Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 30.4.2009 12:45:12
|
|
|
|
lenca1
|
Ju-hu-hu iz interneta pa mi uspe prilimat sliko - po navodilčih mateyke (hvala)! Očitno ne gre samo iz Worda.
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 30.4.2009 13:13:21
|
|
|
|
lenca1
|
Sicer ne gre za otroško sobo, prikazuje pa slika možno kombinacijo barv, ki jih lahko izberete v otroški sobi. Meni osebno je kombinacija lila/zelena zelo všeč, zato si že ogledujem takšne barvne odtenke. Najbližje tem barvam je Jupol Junior vijola in Jupol Trend olive zelena. Mogoče bi za zeleno vzela rahlo svetlejši odtenek - vaše mnenje glede te kombinacije, vam je všeč?
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 30.4.2009 15:04:40
|
|
|
|
mateyka
|
Sm probala prilepit sliko, ki jo imam shranjeno v Wordu, pa mi ne uspe (drgač poznam ukaze Ctrl C in Ctrl V), ne vem kaj delam narobe-bom probala še zvečer! slika mora bit na netu, da to dela (kopi/pejst). če bi rada svojo sliko iz računalnika not nalimala, jo uploadaš prvo na net, npr. na slikomat in potem skopiraš kodo za forume v post. lenca1, meni je fajn, samo mogoče za fanta ravno ne lila. za punco je pa
< Sporočilo je popravil mateyka -- 30.4.2009 15:06:11 >
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 30.4.2009 16:37:21
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Klaudia in čebelica01 - ja men se zdi to komplicirano mislim v primerjavi če barvaš celo steno v eni barvi, to sem mislila. sej drugače tudi meni ni panike, ker uživam risat in slikat samo je pa veliko lažje eno steno pobarvat v eno barvo kot slikat, lepit trakove itd. to je dejstvo. Pol pa tko povej . Sigurno , da je lažje z eno barvo .
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 22:55:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 3.5.2009 17:42:15
|
|
|
|
mateyka
|
ziveco, nariši ji kake živalce, ki jih ima rada. naša ima rada vse živalce tako da nima veze, kaj bi mela narisano lahko se odločiš za bolj fantazijsko varanto in povezano s spanjem npr. (ker gre zvečer spat in lahko povežeš sobo z uspavanjem (naša se rada pogovarja katere dele telesa ima njen tadži=zajči). lahko je nekaj podobno temu - luna in izbrana živalca če je bolj princeskasto-roza sorte, mogoče grad, ampak tako, da je soba del gradu ali pa porajina in notri živalce, ki jih ima rada (ta bi bil tudi za našo - zajči pa to ) jaz mam rada celostenske ali sobne mural-e, samo je kar veliko dela. zgleda pa hudo samo ne smeš krneki gor naslikat. mora bit profi. meni je tale zakon - smešen in dobro zgleda
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 3.5.2009 17:56:51
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka oooo tole si bom pa ziher narisala tale je pa zakon
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 9:30:15
|
|
|
|
lilka
|
Mi smo tudi ravno pri urejanju otroške sobice in ker je bolj majhna bodo stene kar bele, ker drugače bo za moj okus kar preveč barvno.... Bo pa pohištvo bolj pisano, v glavnem bo cela sobica roza-zelena. taki bodo pa dodatki:
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 15:00:08
|
|
|
|
lenca1
|
lilka se čist strinjam s tabo, da če je pohištvo že dovolj pisano, da so stene dovolj bele, drgač izpade preveč načičkano. Mi imamo pa ravno obratno situacijo - pohištvo belo, zato bomo malce poživili z barvo sten. Nima pa še kompleta otroške sobice, ker je punca stara 17m in spi še v pojstlci 120x60, zraven bomo dodali še belo komodo, ki služi kot previjalna, vse je iz Ikee, sedaj pa smo dokupili poličke, mizico in stolčke iz kolekcije Mammut (tudi Ikea). Pravo otroško sobico bo pa dobila, ko in če bomo naročili še kakšnega člana oz. ko preraste posteljico. lilka to pohištvo (Hello Kitty) je tud zelo kjut, a to pri nas kupuješ?
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 15:23:03
|
|
|
|
mateyka
|
ooooo, hello kitty pohištvo, feeensi ne ravno poceni.. iz neckemanna, sem ga jaz tud gledala, samo je ikea veliko bolj poceni. je pa lepa hello kitty soba
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 16:29:28
|
|
|
|
mateyka
|
ah, na Quelle-ju je blo, tam majo kello kitty pohištvo.
|
|
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 18:50:53
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Ju-hu-hu iz interneta pa mi uspe prilimat sliko - po navodilčih mateyke (hvala)! Očitno ne gre samo iz Worda. Tale ta druga je čudovita Medtem ko bi me pri tej verjetno v sekundi kap zadela (še sreča, da nimamo punce pri bajti ): IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj pa kaj takega? Naša dva imata sladoledno zeleni in rumeni steni, tudi mansardna soba.
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 18:53:03
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Naša dva imata sladoledno zeleni in rumeni steni, tudi mansardna soba. Kakšne barve pa so to sladoledne????
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 18:57:40
|
|
|
|
CatJa
|
Kaj pa vem???? Joke. Take otroško-nežne-malce kičaste. Ne znam opisat. Skratka take, ki jih v ostalih prostorih ne bi uporabila. So pa Heliosove, se mi zdi.
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 4.5.2009 18:59:17
|
|
|
|
čebelica01
|
aha sem misla, da je to novi trend in bom mogla vsak sladoled posebej pregledat
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 5.5.2009 7:50:03
|
|
|
|
lilka
|
Pohištvo je Alples-Planet, ostali dodatki pa so iz Quelle, mizica s stolčkom, ogledalo, obešalnik in posteljnina pride 170 evrov in je res kar drago , pa naj bo, če mi je blo pa takoo všeč....sej sem dolgo razmišljalai ali bi naročila ali ne, pa pol včeraj sem.... lenca1: ja če je pa pohištvo belo pa paše kaj barve na steni seveda. Ti povem, da sem tudi jaz gledala iz ikeje Mamut stolčke in vse,ful so mi všeč, tudi imajo roza in zelene, ki bi v našo sobo pasali, samo ko se jaz ne spravim tja in grem gledat in kupit, meni je enostavneje naročit in da mi pripeljejo , pa ko ji je tale kitty tako všeč, pa nej bo taka punčkasta soba....
|
|
RE: Barva sten v otroški sobi 5.5.2009 12:51:02
|
|
|
|
mateyka
|
Ti povem, da sem tudi jaz gledala iz ikeje Mamut stolčke in vse,ful so mi všeč, tudi imajo roza in zelene, ki bi v našo sobo pasali, samo ko se jaz ne spravim tja in grem gledat in kupit, meni je enostavneje naročit in da mi pripeljejo , pa ko ji je tale kitty tako všeč, pa nej bo taka punčkasta soba.... jaz sem ista, toook lažje je naročit jaz mam to srečo, da ma babi in dedija na švedskem in mi bojo poslal ene zadeve iz Ikee. moj mož pravi, da je plastika brez pravih vibracij, da je boljše naravno, recimo les - tako da so zdaj naročili lesene stolčke in mizi iz Ikee. je pa res, da so uni leseni ful lušno oblikovani - ko pohištvo za palčke iz Sneguljčice je pa naši Hello Kitty tud ful všeč. samo sem ji kupila kup nogavic in nekaj majčk - cenejša varianta I suppose
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?