pokica_
|
Ja halo čvekice! ttmmbb ISKRENE ČESTITKE IN VELIIIIKO CARTANJA! Za mano neprespana noč....očitno "bojna noga" nič ne pripomore k dobremu spancu. Pa še ni blo...bo danes boljše! Mi smo s CTGja, po dr.besedah sodeč, še čakamo,...kk dolgo ni vedla povedat, je pa vidla, da imam že rahle popadke, tja do 8.5 od 12 segajo. Sam vprašala me je če čutim že popadke in sem rekla da skos,...pa je rekla, da pol super, čimveč jih je, tem hitrejši bo porod. Drugač RR je ok, kilaža tudi ...sem na +12kg. Naslednji CTG 13.maj, in UZ (zarad teže in obsega glavce) 18.maja. Sem si zborila tale UZ, k drugače nevem če je imela še namen mi ga delat...sem pa kr rekla, ja dr. kaj pa teža otročka pa obseg glavice??? Jst bi rada vedla Se me je pa usmilila . Sj prav! Je pa bla ena danes tam pr njej, ko ima danes PDP in je šla kar direktno v porodno, so ji dali umetne in kar sprožili porod, da ji ni treba čakat kakšen dan po PDPju. Super zdravnica, da gre tako na roko. Tk da po mojem najdlje čez 17dni cartamo našega ! gala...a ste pričakovali zdaj fantka? KatMat ti si pa huda bejba ,...ma kaj čem motit "strokovno osebje" v optiki...naj opravijo svoje delo,...pa še na lepe oči mu bo dala očala nardit v enmu tednu, to ni hec . Ahhh, glavno da bo bolje videl . Kake vozičke sta pa gledala,...mogoče bi ti kak PP prišel v poštev, ali kaj v taki različici z majhnimi kolesi, in se zložijo super mičkeno, pa še lahki so. Ja, deci so pa res žaloviti dandane....kot da bi bli oni noseči in šetali z trebuhom. Me baš zanima, kake tečnobe bi bli šele oni, ja. Ej tvojmu zajtrku sem se pa tako nasmejala, da me kr ličnice bolijo! Ti pa samo dobro ješ!!!! FLASK_A tvojga predloga o RRu celo dopoldne se jst striktno držim , res hitro čas mine,...še kosilo moram pol v naglici nardit, da uspem pravočasno končat. krempelcek 12 dni je pa kmalu! Jst še 17 dni .
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 6.5.2009 11:30:43 >