|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena oktobrčica
12.5.2005 14:11:58   
beli
Pozdravljene punce!

Malo berem zadeve na forumu, ker mislim, da je dobro malo brati izkušnje drugih, da potem nisi preveč paničen. Stara sem 25 let in prvič noseča. Rok imam 19.10. Moje počutje je dobro. Ko sem lačna, mi je malo slabo, pol pa nekja pojem, pa je vse o.k. Že prej sem bila občutljiva, zdaj sem pa še bolj. Malo me zazebe, pa takoj dobim vnetje. Imate kakšen nasvet kako se zaščititi proti vnetjem- imate kakšno dobro mazilo, gel, karkoli, kar učinkuje. Apetita nimam ravno, zato se tudi nič kaj ne redim. Ampak pravijo, da to še vse pride. Sadje mi paše, pa juhice, meso pa ne diši.
Prosim za nasvet, kje so najbolj ugodni otroški vozički? Jaz sem že malo poizvedovala naokoli, pa so kar nore cene, npr. v Pikapolonici. Lep, moderen voziček, ampak 140.000 SIT, to pa se mi zdi precenjeno. Želim imeti voziček v živih barvah, pa je vse bolj tako umirjeno.

Lepo se imejte in pustite se razvajat.

Beli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še ena oktobrčica
12.5.2005 14:41:50   
bebika
ojla beli
Me veseli, da se je najdla še ena oktobrčica. Tudi jaz imam rok v oktobru in sicer 28.10. in tudi jaz sem do sedaj samo brskala po forumih, pa se mi je zdel, da je čas, da tudi jaz kaj napišem.
Kar se tiče vnetja, meni dolgo ni nič pomagalo, dokler mi G ni predpisala Canasten svečke - te pa so po treh dneh učinkovale. Full olajšanje po 3 mesecih.
Pri vozičkih, pa mislim, da se najbolj splača iti v Avstrijo in sicer v ToY"s"r"us, sicer maš pa še čas.

lp

maja

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še ena oktobrčica
13.5.2005 7:33:36   
chips
Živjo jaz sem bila prejšnji teden v Ljubljanji in sicer v Rutar-ju, imajo kr nekaj izbire med vozički, pa še bolj žive barve so bili (nekateri so bili skoraj florestentni).
Ampak mene moti ker so imeli vsi tisto košaro zraven jaz pa bi imela jajčko (nekateri ji pravijo lupinica).

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še ena oktobrčica
13.5.2005 10:26:56   
beli
Halo!

Kakšne pa so kaj cene vozičkov v Rutarju? So znosne? V prospektu sem videla, da so kar poceni. Jaz si želim tistega na tri kolesa.
Kako pa kaj telovadba, punce? Pravijo, da bi bilo dobro vsak dan telovadit. A je orbitrek priporočljiv v nosečnosti?
Ena moja znanka je vsak dan nosečnosti pol ure na dan telovadila na orbitreku do zadnjega dneva, do poroda in je z lahkoto rodila. V eni uri je rodila, nič se ni raztrgala, se uredila, spokala stvari in dojenčka in šla domov. (ne moreš verjeti, to je možno v Švici)
Ko je imel otroček dva meseca so šli z otročkom na jadranje po Jadranu- za pol leta. Čudo. Otroček pa zdrav kot riba. Manj kot kompliciraš, bolje je. Pa tudi otrok kasneje ne komplicira, ko je vsega vajen.
Lep dan in vikend vsem skupaj. :sloncek:

Cao

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še ena oktobrčica
13.5.2005 10:57:08   
soncek&luna
Ojla oktobrcice...jaz imam rok 21.10 in naslednji teden zacnem s telovadbo za nosecnice v Lj pri Fit&Fun...
vozicek pa tudi jaz se iscem kaksnega ugodnega..cene so res nore...

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?