Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
menstruacija zamuja, test negativen 23.4.2009 15:14:01
|
|
|
|
puma23
|
Lepo pozdravljeni. Lepo bi vas prosila za nasvete. S fantom že dalj časa načrtujema nad zanositvijo, a žal neuspešno. Svojo zadnjo sem imela 9.3.2009, do danes pa je še nisem dobila. Danes sem bila na kontroli pri ginekologinji. POVE: Stena maternice je odebeljena, plodu ne vidi. Prav tako je negativen tudi urinski test nosečnosti pri njej. Če v roku 14 dni ne bo menstruacije mi bo dala tableto za sproženje menstruacije??????????Povejte mi, ali je možno, da plodu na UZ ni videla, pa je prisoten? Ali gre za izvenmaternično nosečnost. Pove, da v primeru hudih težav (bolečin v sp.delu trebuha) naj grem pod nujno na urgenco??? Povejte mi, ali me lahko to skrbi, ali naj še nadaljujem z laboratorijskimi preiskavami???Ali poskušam še s testi nosečnost???
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.4.2009 8:39:11 >
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 15:38:58
|
|
|
|
Fargesia
|
krvni test
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 15:51:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kaj ti prvič zamuja Probaj tako kot ti je rekla Fargi, hodi na krvnega in boš 100% sigurna Srečno!
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 17:19:30
|
|
|
|
puma23
|
Do sedaj sem imela vedno redne menstruacije, prvič mi zamuja. Ali lahko opravim krvni test samoplačniško?
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 17:28:19
|
|
|
|
divans1
|
Ploda se še zdaj ne more videti, ker je prezgodaj. Pejt k svojemu ginekologu in ti nej da napotnico za krvni test, pa boš v 1 uri vedela, na čem si! Srečno!!!
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 19:00:20
|
|
|
|
zarja1
|
lahko zamuja tudi zaradi izostanka ovolacije. Stena sluznice se zarad tega prepočasi zdebeli in kaasneje prične luščiti. Tudi jaz imam redne , a en mesec ko sem čakala na začetek postopka je glih vse zatajilo- Za sprožitev ponavadi predpišejo Dabroston, ki zdebeli sluznico in tako menstruacija nastopi prej, kot če bi čakala brez vsega. Glede na to, da ti zamuja ca. 10 dni in je test negativen, ti realno le krvni lahko pove na čem si (sploh ker nisi napisala dolžine svojega cikla). Možnost, da bi ti že sedaj z UZ videli zarodek je skor nemogoče-je palček še premajhen. Res pa je tudi, da bi ti vsak test po taki zamudi že moral prav pokazati. Test ti pokaže tudi, če gre za izvenmaternično nosečnost. Tako, da če je negativno ni bojazni za kakšno komplikacijo glede počenja jajčnika, jajcevoda.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.4.2009 19:03:22 >
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN! 23.4.2009 19:30:06
|
|
|
|
tinncyka
|
očitno se je tudi tebi ciklus ta mesec podalšal saj je tudi pri meni bilo tako da sem dobila po 41 dneh in imam drugače redne na 29-30 dni!! sam upam da je pri tebi drugače in da zagledaš !!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?