Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koriščenje dopusta po bolniški 12.5.2005 12:51:29
|
|
|
|
valentina.
|
Jaz sem bila štiri mesece na bolniški, zdaj sem jo prekinila na svojo željo in koristim do porodniške nekaj starega in nekaj novega dopusta (da mi ne propade in boljša plača je, kot če si na bolovanju). V službi sem se lepo dogovorila, kot verjetno večina ostalih, ki ima "normalnega" delodajalca. Kolikor vem imaš vso pravico koristiti svoj dopust (dopust za l. 2005 moraš v tem letu koristiti 10 ali 12 dni, če ne ti propade, razliko pa lahko preneseš v l. 2006). Pa naj me katera popravi če se motim. Srečno, valentina
|
|
|
|
koriščenje dopusta po bolniški 12.5.2005 13:07:35
|
|
|
|
Margareta
|
Jaz ti lahko povem samo iz svojih izkušenj, res pa je da ne vem kako je to zakonsko urejeno.:( Delala sem polni delovni čas do začetka 7. meseca nosečnosti, potem pa odšla na bolniško, vendar so mi dali v službi vedeti, da šefica, potem ne pusti koriščenja tistih 12 dni dopusta, pred nastopom porodniške. Moja zdravnica mi je sama rekla, da bi mi preknila bolniška za ta čas - ko sem ji povedala kako je pri nas v službi je rekla, da gre za šikaniranje.:sloncek: Jaz se potem nisem želela prepirat, tako da mi bo del dopusta propadlo. Delam pa v državni upravi.
|
|
|
|
koriščenje dopusta po bolniški 12.5.2005 13:58:58
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Jaz sem pa ravno danes prvi dan na dopustu po polovični nekaj mesečni bolniški(4 ure delala, 4 ure bolniška). Pač sem bolniško prekinila, in danes začela z dopustom, ki bo trajal do začetka porodniške. Pa ni noben nič kompliciral, ker po mojem imaš čisto vso pravico do tega. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
koriščenje dopusta po bolniški 12.5.2005 21:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
10 dni dopusta ti morajo omogočiti koristiti tekom leta, ostanek pa se lahko prenese do 31.6. naslednjega leta. Če se teh 10 dni ne koristi, propadejo. Svetujem, da se obrneš na svetovalko na forumu delovno pravo, http://med.over.net/phorum/list.php?f=147 in jo vprašaš za nasvet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?