Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 8:50:17
|
|
|
|
Hope2
|
V začetku je to nekaj normalnega. V prvih tednih sem jaz prvič v življenju spala čez dan. Kar zmanjakovalo me je, da bi pa kaj naredila doma, pa tudi nisme bila sposobna
|
|
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 9:07:52
|
|
|
|
dany82
|
Saj se bo tudi to s časoma umirilo. Jaz sem v začetku nosečnosti samo iz službe prišla pa sem že spala, tako da je moral moj kuhat, prat, likat,.... Sedaj, ko pa sem v 35. tednu, pa me ponovo grabi utrujenost - verjetno zaradi precejšnje slabokrvnosti. ..in potem se tolažiš s tem, da je nosečnost res zanimivo obdobje.. Lepo ti želim
|
|
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 9:21:05
|
|
|
|
analucija
|
jaz bi v prvi nosečnosti samo spala in to do konca nosečnosti. po jutrih sem se komaj ustajala. v drugi pa ni bilo krize.
|
|
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 11:49:52
|
|
|
|
bskrle
|
To je normalno, utrujenost, povečana potreba po spanju, počitku ... ampak zelo neprijetno. Če imaš možnost, si vzemi dopust ali rosi za teden bolniške.
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 20:17:28
|
|
|
|
gita10
|
pri meni je bilo na začetku slabosti in utrujenost tam nekje do 10 -12 tedna, potem pa se to umiri. Celo sem nekje od 6 meseca naprej imela neverjetno energije. In delala tudi po 10-12 ur, še doma sem imela tako čisto kot nikoli prej in nikoli kasneje.
|
|
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 22:05:07
|
|
|
|
čebelca2
|
utrujenost na začetku nosečnosti ni kronična (kronično=dolgotrajno),verjetno se ti skoz dremlje in si izčrpana, kar je normalno. telo doživlja velike spremembe, hormoni delajo na polno... tudi zidarji ki cel dan zidajo so utrujeni - ti zidaš 24 ur na dan, normalno da si utrujena prijetno nosečnost ti želim...
|
|
|
|
RE: kronična utrujenost v nosečnosti 24.4.2009 22:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
saj se bo smešno slišalo, ampak sprehod na svežem zraku zna pregnati utrujenost. vsaj meni. to nosečnost si utrujenosti nisem smela privoščiti zaradi prvorojenca, tako da sem jo morala preprosto odmisliti. mi je kar nekako uspelo (z izjemo kakšnega dneva). mogoče ti "nagaja" pomanjkanje železa? je krvni izvid bp? če je vse v redu in imaš možnost, si le privošči počitek (mogoče je to kombinirana nosečniška s spomladansko utrujenostjo). želim ti prijetno nosečnost .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?