|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi moški znajo bit štorasti
12.5.2005 12:44:34   
Anonimen
:(( :(( :((
Moj dragi je po svoji štoravosti razbil avto, ko je nekaj iz službe skočil - je zapeljal ob robnik, zapel avto, zvil feltno in razbil ne vem kaj še vse,.... Na moje začudenje me je celo poklical in mi povedal kaj se mu je naredilo.
Včeraj pa so njega, mojo malo in taščo čuvali angelčki, bi se en tujec kmalu v njih zaletel in to ravno tam ko je bila tam tista huda prometna na dolenjki, če ne bi moj dragi bil previden bi blo hudo, ne smem pomisliti na to.

No,sdamo da je on živ in zdrav, tisto pločevino pa bomo že poravnali - sam zdaj se tud domov ne more peljat, bo kar pešačil (:hudicek: jaz) in kolesaril.

Lep dan vsem!
Tassy
  Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 13:10:01   
Anonimen
Ne, sej ni za prvoščit, ampak včas je pa res dobro, da se tudi njim kaj zgodi, mislim, da tud oni kej zaserjejo. K drgač smo itak ženske krive za vse - vsaj pr nas je tako :(

Uf, sva mela glih zjutrej spet hudo debato, se je tako nepel, da sem misla, da ga bo razneslo :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 13:22:28   
malika
Jaz tudi mislim, da se jim mora tu in tam kaj zgodit. Bogne daj, niti slučajno ne mislim kaj hujšega, ampak toliko, da se malo prestrašijo.

Moj je bil samozavesten ko sam :hudicek: , in veselo veseljačil naokoli in potem še tu in tam okajen vozil!!! Dokler ni konkretno razbil avta-dogodka se niti ne spomni. No po tistem je postal priden angelček. Ne vem, če so k temu pripomogle tudi moje "grožnje" ali pa ga je morda premagala zdrava pamet :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 13:30:23   
mtd
hja, mojga bo 1x tud talkole srečala pamet, sma zdej se je še veselo izogiba:hudicek::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 20:31:38   
Joe
Pamet pride, malo poklepeta in se poslovi, čez čas pa nas spet obišče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 20:33:24   
kofetek2010
:)-:)-:)- AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2005 20:46:45   
Primoza
Edina nesreča ki se mi je prepetila je zlomljen nos na toboganu, pa še zanjo je kriva trda ženska glava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2005 20:49:22   
Annny
Moj se je pa enkrat smejal sodelavcu, kako more biti tako štorast, da se na parkirišču zadenjsko z avtom zaleti v kandelaber. Naslednji dan je sam trofil taisti kandelaber:)-:)-:)- o, kok sem se smejala:)-:)-:)-:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2005 21:01:06   
Joe
Na otroškem toboganu sem pred kakšnim tednom dni pozabil spustiti noge in pristal na polno na križnih vretencih ali pa trtici, kaj vem. Boli. Neki prijazni :hudicek: mi je rekel: "Je že dolgo, kar smo se nazadnje spuščali po tem, kajne?" Da ne omenim, kako me je Jančika skoraj pretepla, jaz pa sem ravno zaradi malega pamža pozabil na svojo rit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2005 21:04:02   
Jančika_
Pozabil si dodati, da si imel med spustom otroka v naročju, da si si v tej akciji fino strgal hlače na riti in da te je še par dni potem svinjsko bolelo. A te še?:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2005 21:09:40   
Joe
V primerjavi s srčkom, sploh ne. Pa ne klepetaj! :love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?