PDPju. Super zdravnica, da gre tako na roko. user posted image  Tk da po mojem najdlje čez 17dni cartamo našega user posted image user posted image !
gala...a ste pričakovali zdaj fantka? user posted image  

KatMat ti si pa huda bejbauser posted image ,...ma kaj čem motit "strokovno osebje" v optiki...naj opravijo svoje delo,...pa še na lepe oči mu bo dala očala nardit v enmu tednu, to ni hecuser posted image . Ahhh, glavno da bo bolje videluser posted image .
Kake vozičke sta pa gledala,...mogoče bi ti kak PP prišel v poštev, ali kaj v taki različici z majhnimi kolesi, in se zložijo super mičkeno, pa še lahki so. Ja, deci so pa res žaloviti dandane....kot da bi bli oni noseči in šetali z trebuhom. user posted image  Me baš zanima, kake tečnobe bi bli šele oni, ja. Ej tvojmu zajtrku sem se pa tako nasmejala, da me kr ličnice bolijo! user posted image user posted image user posted image  Ti pa samo dobro ješ!!!!
FLASK_A tvojga predloga o RRu celo dopoldne se jst striktno držimuser posted image , res hitro čas mine,...še kosilo moram pol v naglici nardit, da uspem pravočasno končat.
krempelcek 12 dni je pa kmalu! Jst še 17 dniuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 6.5.2009 11:30:43 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.5.2009 11:28:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Flaška, kako si se prepričala, da si šla pucat? Js se kr ne spravim...pa moram danes kuhinjo komplet premetat, ker sem našla molje...mamico jim...od kod???

Ooo, šit! Sovražim to golazen, brrrr!

Prepričala pa se nisem, samo jest nisem mogla več z ničemer, pa je bilo treba dat pratuser posted image

Sej ti boš pa tudi morala molje izselit, ni druge. Razen, če bi rada svoje obroke malo obogatila s krilatimi prjateljiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.5.2009 11:30:06   
krempelček
flaska in majch-sej bi tipkala ampak je tipkovnica zbledela, ker itak imam vsak dan tolk dela  in klepetam po mailu, si dopisujem z bratom, ki je v ljubljani itd. NE VIDIM VEČ ČRK. Drugače pa glede malinovega čaja pa drugih stvari,,,,noče prjet, verjetno bi mogla res mojga popokat in skočit v ..........vidim, da sta tudi vidve nestrpni in čakata, kaj naj rečem, 18. maj bo kmalu tu, pa se nič ne dogaja..-..user posted image
Jaz imam že čisto vse pripravljeno za prihod našega poba, pa noče bit nič. Mu je res verjetn tuk luštn notr. Aja pri meni sem mislila, da bo prej ker sem prvega otroka rodila EN MESEC PREJ-Adrijano, drugega pa 2 dni kasneje- KRISTJAN, zdej pa res ne vem kaj naj pričakujem lahko da bo ta res potegnu čez rok....
FLASKA......imaš res lepe slike v albumu, svaka čast si tudi cartkana......

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.5.2009 11:31:08   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

ja, ja sej vem boste rekla da morem it na možeka, pa user posted image z njim ampak ODPADE, ne morem več.....no čakam na predloge ženskice moje.....

No, še ena, k ne more več... Sem že mela mal slabo vest, k berem Kati, kako je aktivnauser posted image user posted image
Meni je pri prejšnji pomagalo pospravljanje in luna. Dva dni sem pospravljala - generalno čiščenje, pa okna, pa delo na vrtu... Skrinja pa ni več prišla na vrsto. Tako da zdaj tudi počasi pričenjam s tem. Ampak kot je ena majčica že omenila prej v pogovoru - če mu ni do tega, da bi šel ven, bo pač počakal.

Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.5.2009 11:36:26   
gala
Pokica ne, ne pričakujeva fantka, samo nisva hotela vedet kaj bo. Ampak jaz imam skoz občutek da bo punčka, moj najdražji in vsa ostala žlahta pa pravi, da bo fantek. Bomo videli. Mi je bilo tako super, ko sem prvič rodila, pa mi rečejo: ''Punčka je!'' in sem pomislila - sej res, sej more bit še enga spola. Enostavno sva oba pozabila na to, ko se tako skoncentriraš na tisto malo bebiko, ki se bojuje za prihod na svet.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.5.2009 11:39:25   
FLASK_A
Evo, pokica, RR je zakon, prava klepetalnica je postala sedaj pred našimi rokiuser posted image Še kuhat ni časauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krempelček
FLASKA......imaš res lepe slike v albumu, svaka čast si tudi cartkana......

user posted image hvala user posted image
Joj, jaz bi bila tudi že tako na trnih kot si ti, če si enkrat že rodila cel mesec prej. No, naj ti čas hitro mineva- to itak vsaki želim sedaj, ko smo tako blizu ciljauser posted image

