Paštetka -> RE: prva pomoč/preventivaa (23.4.2009 20:30:53)
|
sirup proti vročini, svečke za vsak slučaj, fiziološko, tudi za zobke. Jaz vzamem še Claritin, ker ima mali alergije. Potem vzamem še suhe slive za slučaj, če ne bo mogel na Wc in to je to. Drgače pa ja saj vredu, da imajo tudi v tujini lekarne, samo, ko je sila, je sila in takrat z bolnim otrokom ne mislim letat po lekarnah. Pa tudi dvomim, da bi bilo možu kje v "pravi"tujini samemu letat po lekarnah. Verjetno tudi nimajo ravno takih zadevic, kot jih jemlje moje dete. kaj pa vem. danes po vsej tej poplavi alergij, raje dam v tujini preverjeno zrdavilo kot kaj tamkajšnjega. Poleg tega verjetno tudi v slovenščini ni opisa, strokovno angleščino pa ne razumem toliko, da bi lahko zaupala. Sem pač taka, da preden dam otroku zdravilo preberem priložen list. Pa saj zdravila ne vzamejo toliko placa v kufru. Raje pusti šampone doma, če je problem prostor. Te lahko kupiš kjer koli. Pa saj tudi zame vedno nesem zdravila s sabe, ne da ne bi še za otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|