[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.5.2005 12:28:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kofetek2010 -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:29:53)

verjami, da vem še manj kot ti :zmeden:

počakat bo treba, ni druge :)

total -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:30:19)

Verjetno ti bo sporočil,če je kaj hudo,nič se bat,upaj na najboljše:)

Katjuša & Daša -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:31:52)

To je tko kot če bi jaz tebe vprašala: Včer sem šla mem enga kjut tipa a mislš da sm noseča?!

Ma ne zares pokliči ga in vprašaj kaj dogaja.:love:

ČITA -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:35:11)

Katjuša,

100% si srečka :nosecka:. Čestitam:sloncek::sloncek:

Katjuša & Daša -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:37:09)

Na mojo in tvojo žalost nisem. Mam pa eno lepo pridno pupico, ki ima 11 mesecev in zdele žura z babi in dedijem doma, jaz se pa v službi matram...:)-

darjatimci -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:40:00)

Ja ta je pa dobr,da te pusti tako v skrbeh,zakaj ti je sploh kaj povedal,če ti ne more na kratko pojasnt za kaj gre,jaz bi znorela od skrbi.

Pajaca -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:42:58)

Jaz sem mogla enkrat tko na hitro letet domov ker nam je počla ena cev na vrtu in je blo treba nujno zapret glavni ventil za na vrt... ok sam jaz vem kje je.

Upam da je kakšna taka fora, drgač ga pa poklič pa upraš.

Moyca_ -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 12:45:20)

a to je oni tip ki mora razmislit če bi še bil s tabo:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

daj pošlji ga nekam:sloncek:

Annny -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 13:01:04)

Moyca:)-:)-:)-:)-:bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.5.2005 15:33:45)

Annny -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 15:37:28)

BA, brez zamere, jaz upam, da se bo vse srečno izteklo:rozica:

Moyca_ -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 17:52:09)

ej tudi z moj strani brez zamere, ampak tip si je zlomil zob in ti ni povedal zakaj gre domov:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
res je da ljubezen ne pozna meja, ampak samo če je obojestranska, ker drugače se lahko en razdaja drug pa ne. To pa ni ljubezen, ampak norost
Ne moreš nekoga prisilt da te ljubi, lahko pa je s teboj dokler ne najde ta prave.

Pač sama veš kaj je najboljše za tebe. Si pa zaslužiš nekoga ki te bo spoštoval in ljubil:angel:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.5.2005 20:50:56)

Moyca_ -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (12.5.2005 21:51:57)

čuj še prehitro bo konec- ti ga raje žuraj:sloncek::sloncek::sloncek: jaz imam zadnje čase napade-starostne. V tem stilu- kako sem stara in da je konec življenja (boljše da ne pišem vseh bedarij), ampak sem se res pičla v to in se kar sekram non-stop :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Katjuša & Daša -> Jaz sm pa v paniki...kaj bi bilo lahko narobe? (13.5.2005 7:18:21)

Tud jaz sem vesela, da se je vse lepo izteklo.

MOYCA daj ga no srat z takimi mislimi, zdaj si v najlepših letih. Ta naj naj naj lepša pa šele pridejo.

Jaz sem imela tako obdobje pri 14 letih. Sem mela fiksno idejo, da sem ves žur in vse lepo zamudila, to pa samo zato, ker doma nismo imeli telefona. Vsaj jaz sem takrat tako mislila. No pa me je hitro minilo, ko sem prišla v srednjo šolo in sem šele takrat življenje zajela z taveliko žlico. In še danes je tako, se nič ne šparam.

Naj še povem, da sta moj dedek in babica uživala življne in to fuuuuulll do zadnjega (krepko čez 80 let sta imela).

Stran: [1]