Kako zgledajo lažni popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teni_ -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:35:14)

Sicer je še hitro, ampak me vseeno zanima. 1. jih nisem imela, tako, da ne vem. Zdaj pa mi je celo kožo na trebuhu zategnilo, ob strani, pa kot, da bi mi kožo vleklo naprej, pa zdaj to en čas drži. Bi to naj bilo to, ali ne? Sem pa danes končala 14. teden, tako, da se mi zdi prehitro za to.

LP,
Mojca:nosecka:

malika -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:47:31)

Jaz sem ekspert kaj se tega tiče, ker sem jih imela pri Vitu in zdaj tudi.

No zgleda pa kar tako, kot si opisala.
Otrdi cel trebuh, postopoma te vedno bolj vleče in potem popusti. Občutek je skrajno neprijeten-kot bi hotel mali pri trebuhu ven pogledat, trebuh pa je trd kot kamen, da z lahkoto potipaš kje je maternica.ta krč drži ene par sekund(mogoče maksimalno 10 s) potem popusti.

V bistvu je pa tako, da se pri tvojih 14 tednih to še ne bi smelo dogajat. Zdaj, če je bil samo eden "krč" potem ni panike, če pa jih je več, pa kar do gin.

Pa upam, da ne boš naletela na pametnega Fenriha, tako kot jaz danes, ko me je natulil, da sem se premalo zredila (29 teden in 11 kg!!!!!) in zakaj sem v bolniški, ker mi čisto nič ni. Zakaj pa sta me že dva druga gin. hotela stlačit v bolnico. Mislim!!!! Divja sem ko :grrr:

darjatimci -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:50:07)

O,mami boš pa še kar mal počakala se nikamor ne mudi,pazi nase.

Amoss -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:50:14)

Glede kilaže se ne sekiraj jaz sem se do 37 tedna zredila za 4,5 kg, pa mi je ginekologinja Dr.Petrovič rekla da sem fullll pridna in me vsakič pohvali.

Teni_ -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:51:19)

Se mi je kar zdelo, da boš ti znala pomagat, pa sem najprej na tebe pomislila glede tega. Ja, je bil to samo en krč, nisem pa se zavzela, da bi bil trebuh trd.

Joj, ja, on je pa jezen na cel svet. Samo so full hecni glede teh kg. Meni je moja pravila, da naj pazim, ker sem se preveč zredila(takrat pri Teji), potem pa pridem v porodnišnico(mislim, da takrat,ko sva skupaj ležali), pa pravi en zdravnik, da fajn, da se nisem preveč zredila. Potem pa bodi pameten. Kaj bi pa rekel šele za mene, ko sem 2,5 kg izgubila. No, meni je fajn, ker moram fejst pazit.

Hvala ti za odgovor.

LP,

Teni_ -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:52:57)

O, Amoss, imaš isto kot jaz. Sem bila včeraj pri njej, pa je bila izredno dobre volje. Saj je vedno full prijazna, ampak včeraj je bila pa full hecna, smo se parkrat nasmejali. Pa ta sestra zdaj je super, ona prej je bila taka čudna. JE tak zraven gledala, kot da prvič vidi nago žensko.

lP,

malika -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 13:57:35)

Ja pa to sem še hotela napisat, da meni nič ne zateguje ob strani, ampak trebuh oz. maternica!To je to!

saba -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 14:24:11)

:ups::ups:meni se dogaja to kot opisuje malika, samo jaz sem mislila da se mala v trebuhu samo neki preteguje

a je to normalno že pri mojih tednih????? zdej pa me je že malo strah

meni se to zgodi večrat na dan in mi kar zastane dih, ker mi tako zaštrli trebuh ven in mi povleče vse vezi in maternica je trda kot oreh....

zdej pa me je malo panika:( , a bi mogla G. poklicat?

v petek sem imela pregled in je bilo vse o.k. To se mi pa dogaja že kakšna 2 tedna, samo da G. nisem nič omenila ker sem mislila da je to normalno

help!!!!!

malika -> Kako zgledajo lažni popadki (12.5.2005 15:05:21)

saba, ne vem v katerem tednu si; če ti otrdeva prevečkrat ni vredu. ne sme ti otrdet več kot 10x na dan in otrdevanje si ne sme sledit v istem časovnem obdobju.

Vsekakor naslednjič omeni gin kaj se dogaja.

No svetujem pa tudi pitje magnezija; res pomaga!:bravo:

Stran: [1]