simat
|
Mi smo imeli isto, zamenjali vse vrste mleka pa še vse vrste flašk in cucljev, večje pa manjše. problem ni v mleku, razen če nima alergije na kravje mleko. Pri nas je bilo čisto enako, je nehala pit mleko pri 2,5 mesecih, pa sem hodila v zdravstveni dom jo vagat, pa sorekli, da ne znam otroka nahranit pa vse živo, vse sem bila samo mama ne. Potem pa sem zahtevala napotnico za pediatrično na gastro, in so nas prvič pri 2m poslai domov, pa smo šli pri 3m še enkrat in bili hospotalizirani, pa kao ji ni nič, potm pa še enkrat pri 4,5 m, no pa smo vztrajali, da so jo dobro pregledali. Ugotovili, da ima kisli refluks, dobiva terapijo zdravila 2x na dan. Nočem strašit, samo če ne pije in če ne pridobiva na teži, vztrajajte naj vam dajo napotnico pa naj poglrdajo, ali ima alergijo, refluks ali pa kaj drugega. Meni je zelo žal, da nisem že prej ukrepala, pa bi moja Nina pol manj trpela, pa mi tut zraven. Vem , kako je hudo če otrok ne pije mleka, sploh tako majhen. Ali ima tudi duge težave, poliva?, ali ne pridobiva na teži. Jaz ti predlagam, da se otroka pregleda, pa ne se pustit pediatrom v ZD, ker nimajo pojma, samo z vago opletajo, ko so pa problemi ni pa nič od njih. Pediatrična pa tut ni tako grozna, malo je potrebno potrpet pa je.
|