Gala, luna praviš... Pa okna, skrinja in vrtnarjenje... Je za probat aneuser posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.5.2009 11:46:19   
pokica_
gala pol se morm pa še spravit kaj večjega delat,...kuhno sem že generalno,pa skrinjo tud...pol edino da vsak dan sesam in pomivam tla...okna so pa tud že čista,..oz. že usrana od dežja spetuser posted image . Pa vsake par dni tovorim vrečke od fasunge gor po 2 štukih,...če bo kaj pomagalo.
Za spol user posted image je pa fajn, da pričakujete paketek....mi2 sma bla preveč nestrpna in hotla vedet kaj čakamo, mogoče bomo v 2. bolj potrpežljivi in čakali do konca. user posted image
user posted image bomo pa ta teden bolj kot prejšnji, ker je še moj delni invalid zaradi križa in ledvice, pa ne daj bože, da ga še enkrat useka....sama nočem it rodituser posted image .

FLASK_A RR je itak  zakon! Pol me pa moj vpraša, kaj sem delala, čez danuser posted image ....kaj pa le?

Jaz mam pa kuhno v razsulu,..pomivalc je treba spraznik pa novo posodo not naložit, pa kar pogled umaknem, ko grem mim njega. user posted image  

Za kosilo bom pa kar lazanjo naredla in paradižnikovo solatko.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.5.2009 11:46:35   
Anonimen
E, vidiš...takoj sem dobla motivacijo za pospravljanje. user posted image Pri količini dela, bom rodila še ta teden... oh baby...Gala, genialno user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.5.2009 11:51:14   
gala
Vse da vas spravim pospravljat user posted image user posted image user posted image  Če boste tko pridne, pa pridte še k meni, bom jaz še kakšen dan počakala s porodom, če mi boste hišo pospravleuser posted image user posted image user posted image

Flaska, tvoje slike so pa res tko super, jest sem jih že mojmu kazala, k je amaterski fotograf, pa sestri tudi, sta bila oba čisto navdušena, jest sm si pa na skrivaj že žnj-tič solze brisala, k je potemše taka fajna muzika zraven... Kaj čmo, hormoni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.5.2009 11:54:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
  Tk da po mojem najdlje čez 17dni cartamo našega user posted image user posted image !

čestitke za user posted image pa še tako lepo ime bo imel...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.5.2009 11:55:00   
pokica_
Jst tega Flaskinega videa ne smem več gledat, ko se pol skos cmerim zraven...že 4x sem ga gledalauser posted image . Poseben čar da pa tista muzka ja...user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.5.2009 11:55:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: gala
Flaska, tvoje slike so pa res tko super, jest sem jih že mojmu kazala, k je amaterski fotograf, pa sestri tudi, sta bila oba čisto navdušena, jest sm si pa na skrivaj že žnj-tič solze brisala, k je potemše taka fajna muzika zraven... Kaj čmo, hormoni.

user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da dobim še eno serijo slik, ko smo se slikali skupaj z najinim sinčkom user posted image Upam, da bo kmalu, ker je to slikanje potekalo že lani po poletju, Jaka je imel takrat leto in tri mesece... Zdaj naj bi počasi dobila še tiste... Bomo spet jokaliuser posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.5.2009 11:57:23   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
  Tk da po mojem najdlje čez 17dni cartamo našega user posted image user posted image !

čestitke za user posted image pa še tako lepo ime bo imel...user posted image user posted image user posted image

Hihiuser posted image  Dudi....našmu pobčku nebo ime Gal...to sem naslovila na galo, našo RRovko. user posted image  
Na ime boš morala še malo počakat Dudi moja. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.5.2009 12:05:39   
Tanja_
Ojla punce!
Komej sem se prebila do konca!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam!Lepo se cartajte!

Jst sm se vrnila domov, še enkrat umila okna, mater če bo spet cvetni prah gor bom kr popi...., pa en stroj perila sm obesila.Drgač sm dons mal bolš spala. Očitno je energija v moji otroški sobi boljša kot tuki v spalnici.
Neki ste se menile, da greste v Postojno? Prosim, če še mene mimgrede pohopsate?Zdej bi pa mogla psa ven peljat, se tko sumljivo tuki okol mene mota, kokr da bi jo scatuser posted image
pokica mal so najbrž tudi hormoni bili krivi včeri?Nč se sekirat, če mu je prodajalka očala izbrala, k itak zdej bo zraven tebe hodu z lepimi očali, ne zraven nje.
Skuhat si morm še neki, k drgač sam skoz ene packarije iz hladilnika pobiram. Bom kr bučke v omaki pa sojine polpete. Pa komej čakam, da se možek vrne, da me mal pocrklja, sem tok sitna....

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!