sajka -> RE: odstanitev pregrade na Ptuju (24.4.2009 17:48:13)
|
Pri meni je bilo tako: Zjutraj na tesce prides,se preobleces in dobis posteljo.Izmerijo ti temperaturo,pritisk,te pobrijejo(daj se sama).Dobis tabletko za pomiritev,potem pa ko si na vrsti te s posteljo odpeljejo v operacijsko dvorano.tam te prestavijo na op.mizo in se zacne... Dobis infuzijo v zilo na usta pa masko...en,dva,trije vdihi in ze spis.Prebudis se v sobi za prebujanje...vse se vrti,boli te(dobis ketonal po infuziji)...tu te kontrolirajo dokler ni vse ok(se cisto ne zbudis),potem pa te odpeljejo nazaj na oddelek kjer pocivas se 4-5ur.Nato pride na vrsto vizita,poves kako si in ce si v redu gres domov.Kontrola ce 4 tedne. upam da sem ti dost natancno razlozila.sama sem imela poseg pred 3dnevi.Bolecine so samo prvi,drugi dan po op.,krvavitev se imam,ponavadi traja nekaj dni.Bolniske dobis 7dni,moras pa pocivat-lezanje!!! naj ti povem da je strah povsem odvec.Sama sem se zelo bala posega,vendar ni nic takega saj spis in ne cutis popolnoma nic!!! Pa srecno! ce te se kaj zanima pisi.LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
|
|
|
|