Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 18:48:46
|
|
|
|
ssevin
|
Pa se te bo sam poklical..malo počakaj no..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 19:01:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:04:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa se te bo sam poklical..malo počakaj no.. Čakam, čakam, pa ne dočakam... zato ga moram sama kontaktirat.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa se te bo sam poklical..malo počakaj no.. Čakam, čakam, pa ne dočakam... zato ga moram sama kontaktirat. A ti je všeč, al kako?
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:13:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A ti je všeč, al kako? Ma saj načeloma ni slab za pogledat, ampak v tem primeru to sploh nima veze. Za nekaj bo sponzor (beri: nekaj bo plačal). Ampak on tega še ne ve, pa ga moram obvestit.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, zdaj so to obvestila o sponzorstvu. Adijo prosnje za
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:17:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aha, zdaj so to obvestila o sponzorstvu. Adijo prosnje za Ja menda ga ne bom jaz prosila, če si želi on povečati svoj budžet?
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Aham ti ga bos sponzorirala. Ne razumem , ampak ok.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:19:41
|
|
|
|
srki
|
Kdo pa je to? Bolj ko tuhtam, manj vem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 19:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:21:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aham ti ga bos sponzorirala. Nič ga ne bom jaz sponzorirala. Ga nima s čim, krščenduš. No, kje ga najdem? V Elektrončku al' kaj?
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, kje ga najdem? V Elektrončku al' kaj? Najbrz.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 19:26:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Lej, kako fajn je poslovat z njim... Za konec še ena legenda iz vaših zgodnjih poslovnih dni o razvpitem Arkanu. Menda bi nevede z njim skoraj sklenili posel. Kako je bilo? Zgodba drži. V začetku devetdesetih sedim v svoji pisarni na Šmarci in dopoldne ob enajstih zvoni telefon. Na nasprotni strani prijazen glas reče: »Ovdje Željko.« Takrat sem se 24 ur na dan bojeval za preživetje podjetja in nisem imel časa spremljati politike. Pojma nisem imel, kdo je ta človek. Bil je zelo prijazen in sem se dogovoril, da se dobiva v Beogradu. Prijatelju povem, da me je klical Željko Ražnatović in da se grem pogovarjat za posel v Beograd. Hotel je kupiti nekaj sto računalniških blagajn, mi pa smo jih takrat v desetih letih prodali nekaj sto. »Si ti malo nor? To je ja Arkan, on je nevaren človek, strah in trepet Srbije. Se ti bo kaj zgodilo,« mi je rekel prijatelj. No, jaz sem vseeno šel, z avtom prek Madžarske. Na mejnem prehodu so me seveda hoteli poslati nazaj, ker nisem imel vizuma, ki ga sploh ni bilo mogoče pridobiti. Potem pa sem jih vljudno prosil, ali lahko pokličem gospoda, s katerim sem zmenjen v Beogradu, da mu samo sporočim, da moram nazaj in da ne bo nič. Policistu pomolim listek, na katerem je bilo Arkanovo ime, in človeku so se v trenutku začele tresti roke. Si lahko mislite, da so me takoj spustili čez mejo! Ko sem prišel v Beograd, me je sprejel v svoji rezidenci pri stadionu Crvene zvezde s svojimi Tigri. Fasciniral me je v vseh pogledih. Tudi Ceca je bila zraven. Imel sem kratko predstavitev blagajn. Zmenila sva se, da bo vzel skoraj tisoč blagajn za svoje lokale po Srbiji. Vrnil sem se v Slovenijo. A posel je propadel, ker mi je želel plačati s hrastovim lesom. Jaz pa nisem imel kam z njim in takrat ga tudi ni bilo mogoče prodati.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 20:01:37
|
|
|
|
hothien
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa se te bo sam poklical..malo počakaj no.. Komaj jo čaka, ja.
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 20:02:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Najbrž je že kaj hujšega od mene preživel.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 20:04:17
|
|
|
|
bskrle
|
Doma je v Šmarci, rumena hiša cela.
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 23.4.2009 20:05:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zlata hiša, ja, ampak domov k njemu pa ne grem. Bo pisarna čisto OK.
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 25.4.2009 18:09:17
|
|
|
|
sanja nk.
|
hmmm kaj resno misliš da kr vsakega sprejme
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 25.4.2009 22:11:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne, ne mislim tega, ampak me je pa g. izvršni direktor prav prijazno usmeril na osebno asistentko g. Pečečnika, tako, da... we'll see, a ne?
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 26.4.2009 8:44:38
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Joca Pečečnika? who the f00k is Joc pečečni k....jaz v glavnem nimam pojma in se mi ne sanja kdo je to.
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 26.4.2009 14:03:19
|
|
|
|
Barbara_L
|
Se mu bo pa precej fino zdelo,če bo kdaj videl kako se ga išče. Kaj pa dobra poslovna praksa?
|
|
|
|
RE: Kje lahko najdem e-mail ali GSM od... 26.4.2009 15:07:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Joca Pečečnika? Jaz tudi ne, pa še vedno ne vem, kljub postavljenemu vprašanju. Pa vidim, da je Hotka spet med nami. Lepo. who the f00k is Joc pečečni k....jaz v glavnem nimam pojma in se mi ne sanja kdo je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?