Beagli - eno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:16:55)

Sej mi je kr velik :ups:, da kej tazga ne vem...ampak...če se beagle skoti skor čist bel, a tak tut ostane al se še kaj obarva?:ups::ups::ups:

lp,:fis:

kofetek2010 -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:29:26)

pojma nimam, žal :(

povej raje kako je šla NEM?! 8)

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:33:30)

Oči reku, da se obarvajo.

So fuuuuuull cortkani, pa sam za dobro dlan veliki:)

NEM...hja, 5 ne bo..je blo čist lahko..sam eno je bla totalno BV površna napaka...eno sm narobe mn. napisala...eno sm pa zafrknla glagol (Pacient dobi injekcijo - kje naj se jst spomnem..kako se reče dobi, matr8)) Upam, d abo 4. Je bil fuull kratek test, pa je to še bl za... ker je manj točk..in to ni dobr.

sašaš -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:33:42)

Kaj pa če na forumu Moj pes vprašaš - tam zihr kdo ve... Po mojem ostane tak :zmeden2: A so to že tisti "tvoji" mladički? A ceno že veš?

Lp :muca:

Mojca20 -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:33:52)

Beagel je, kolikor mi je znano, potem ko odraste kar dosti rjavkast, tak pisan, luštkan, z dolgimi uheljčki.....meni je ful luštkan:love:

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 15:40:18)

Ja sej vem, kako zgleda, ko odraste..sam zdaj sta 2 skor čist bela, dva pa skor čist črna :)

Cene še zmeraj ne vem, sej bomo poklicali dones. :)

viv_ -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 20:00:07)

Sigurno se obarva kasneje - sej dalmatinčki so tudi najprej povsem beli, šele nato dobijo pike :)

spacey -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 20:16:50)

:fis: a boste beaglečka dobili? Kok so meni tile :kuza: všeč, jst bi tut še enga tacga mela... 9nebesa :love:

Kaj pa ime že veš oz. si že izbrala?

Lp;
P&L&A:kuza:

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 20:55:44)

joJ, ne bi o imenu..k kr :( ratam..s sis1 mava izbrano fuuuuuull lepo ime...pa se ostali 3 ne strinjajo:grrr:

Ja, beaglico bomo dobli...:) Moram še mail poslat nazaj, sme dones dobila slikce:love:

spacey -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 21:07:59)

Joj kako lepo 9nebesa vam kr malo zavidam. :ups:
Dej zaupaj mi ime k me babji firbec matra, sploh kadar se gre o :kuza:.
Pol pa hitr slikce v album, da jo vidimo to tvojo malo kepico. 9nebesa

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (12.5.2005 22:50:56)

Jaz pa sis1 bi radi dlai ime Kiara:love: Ostali se pa ne strinjajo..da je prezakomplicirano. Meni sploh ne.

Je pa v izboru še Neli...hm:zmeden:

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 12:09:46)

Kaj pa ime Cita? Cipa bi bilo pa malo prehudo a ne? Ampak Cita mi je pa všeč. Kiara mi je preveč pocukrano, za kakšno belo pudljico z roza mašnico, mogoče.

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 12:11:47)

Aja, pa še nekaj: a pa ste prepričani, da je ata beagel?

viv_ -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 12:19:42)

A pa more bit na K?

Res no... Kiara mi je pa mim... To je lovski pes, prosim, potrebuje ime s karakterjem...

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 12:33:43)

Ej, viv, a se tebi zdeli Neli na K? (ha, ha - nimam smajlijev)

viv_ -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 12:37:45)

mater, k da bi bla natur blont :)

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 17:14:30)

Eh, jst bi ime na T, pa mi ni noben všeč..:( Ma meni je Kiara prov všeč..:) Cita pa ne..:( Ne C-ja, Š-ja in podobnih. Snoopy pa tut ne more bit:)-

Ja, ata je beagle..mam fotke..sta full luštna oba :)

Pa spet komplicirajo..če ne bi raj Yorkija...OBUP!!!:((

Moram dat pol fotke gor..

Lp,:fis:

spacey -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 17:23:49)

Joj :fis: dej zbrihtej te tvoje, da Yorki ni pes...mislim no to je za tiste dame, k nimajo kaj same s sabo počet, pol pa pedenajo tele male cucke. Beagle je super kuža in verjemite, da vam ne bo žal, če se boste zanj odločli. :)

Ti bi me na "T"...hm :zmeden2: bom malo pomislila za kako lepo ime in ti javim... :) Drugače so pa meni všeč...Rajya - arabsko: "hopeful" ; Gara - italijansko: tekma ; Dea - kot boginja... no pa sej ful teh imen, samo malo morš pobrskat. :)

Lp

Anonimen -> Beagli - eno vprašanje (13.5.2005 23:02:37)

Mah smo meli prej spet debate..:):):)

Jah, ne bi imela nekega full kr neki imena, ne bi mela preveč ženskega, mela bi nekej posebnega 8bučko, biba, taček itd. odpadejo)....komplicirano8)

Če bi biu yorki..bi bla Nessie..mala pošast:)-

Grem zdej fotke gor dat..:)

Sem prej govorila z lastnico..full prjazna gospa:)

Stran: [1]